INNER ANTI MIGRAIN

 

Inner grip cotton lembut terbaik, ada orang kata macam inner macam mak-mak kita pakai tu.

Macam sama tapi tak serupa ya Kak Long, inner nie dari benang cotton bukan benang bulu ya.

Memang sedap pakailah inner, dah pernah beli ker?  Cuba lah sehelai, pakai satu lepas tu korang kompem beli innni satu kodi punya. memang selesa tak rimas pun, even kalau korang jenis tak boleh pakai serkup kepala pun lepas ni korang pasti akan terus pakai punya.

Bila kita pakai tak rasa panas pun, kepala tu sebab benang dia memeri syokk oooh.  Inner awak tak akan berpusing-pusing macam inner lain yang awak selalu pakai tu.

Lagi satu kalau rasa ketat ker awak tarik-tarik bagi kembang nanti bila basuh awak perah jer nanti akan balik ke bentuk asal.

Material yang sangat super adjustable tidak akan bagi awak sakit kepala ataupun sakit telinga terkepit. Elastik sangat mak dan anak boleh share tau.

Sangat ekonomi sebab tak mudah kembang, warna memang sangat cantik-cantik lah.

Harga mampu milik semua @rm13.00 JANGAN BIMBANG KITA ADA PROMO PRICE

Apa tunggu lagi moh ler bertukar anda tak akan cari yang lain pun

 

anaktudung4

Kelabu lembut, charcoal, pink belacan dan hitam

anaktudung3

jingga, nescafe, mustard dan kelabu lembut

anaktudung1

fuscia pink, light choc, maroon dan biru

anaktudung5

hitam, green apple n dark chocl

anaktudung2

emeral green, blue black, pink belacan n soft pink

1 helai – RM13.00

3 HELAI – RM30.00

POSTAGE – DARI RM8.00

Untuk pesanan/pertanyaan boleh wassap saya ya 0192883235 – BARIAH

TELEKUNG SOLAT RAYA 2019

Dah masuk hari ke 15 puasa, kita dah masuk fasa kedua apa yang kita dah buat setakat ini. Sekadar mengingat diri sendiri jangan kita leka dalam keseronokan ya. Tahun depan belum tentu jumpa Ramadhan lagi.

 Biasanya fasa kedua ni masing-masing dah sibuk buat persiapan untuk Raya dah tu. Betul Kan, jangan tak mengaku tu.
Masa ini jugak kakak dan abang yang nak gi haji dah dag dig dug tu buat persiapan mencari apa lagi yang tak cukupnya.
Benda yang tidak akan dilupakan dah jadi acara wajib sama macam baju adalah telekung ya tak? Telekung solat tiap-tiap tahun bertukar. Kompemlah tu. Tahun lepas telekung siti khatijah, tahun ni telekung aleena pulak.
Bosan cari pulak telekung vietnam copy SK katanya, ikutlah ada bajer tukar jer. Apa salahnya telekung aja pun betul tak. Yang lain tiap-tiap bulan kita tukar tak salah pun.

Nak tanya dah ada telekung solat yang berkenan ker? Sempena festival ibadah ni kami pun ada jugak jual telekung solat tambahan bulan May nie ada macam hari istimewa ada hari ibu, hari guru dan hari lahir tu confirmlah ada pun.

Kali ini kami bawa untuk anda telekung sulam viscose cotton yang comel sangat rendanya bidang telekung dan kain jugak besar tu. Tapi kalau extra besar sangat saiz 4xl – 5xl rasanya kain tu sendatlah sikit.
Kain viscose ni perlukan sedikit kerajinan ya silalah gosok selepas dicuci once uou dah gosok nampak gebu mak aii. jadi pilihan sebab kainya sejuk. Kita kan sekarang dalam fasa yang panas jugak kan.

Labuh telekung depan 46 inci, labuh belakang 54 inci

ukur lilit kain 58 inci

Labuh Kain  46 inci

muka bergetah

Telekung Viscose Kelabu

RM160 Sepasang

 

Telekung Viscose Kelabu

RM160 Sepasang

 

Telekung Viscose Putih

RM160 SEPASANG

Telekung Viscose Biru

RM160 SEPASANG

 Telekung Viscose Light Brown

RM160.00 SEPASANG

BERMINAT MEH WASSAP 0192883235KAK HAJJAH YA

 BULAN RAMADHAN 2019 SAHAJA ADA FREE POS YA.

SABAH DAN SARAWAK CUMA RM5.00 TAMBAH

TAK JUMPA LAGI TELEKUNG KAHWIN YANG CANTIK LAWO?

telekunghantaran pink

peachy – sold

rm230.00

telekunghantaran peach

rm230 – warna pink

ready stocktelekunghantaran kelabu

rm230 – ungu – sold

telekunghantaran green

rm230 – hijau muda – sold

telekung hantaran biru

rm230 – warna biru – s0ld

telekung hantaran creme

rm230 – creme – sold

telekungkahwin_kelaburm230 – kelabu

Lamanya tinggal page nie bersawang sebagai pembukaan kita introduce kan telekung kahwin.  Ramai mak pengantin yang pening mencari telekung cantik untuk bakal menantu perempuan.

