TELEKUNG SMOCKING COTTON DUA LAPIS

full story at www.telekungmusleema.blogspot.com

telekung promo

Telekung Jersey

P1040718

mukatelekungQ

telekung cotton smocking

BACK PAIN UHH SANGAT TIDAK SELESA

Seingat saya dah more than six month sakit belakang. Kurang dan datang balik, sejak tu tak boleh jalan kuat sangat. Nak angkat barang tinggi sorry tidak lah boleh.. Rasa bisa mencucuk sumer adalah. Last gi x-ray JULY tahun lepas, setelah 6 bulan aku pergi lagi hari nie. Resultnya tetap sama comment puan doktor no change so tak reti nak buat apa lagi berkali-kali massage, urut, lower back exercise.  NOW, AKU REDHO DAN BERDOA MOGA ALLAH SEMBUHKAN SAKIT NIE. Lepas nie lupakan acara buka booth buat outdoor promosi. Maybe ni tahun terakhir aku buka outdoor promosi bergantung kepada keaadaan.

 

 

RESULT SPM DAH KELUAR

Yang ditunggu dah tiba, selepas berhempas pulas study dan berjuang di dewan peperiksaan AKHIRNYA sampai hari yang ditunggu-tunggu. Yang bersorak sorai dapat result straight A yang menangis sebab gagal..yang duduk atas pagas sumer adalah.  Yang dah lepas biarkan berlalu move forward hari depan, tiada salah atau betul kecuali kalau memang pilih kerja salah.  Selagi jujur dan ikhlas campai ke kutub mana pun akan berjaya ya. TAHNIAH to my girls Najiha and Fathiny you do your best, move forward.

spm-results-tmi-030315.jpg

Dah dapat result sila buka laman web UITM, MOE, MARA cari kursus yang sesuai dan affordable maklumlah yuran yang melangit dengan kos sara hidup yang tinggi. Anak orang kaya tak der malah, orang ada-ada nie kena buat research jugaklah sekarang nie tipis nak dapat scholoarship, yang ada tu PTPN beranak ompek hutang pun tak abis laie.

 

 

GEDUNG PAKAIAN MUSLIMAH ANDA

Citer hari ini sangat meletihkan bukak booth dalam cuaca panas menyengat. Bertemankan air mineral yang dan haruman minyak yuyi melegakan kepala yang berdengap-dengap. Janji dengan kakak nk ntar benang sulam tapi opps sori tak sampai hajat, kedai tutup pergi dah lewat lain pulak yang akak dapat. Memborong jubah cotton, terjatuh  cinta dengan corak bunga-bunga english rose yang comel ini. Walaupun akak tak der saiz tapi nak promote jugak sebab material cotton nie sejuk musim-musim panas gini JUBah Muslimah lah yang paling sedap pakai untuk solat deh..Nak bawak gi surau pun molek gi berjemaah. Pakai pulak dengan telekung cotton kami yang comel.

mukatelekungQ

KLIK KAT www.telekungmusleema.blogspot.com

untuk lihat koleksi telekung dan kelengkapan haji dan umrah anda

 

 

 

 

TUDUNG MELETOP – XXL AWNING LEMBUT DAN BERLAPIK DAGU

Salam to all, welcome back.   Instant AWNING LEMBUT PAISLEY dan berlapik dagu ada stok baru..hu hu hu. Seperti biasa koleksi ini limited kepada wanita anggun yang bersaiz muka kecil to medium sahaja. Muka bolat macam akak gi tengok kat instant twist xl tu confirm meleTOP tu.

PhotoGrid_1424732093033

Ikut putaran jam kiri sekali warna biru, warna purple base hitam yang bawah warna purple manggis

HARGA SAMA – RM15.00 SHJ – SAIZ 2XL

PhotoGrid_1424689698535

WARNA BASE PUTIH – 2XL DAN BABY BLUE  – XL

HARGA SAMA – RM15.00 SHJ

PhotoGrid_1

IKUT PUTARAN JAM ATAS PURPLE GREEN – 2XL, TURQOISE GREEN – SAIZ XL

DAN PAISLEY BLACK – 2XL

RM15.00 SAHAJA