TUDUNG RAYA 2016 – JOM KITA BERTWIST RAYA NIE

Tudung twist@butterfly - royal blue

Tudung twist@butterfly – royal blue

Tudung Twist - Hijau

Tudung Twist – Hijau

Tudung Twist - Pink Royal

Tudung Twist – Pink Royal

Tudung Twist - dark brown

Tudung Twist – maroon

Tudung Twist - Purple Orkid

Tudung Twist – Purple Orkid

Tudung Twist - Hijau Aqua

Tudung Twist – Hijau Aqua

Tudung twist - coklat brown

Tudung twist – coklat brown

Tudung Twist - Gold

Tudung Twist – Gold

Dah tempah baju ker atau beli siap? Orang yang boleh pakai saiz s sampai xl memang beruntung senang nak cari baju ready made kan. Bagi kami yang comel-comel nie semua ke tempah.

Dah decide tema baju kena ade tudung, so siapa yang suka tudung sarung boleh check latest koleksi kami tudung twist ya. Tapi tak payah menari twist tau, nama tudung sajer.

Kenapa dipanggil twist, sebab anda hanya perlu sarung dan pusing @ twist tulang tudung ke atas bahu dah siapkan. Seperti biasa kami fokus pada tudung saiz XL kepada penggemar tudung SAIZ Lebih kecil atau lebih besar no worries.  Kami terima juga tempahan ikut saiz anda ya.

Kelebihan tudung kami dari fabrik cotton yang stretchable dalam 1 tona warna.

Labuh tudung lebih kurang 24 inci sahaja.

Tudung ada Dagu ya…most of our tudung ada dagu

Awning tudung soft awning dengan double stitches supaya tak melepek bila di pakai.

Yang paling best tak nak gosok pun tak apa sidai jer pun dah ok

Untuk corak-corak diatas puan-puan dan adik kakak boleh jugak kalau nak order tudung sarung da shawl satu muka, dua muka atau sarung terus jer.

Kalau rasa nak tempah sedondon untuk kenduri kahwin pun kami terima tapi upon order kena bayar deposit 50% daripada harga barang ya.

 

sebarang pertanyaan atau belian whatsapp kat 019-2883235

WHATSAPP 0192883235 WHATSAPP 0192883235

Pos charges dari RM6.00 HINGGA SETERUSNYA mengikut berat dan lokasi barang anda dihantar.

 

BLOUSE RAYA – DAH DEKAT DAH NI

BLOUSE ROYAL BLUE

PRINCESS CUT BLOUSE

BLOUSE RAYA - PINK LEOPARD

BLOUSE RAYA – PINK LEOPARD

SAIZ BAJU L ,LABUH BAJU 37 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

BLOUSE RAYA - DARK BROWN

BLOUSE RAYA – DARK BROWN

SAIZ BAJU L ,LABUH BAJU 37 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

IMG_3356 (1)

IMG_3351 (1)

BLOUSE KELABU

SAIZ BAJU L ,LABUH BAJU 37 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

BLOUSE RAYA MERAH BATA

BLOUSE RAYA MERAH BATA

SAIZ BAJU XL ,LABUH BAJU 32 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

BLOUSE RAYA GOLD

BLOUSE RAYA GOLD

SAIZ BAJU XL ,LABUH BAJU 32 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

BLOUSE RAYA BLUE AQUA

BLOUSE RAYA BLUE AQUA

SAIZ BAJU XL ,LABUH BAJU 32 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

IMG_3343 (2)

BLOUSE RAYA ROYAL BLUE

SAIZ BAJU XL ,LABUH BAJU 32 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

Blouse-blouse ini ditempah oleh seorang sahabat sebab tu saiznya ada L DAN XL sahaja.  Semua blouse nie tailor made. Kamu buka order untuk saiz-saiz lain, s, m, l, xl dan 2xl ya.