Telekung kahwin dari material rosella cantik dimata sejuk dikulit. Dari mata lekat ke dalam jantung. Mudah-mudahan yang menerima tu tertunggu waktu solat. Ya lah tak kan nak pakai telekung tu pergi ofiskan, pakai atas sejadah ajer lah.

Kali ini memang cantik kami gunakan warna-warna pastel yang merecik peluh tengok.

Bidang telekung sesuai untuk orang badan kecik dan besar, kain telekungnya pun labuh. Kalau dulu-dulu selalulah kain telekung yang pendek dan kecik bidangnya, orang beli telekung kain sarung tak pakai.

APA ISTIMEWA TELEKUNG KAHWIN ROSELLAH

  1. Warna pastel yang menusuk jantung – ungu, kelabu, hijau, biru, creme, peach dan pink,
  2. Jenis kain – Fabrik rosella yang lembut dan sejuk.
  3. Labuh kain dan bidang telekung yang besar sesuai untuk orang yang kecik dan besar.
  4. Muka telekung tiada getah kena ikat dan adjust sendiri.

 

 

TUDUNG SARUNG EXPRESS PRINTED

Walaupun shawl manis monopoli tapi masih ramai pencinta tudung sarung nie.  Kenapa nak pakai tudung sarung?

  1. Ringkas
  2. Tak Payah Gosok
  3. Selesa nak buat kerja rumah dan kerja kat opis.
  4. Cepat nak bersiap tak payah cari pin tudung
  5. Nak solat put senang tak payah buka sarung jer telekung
  6. Nak gi exercise pun senang pakai tudung sarung,

Kali ini kami buat tudung kedut dan tudung sarung sekali.  Kalau ada yang nak labuh boleh order tudung kedut dan kalau nak sederhana labuh boleh ambik tudung sarung jer.  Walau pun shawl tu glamer giler tapi hari-hari tetap anda perlu ada tudung sarung jugak. Senang ada abang posto datang ntar barang ambik tudung sarung sauk jer buka pintu. Nak gi kuliah dah lewat lebih senang pakai tudung sarung sopan jer.

Kali ini kami buat tudung printed saiz L dan m sahaja mak hang lagi lah comel. Kedut tak nampak silap-silap 2 -3 kali pakai belum basuh lagi he he

Tak payah nak cari pin pin tudung, nak main dengan anak pun senang tak risau anak tertelan pin tudung.

Paling istimewa tudung kami dari soft awning yang tidak senang patah dan senang dibentuk.  Bonus tudung sarung kami memang ada kekek dagu. Lebih menyeluruh tutup aurat.

Tudung Ungu

Tudung Sarung Printed

Ungu

Saiz Labuh M

Muka standard

RM50.00

Tudung Biru

Tudung Sarung Printed

Biru

Saiz Labuh M

Muka standard

RM50.00

Tudung Emerald

Tudung Sarung Printed

Emeral Greed

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50,00

Tudung Sarung Jingga

Tudung Sarung Printed

Jingga

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.00

Tudung Floral

Tudung Sarung Printed

Floral

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.00

 

Tudung Merah Abstrack

Tudung Sarung Printed

Merah

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.00

 

Tudung Bunga Grey

Tudung Sarung Printed

Grey

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.000

 

TUDUNG PRINTED OVAL AKA TUDUNG CIK KEDUT

Dah lama mengidam nak buat tudung printed oval ni aka nama tudung cik kedut, Tau tak kenapa sebab kat bahu tu ada pleated. Jadi bila di pakai ada efek beralun.

Paling best tudung printed  ni tak payah digosok dah basuk sidai jer, nak masuk mesin basuh pun buleh jugak. Tapi saya cerewet sikit saya tak akan campur dengan pakaian lain bila cuci.

Tudung printed pleated ini kami buat soft awning dengan kain scuba dan ada kekek dagu. Jadi boleh bawak solat terus.

Fabrik tudung printed ni saya gunakan kain lycra yang berkualiti ya kawan-kawan. Inilah tudung yang paling sesuai kalau anda kaki travel lipat kecik-kecik tak nampak kedut tau.

Kalau dah lambat nak keluar tu capai jer tudung nie terus sauk pakai. Cuma kemaskan sikit dengan brooch kat atas bahu memang dah lawo pun.

 

TUDUNG_CIK_KEDUT1

Tudung Kot PB Emerald Green

Gabungan corak english cotton yang cute weh

warna asas tu hijau gelap ya.

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT2

Tudung Kot PA White

Corak Abstrack Hitam Putih

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT3

Tudung Kod PB Pink

Corak bunga-bunga englis rose

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT4

Tudung PB Kod Coklat

Corak Abstrack Coklat Putih

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT5

Tudung Kod PB Hot

Corak Bunga Panas

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT6

Tudung Kod PB Ungu

Corak Bunga Ungu

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT7

Tudung Kod PB Merah Hitam

Corak Hitam Merah Abstract

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

VHMH6718Tudung Kod PB Jingga

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

KEZV0443

Tudung Kod PB White

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TWUR2566

 Tudung Ko PB – Yellow

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

IMG_6883

Tudung Kod PB – Blue

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

Nk pinang tudung ni boleh wassap

https://www.wasap.my/60192883235