MINI JUBAH – TEMAN SETIA JEMAAH HAJI DAN UMRAH

DESIGNMUSLEEMA nak promosikan produk terbaru kami mini jubah yang sangat sesuai dipakai oleh jemaah wanita yang terpilih untuk menjadi tetamu Allah. Baju ini terdiri dari blouse muslimah berwarna putih yang labuh hingga ke paras lutut dan dipadankan dengan seluar warna putih juga. Fabrik dari jenis cotton comb yang sangat serap peluh selesa sangat-sangat dipakai. Terutama ketika melakukan ibadah yang banyak bergerak seperti tawaf dan saie dan melontar di JAMRAH.

Kenapa Pilih Mini Jubah bukan JUBAH

  • Mini Jubah kami – 2 pieces baju labuh dan seluar. Semasa melakukan ibadah umrah dan haji orang sangat ramai jadi lebih mudah memakainya kerana ia sangat ringkas dibandingkan dengan jubah labuh yang berjela-jela.
  • Mini Jubah Kami – sangat selesa untuk bergerak dari satu tempat ke tempat yang lain.
  • Mini Jubah Kami – sangat jimat ruang untuk solat, di dalam masjid orang ramai berhimpit dengan pakaian yang ringkas ini anda cuma ambil sedikit ruang untuk solat.
  • Mini Jubah Kami – boleh ditempah ikut kesesuaian anda sebab kami ada saiz s sampai 3xl. Kebanyakan pelanggan yang berbadan besar menempah pakaian mereka, boleh ikut saiz badan sendiri.

mini jubah putih

Ciri-Ciri Produk:-

1. Labuh hingga ke lutut – Memenuhi syarat menutup aurat

2. Fabrik Cotton Comb – serap peluh

3.  Ada Poket di dada – boleh simpan barang-barang berharga ala kadar – ada ciri keselamatan

4. Tangan ada cuff ataupun getah supaya tidak mudah terselak

 

baju putih haji

SAIZ S,M, L, XL DAN 2XL

RM48.00 SAHAJA

RM50.00 – SAIZ 2XL – 3XL

5. Seluar kami ada design renda dibawahnya, jahitan lurus atau nak bergetah macam aladdin.

6. Ada zip di kiri dan kanan seluar

7. Pinggang seluar bergetah senang mengembang ikut saiz badan.

8. Cawat seluar panjang untuk memudahkan untuk duduk dan pergerakan dalam sembangyang seperti rukuk, iktidal dan suduk.

seluarputihSAIZ S,M, L, XL DAN 2XL

RM35.00 SAHAJA ALL SIZE

BOLEH BELI BERASINGAN

BELI SEPASANG – FREE GIFT UNTUK ANDA

TEMPAHAN SIAP DALAM MASA 1 MINGGU

READY STOCK – SAMPAI KE PINTU ADA DALAM MASA 2 – 3 HARI.

KOMEN PELANGGAN KAMI:-

  1. SANGAT SELESA, NYAMAN DAN SERAP PELUH
  2. RINGKAS DAN MUDAH
  3. JADI PERHATIAN SEBAB LAIN DARI YANG LAIN
  4. PALING PENTING HARI KAMI SANGAT BERPATUTAN

LANGKAH SETERUSNYA [Read more...]

PERSONALISED YOUR PEARLS

Hello!!!!! and good morning darling-darling visitors.

Please to introduce brooch-brooch mutiara yang cantik dan gedik-gedik belaka.

Designmusleema telah adalah pengedar bagi aksesoris-aksesories dari mutiara air tawar dan air masin asli from Sabah. Khas untuk anda wanita-wanita cantik yang mementingkan keaslian dan produk berkualiti.

Keunikan  brooch kami adalah kerana ia dihasilkan oleh tangan-tangan kreatif suri rumah yang pakar dalam bidangnya. Kami menggabungkan element aksesoris moden dan tradisi lalu membuahkan hasil yang sangat lumayan.  YOU WILL LOVE IT..

 

IMG_20150412_214715

cantikkan brooch biru diadaptasikan dengan pearl

CODE – 2PBB – RM10.00 EXCLUDE POST

???????????????????????????????

 ORDER NOW

BROOCH HIJAU with pearl see ada kipas lagi you.

murah jer – CODE :1PGB

rm10.00 excluded postage

 ???????????????????????????????

DMW-MALT COLOURS

RM10.00 – 1PBColuring

Gabungan mutiara air tawar dan pelbagai warna batu-batu permata berwarna warni.