Harga rm75.00 sahaja

fabrik jenis cotton stretchable yang timbul bunganya (embossed)

boleh whatsapp untuk order – 0192883235 – bariah

whatsapp – 0192883235 – bariah

whatsapp – 0192883235 – bariah

SHAWL RAYA 2016 – BILA SHAWL BERMUKA-MUKA

TUDUNG DUA MUKA

Shawl DUA MUKA

Labuh Shawl Saix XL

RM55.00 sahaja

Warna hijau gelap dan coklat gelap

Tudung dua muka cotton

Shawl dua muka cotton – kelabu emobssed dan hijau gelap

HA HA bukan orang jer pandai bermuka-muka shawl pun dah pandai yong.

Orang dua muka ni bahaya, jadi gunting dalam lipatan tapi shawl dua muka buat pemakainya anggun bergaya.

Kali ini kami perkenal shawl dua muka dari fabrik cotton embossed dan cotton glitter. Berglit-glit lah kita yer.  Siapa suka shawl printed can go tu tudung dua muka cotton embossed siapa suka shawl plain boleh terjah shawl cotton glit-glit kami ni ada warna hijau gelap dan coklat.

Shawl hijau gelap ada awning dengan kemasan dari fabrik cotton tebal so awning tu tidaklah melepek kat kepala bila dipakai.  Shawl coklat gelap pulak dari awning tudung dari jenis kain yang sama jadi bila dipakai macam tudung syiria yer ia melekap di kepala.

 

Tudung Labuh Umrah dan Haji SAIZ XL

Dah dekat cuti sekolah ni ramai yang ambil kesempatan untuk mengerjakan umrah dengan keluarga tersayang. Ada yang ambil kesempata bawa anak-anak sekali. Alhamdullilah jika mampu itulah yang terbaik.

Yang macam kita ni meh kumpul duit dulu ya, hujung tahun kita gi umrah bersama-sama.  Seronoknya dapat lihat baitullah lagi rindu sesangat nak ke sana lagi. Moga Allah beri kemudahan pada kita semua ya.

Nak pergi umrah kenalah buat persediaan sedikit sebanyak maybe dah ada barang keperluan, tapi apa salahnya kita tambah dengan sehelai tudung dan telekung.

Kali ini kita restok balik tudung favourite sepanjang zaman tudung lycra drift untuk adik dan kakak semua ya. Koleksi warna yang comel-comel sangat.

  • Favourite semua tudung ni saiz XL, labuh dari dagu 22 – 23 inci.
  • Ada pelapik dagu yang comel
  • Awning lembut yang dijahit double stitch supaya tak kelepek bila dipakai

Kata pelanggan kita tudung ni selesa dipakai dan tidak panas, design tudung yang agak bulat tak melekap ke badan. Oleh itu bila musim umrah ramailah muslimah cari tudung xl drift nie.

Tudung Umrah Berdagu

Tudung Umrah Berdagu – Warna Kelabu Gelap dan Ungu Orkid (bawah)

Tudung Umrah Berdagu

Tudung Umrah Berdagu – warna light peach (kari), light grey (tengah) dan coklat (kanan)

RM29.00 sehelai/tidak termasuk pos

whatsapp 0192883235

Tudung xl drift

Tudung Umrah Berdagu – warna hijau lumut (kiri), hijau aqua (tengah) dan warna peach (kanan)

RM29.00 sehelai/tidak termasuk pos

postage semenanjung – rm6.00

sabah n sarawak – rm9.00

whatsapp 0192883235

Promosi bulan rejab

Untuk semua pelanggan Kita Nak Ajak anda rasai keseronokan menyambut Ramadhan yang hanya tak sampai dua bulan Lagi.

Kami Ada promosi istimewa bulan rejab, free pos untuk Telekung Kami ke seluruh Malaysia.

Anda hanya perlu share kan gambar Telekung yang telah anda terima Dari Kami Tu.

Promosi bulan rejab juga meliputi free pos untuk Belian tudung Dan barangan keperluan haji dengan rm150 dalam Satu resit