LAGI TUDUNG SARUNG EXPRESS

express_yellow

 

yellow_chiffon

 

express_ungu

 

express_jingga

 

express-blue

 

royal_blue

TUDUNG SARUNG EXPRESS BERDAGU

Dah puas melilit-lilit tudung masa Syawal sekarang pulak cuaca agak panas kat Malaysia.  Masa untuk tukar kepada tudung sarung pulak.  Kenapa tudung sarung?

Sebab tudung sarung ni ringkas sahaja.

  • Tak perlu lilit banyak-banyak dan pusing dua tiga lapis sekarang ni panas Kak Long lagi banyak lilit tudung lagi berjurai-jurai peluh kita nie.
  • Tak Perlu nak gosok sangat – Ironless
  • Material yang ringan dan flowy jer gitu, material dari jenis kain chiffon, bubble chiffon dan crepe.
  • Ready solat sebab tudung sarung ni berdagu dan awning tudung sarung ni jenis soft awning.
  • Kami buat tudung saiz labuh M, L dan XL. Saiz 2xl upon request sahaja.

Kami perkenalkan tudung sarung chiffon berlapis ni sebab customer kami tak suka tudung sarung yang agak melekap bila dipakai.

Awning tudung sarung ni dijahit double stitches supaya nampak macam pakai awning keras, pada yang tak suka hard awning buleh jugak cuba awning tudung sarung yang lembut seperti denim

Asal usul tudung sarung ni rasanya dari Indonesia tapi telah di inovasikan oleh tudung ariani. Masa tu harganya mak aii meletop-letops.  Tudung Labuh XL tu dah cecah harga rm90 hingga rm100 plus. Tudung paling murah saiz M – L pendek jer pun rm60 – rm80. Meleleh air liur tengok sebab kita gaji kecik tak mampu pun.

Saya suka tudung sarung dan saya memang big size jadi saya cari solution untuk masalah saya sendiri. Sebab saya tak reti nak pakai tudung lilit tu nanti senget benget kepala bila saya pakai.

Tudung Sarung Chiffon PInk

Tudung Sarung Chiffon PInk -Labuh Saiz XL

Tudung Sarung Saiz XL – Labuh dari dagu 25 inci

RM60.00 

now RM55.00 SHJ

wassap saya 019-2883235

Tudung Sarung Como Crepe Coklat

Tudung Sarung Como Crepe Coklat  – Labuh Saiz XL

Tudung Labuh Cream - XL

Tudung Labuh Cream – XL

Tudung Sarung Saiz XL – Labuh dari dagu 25 inci

RM60.00 

now RM55.00 SHJ

wassap saya 019-2883235

wassap saya 019-2883235

Tudung Sarung Chiffon Black - Saiz L

Tudung Sarung Lycra +  Chiffon Black

– Saiz M & L – RM50.00

Saiz XL – RM55.00

Kami juga ada warna putih, coklat gelap dan biru gelap

Bubble Chiffon – Brown

Tudung Sarung Chiffon Coklat – Saiz M, L – RM55

now RM50.00 Sahaja

(Pre-Order)

yellow_chiffon

Tudung Sarung Chiffon Yellow

– Saiz L – RM55

now RM50.00 (pre-order)

Tudung Saiz L – Labuh Dagu dagu 22 inci.

Wassap me – 0192883235

Wassap me – 0192883235

SALE SALE TUDUNG LABUH JIMMY SCARVES DAN ANN CHICK

Syok ohh tudung labuh dua muka semua ada sale darlings. Sebelum raya terkulat-kulat tengok tudung labuh yang cun melecun ni melayang-layang kat fb. Nak beli budget ketat kot macam-macam nak beli. Beli biskutlah, nak beli lauklah, nak sediakan duit rayalah.

Tak kesahlah dah lepas raya pun tapi syawal masih ada, open house masih berjalan setiap hari kat akak punya kuliah-kuliah muslimat. Weekend pulak open house sana sini masih adakan. Jom kita tengok tudung-tudung labuh yang on sale ni.

Jom kita check antara ann chick dengan jimmy scarves ni awak pilihlah mana yang berkenan dihati. Saya tengah menilik-nilik tudung labuh dua muka jimmy scarves ni. Testimoni bagitau kain sama maca mika.

Kalau ada yang kempunan dengan tudung mika dulu, marilah try pulak tudung labuh dua muka si jimmy nie. Sama fabrik panora chiffon jugak tu. Koleksi jimmy ni namanya ADELIA PRINTED

si jimmy offer 15% off, free pos kalau beli 3 pcs – selagi stok masih ada ya

ann chick offer 10% off, korang pilih la ya – pos kena bayar yer.