IMG_20150412_214353

DM-WHITE01

HARGA RM10.00 SAHAJA

Gabungan mutiara air tawar dan batu-batu berlian putih (bukan berlian asli ya)

???????????????????????????????

DMB-02 – BLACK PEARL

RM10.00

Gabungan mutiara air tawar hitam dan batu berlian hitam dan putih.

???????????????????????????????

brooch pink with white pearl siap ada tagging i love you tu..boleh hadiah kat yang tercinta

RM10.00 – CODE 1PBP I LOVE U.

SO CEPAT-CEPAT ISI BORANG SEBELUM HABIS LICIN

kelebihan brooch pearl kami

  • produk kami mutiara air tawar – oliginal ma.
  • hand made – tukang yang professional
  • murah lagi tu..nak lagi murah order ler berjemaah jangan beli satu ajak kawan2 beli boleh jimat duit pos..
  • boleh order bulk untuk cenderahati – wedding gift, special occasion macam hari ibu n hari guru tu..SOMETHING DIFFERENT YOU.

JUALAN PENGHABISAN SKIRT LABUH dan SELUAR

Nampaknya demam skirt labuh kembali lagi. Kami masih ada lagi stok gaun labuh untuk di habiskan. Jualan cuci gudang!! Kualiti kain yang bagus dan tebal.

 

P1040740

Warna coklat gelap – kain jenis bergetah -jadi ianya stretchable

ada kocek

saiz 1L, 3L dalam stok

Ukuran 1L – Pinggang 28inci, Pinggul 40 inci

Ukuran 3L – Pinggang 34 inci, Pinggul 42 inci

P1040739

Ukuran 1L – Pinggang 28inci, Pinggul 40 inci

Warna Coklat Lembut

Kain jenis bergetah – jadi stretchable

RM45.00 WITH POST

P1040737

SAIZ L – WARNA KELABU GLITTER

FABRIK COTTON – STRETCHABLE

P1040735

SAIZ L – WARNA HITAM

FABRIK COTTON TEBAL – STRECHABLEP1040736

SAIZ L – WARNA HITAM GLITTER

FABRIK COTTON – STRETCHABLE

UKURAN PINGGANG 29 INCI, PINGGUL 38 INCI DAN LABUH 37 INCI

HARGA 45.00 DENGAN POST

GST OH GST : COURIER SERVICES ADA GST

ASSALAMUALAIKUM, selamat menyambut kelahiran GST.  Yang sekian lama ditunggu dah tiba, positif semoga ada kebaikan.  Transformasikan halangan kepada cabaran mudahan akan memberi hasil yang positif. Hari ini kita melangkah kaki ke  courier centre dekat petronas station, urusan penghantaran kepada kasut tawaf comel untuk customer bukit jelutung.

Kerani tu tengah pening lalat memasukkan data untu GST, FOR INFO PELANGGAN TERSAYANG:

Setiap barang yang courier/poslaju – gst 6%.  Sekiranya kos tu sangat kecil kita cuba untuk tanggung. Tetapi untuk penghantaran yang besar kita akan bagi anda anggaran berat dan kos pos + gst.

Contoh anggaran berat below 500 gm:

Semenanjung – RM6.00 + GST 6% = rm6.31 @ rm6.30 sahaja

Sabah n Sarawak – RM9.00 + GST 6% = RM9.54 @ RM9.55 sahaja

JUBAH MUSLIMAH DENGAN RENDA LACE

IMG_20150310_001218

RENDA LACE HITAM – RENDA SAHAJA RM30.00 SEMETER

JUBAH MUSLIMAH WITH RENDA LACE

RM120.00 SAHAJA

IMG_20150310_001351

RENDA LACE HITAM – RENDA SAHAJA RM30.00 SEMETER

Renda Lace Pink – renda dijahit dengan sulam mesin bukan jahit tangan ya.

IMG_20150310_000936

Jubah pink with renda lace WARNA PINK

RM120.00 SHJ

SAIZ 52

IMG_20150310_001126

Jubah Maroon dengan renda lace hitam

saiz jubah dr 42, 44, 46, 48, 50 dan 52.00

warna maraoon, pink, orange lembut, hijau muda dan kelabu

Jubah muslimah ini adalah koleksi terbaru kami, gambar diatas adalah milik owner tetapi sesape berminat boleh dipertimbangkan ya. Buat masa ini renda kami dalam stok warna hitam dan peach sahaja. Fabrik kami bukan lycra dan dia tidak melekat ke badan. tangan pulak dari fabrik lycra senang ditarik untuk mbil wuduk. Untuk lihat koleksi kain renda lace kami bolek tengok kat

www.beryshoppingsite.blogspot.com

brokat lace