PREMIER COLLECTION 2017💐 *ADELIA PRINTED* 💐

*Material* : HIGH QUALITY CHIFFON
SOFT AWNING (cotton lycra)

*Ukuran* : Bidang 60′

Saiz: FREE SIZE (2.1m x 0.75)

*Jahitan* : Fully Baby Seam

*SPESIFIKASI:*

🌷KAIN CHIFFON LEMBUT
🌷TIDAK JARANG & TAK PANAS
🌷CUSTOM MADE DESIGN PRINTING
🌷LABEL BESI
🌷Kelabuhan Adjustable
🌷Soft Inner attached
🌷Awning senang bentuk
🌷Pinless
🌷Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🌷Didatangkan dengan 5 corak bunga dan warna yang menarik

FREE SIZE (2.1m x 0.75cm)

*(Normal Price)*
*Harga Jualan : RM79*

Sekarang only needs rm67.15

Boleh wassap kita kat 019-2883235 – KAK BARIAH

ingat ya jimmy 15%

ann chick 10%

 

khadeejah

ANN CHICK – 10% OFFER

ADELIA_SAKURA

ADELIA HAZEL

ADELIA_PINK

SAKURA

ADELIA_PEONI

ADELIA PEONI

ADELIA_VIOLA

ADELIA VIOLA

ADELIA_BLUE

ADELIA AZALEA

Boleh wassap kita kat 019-2883235 – KAK BARIAH

BEST SANGAT KE TUDUNG LABUH ANN CHICK?

Tahun 2017 tudung labuh dua muka @shawl masih dominan di pasaran ya.  Tahun ni rabun mata nak pilih tudung labuh floral yang cantik nie.  Bila jenama es scarves meletupkan last year dengan koleksi mika nya.  Ramai pulak yang menjejak langkah mengeluarkan tudung labuh@shawl dengan bunga berkaki aka border kat bawah.

Raya tahun 2017 nie banyak lah jenama-jenama baru dipasaran ada ann chick, ada jimmy scarves, ada cma (cover my aurat).

Specialnya tudung ni kebanyakan pengeluar tudung labuh telah menempah sendiri corak-corak exclusive ini untuk sama-sama share the cakes market tudung labuh yang meletop-letops ni you all.  Jangan tak caya market bisnes tudung kat Malaysia dah menjangkau ratusan jutaan ringgit tau?

Tudung ni ada saiz L dan Saiz Xl, no worries kalau nak bawak solat pin jer kemas-kemas dah comel sangat dah.

Siap ada anak tudung lagi ya.

Jenama Ann Chick memperkenalkan Koleksi Khadeejah printed nie.  Dengan warna-warna yang menusuk kalbu.

Sebab syawal sambut sampai 30 hari,  ada berpuluh buah rumah jugak nak pergi semua baju raya dah habis pakai dah. Bongkar baju lama lah.  Baju lama nampak baru dengan tudung labuh dua muka Ann Chick nie. Jimat banyak pakai tudung baru daripada beli baju baru lagi.

Shawl Labuh dua muka Ann Chick nie khusus untuk orang yang sibuk dan nak cepat. Orang yang tak suka tudung yang berpin-pin.

khadeejah

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

KHADEEJAH PREMIUM BY ANN CHICK

🌺 Comes with 5 trendy printed colour
🌺 Custom made only *3000pcs LIMITED*
🌺 Instant double loop printed with inner
🌺 Built in awning and inner with soft cotton.
🌺 Body made of chiffon panora
🌺 Exclusive metal tag
🌺 Saiz 2.0 x 0.75 meter
🌺 breastfeeding friendly
🌺 solat friendly

💐TUDUNG INSTANT DUA MUKA
💐IRONLESS
💐PINLESS
💐BREATHABLE
💐100% TAK JARANG
💐SOLAT READY
💐LABUH DEPAN BELAKANG
🌺UKURAN L : 2.0m x 0.75m

💐MATERIAL : PRINTED PANORA SILK DIGITAL + COTTON
💐 HARGA : RM79 SAHAJA

ann_chick_black

 

ann_chick_floraltiffany

ann_chick_sakura

ann_chick_lilac

ann_chick_green

 

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

SALES SALES EASI ROSSY SALES

TUDUNG SARUNG EASY ROSSY

SEMUA ADA LESS 10%

POST LAJU DARI RM8.00

WHATSSAPP KAK 0192883235

easi rossy5

HONEYDEW PINE

HAZEL WOOD

easi rossy1

EASY ROSSY AMBER CHERRY (MAROON)

EASY ROSSY FOSSIL DOVE (KELABU)

easi rossy2

EASY ROSSY BALLET TAFFY

EASY ROSSY FLINT ASH

easi rossy3

EASY ROSSY MIDNIGHT BLUE

EASY ROSSY HEATHER ORCHID

easi rossy4

EASY ROSSY ARCTIC ROSE (ADA XL JUGAK)

EASY ROSSY CORAL PEACH

ada sales 10%

SEMUA ADA LESS 10%

POST LAJU DARI RM8.00

WHATSSAPP KAK 0192883235

NOTE : MODEL PAKAI SAIZ L

ORANG BADAN BESAR SAIZ L TAK LABUH MACAM GAMBAR

PARAS BAWAH DADA SAHAJA.