SHAWL RAYA 2016 – BILA SHAWL BERMUKA-MUKA

TUDUNG DUA MUKA

Shawl DUA MUKA

Labuh Shawl Saix XL

RM55.00 sahaja

Warna hijau gelap dan coklat gelap

Tudung dua muka cotton

Shawl dua muka cotton – kelabu emobssed dan hijau gelap

HA HA bukan orang jer pandai bermuka-muka shawl pun dah pandai yong.

Orang dua muka ni bahaya, jadi gunting dalam lipatan tapi shawl dua muka buat pemakainya anggun bergaya.

Kali ini kami perkenal shawl dua muka dari fabrik cotton embossed dan cotton glitter. Berglit-glit lah kita yer.  Siapa suka shawl printed can go tu tudung dua muka cotton embossed siapa suka shawl plain boleh terjah shawl cotton glit-glit kami ni ada warna hijau gelap dan coklat.

Shawl hijau gelap ada awning dengan kemasan dari fabrik cotton tebal so awning tu tidaklah melepek kat kepala bila dipakai.  Shawl coklat gelap pulak dari awning tudung dari jenis kain yang sama jadi bila dipakai macam tudung syiria yer ia melekap di kepala.

 

Tudung Labuh Umrah dan Haji SAIZ XL

Dah dekat cuti sekolah ni ramai yang ambil kesempatan untuk mengerjakan umrah dengan keluarga tersayang. Ada yang ambil kesempata bawa anak-anak sekali. Alhamdullilah jika mampu itulah yang terbaik.

Yang macam kita ni meh kumpul duit dulu ya, hujung tahun kita gi umrah bersama-sama.  Seronoknya dapat lihat baitullah lagi rindu sesangat nak ke sana lagi. Moga Allah beri kemudahan pada kita semua ya.

Nak pergi umrah kenalah buat persediaan sedikit sebanyak maybe dah ada barang keperluan, tapi apa salahnya kita tambah dengan sehelai tudung dan telekung.

Kali ini kita restok balik tudung favourite sepanjang zaman tudung lycra drift untuk adik dan kakak semua ya. Koleksi warna yang comel-comel sangat.

  • Favourite semua tudung ni saiz XL, labuh dari dagu 22 – 23 inci.
  • Ada pelapik dagu yang comel
  • Awning lembut yang dijahit double stitch supaya tak kelepek bila dipakai

Kata pelanggan kita tudung ni selesa dipakai dan tidak panas, design tudung yang agak bulat tak melekap ke badan. Oleh itu bila musim umrah ramailah muslimah cari tudung xl drift nie.

Tudung Umrah Berdagu

Tudung Umrah Berdagu – Warna Kelabu Gelap dan Ungu Orkid (bawah)

Tudung Umrah Berdagu

Tudung Umrah Berdagu – warna light peach (kari), light grey (tengah) dan coklat (kanan)

RM29.00 sehelai/tidak termasuk pos

whatsapp 0192883235

Tudung xl drift

Tudung Umrah Berdagu – warna hijau lumut (kiri), hijau aqua (tengah) dan warna peach (kanan)

RM29.00 sehelai/tidak termasuk pos

postage semenanjung – rm6.00

sabah n sarawak – rm9.00

whatsapp 0192883235

Promosi bulan rejab

Untuk semua pelanggan Kita Nak Ajak anda rasai keseronokan menyambut Ramadhan yang hanya tak sampai dua bulan Lagi.

Kami Ada promosi istimewa bulan rejab, free pos untuk Telekung Kami ke seluruh Malaysia.

Anda hanya perlu share kan gambar Telekung yang telah anda terima Dari Kami Tu.

Promosi bulan rejab juga meliputi free pos untuk Belian tudung Dan barangan keperluan haji dengan rm150 dalam Satu resit

REJAB YANG SEMAKIN HAMPIR

Dalam pejam celik kita nie tanpa sedar dah bulan Jamadil Akhir dah 15hb dah pun, lagi dua minggu masuk pulak bulan rejab kan..MasyaAllah cepatnya masa berlalu lagi tak sampai 3 bulan Ramadhan pulak bertamu, itupun jika Allah panjangkan umur kita kan.

Mummy cuba tanya anak-anak puasa yang tinggal dulu tu dah ganti ker belum. Especially anak perempuan kan.  Latih dia orang untuk ganti puasa seawal usia. Kita ada yang dah tua ganyut baru sibuk nak ganti puasa tu pun Alhamdulillah Allah bagi kita peluang lagi.

Selalunya bulan Rejab sumer orang ambil peluang puasa sunat dan habiskan qadha puasa, tapi janganlah pulun puasa bulan Rejab dan Syaaban buat sunat, takut nanti kakak-kakak semua collapse dapat gastrik tak dapat nak puasa bulan Ramadhan nanti.

Kalau nak buat sunat bulan Rejab boleh lah selang-selang hari, atau ambik puasa sunat hari Isnin dan Khamis juga tiga hari bulan putih 13, 14 dan 15hb setiap bulan Islam.

BLOUSE LABUH – DESIGNMUSLEEMA

Aku memang suka try and error, now lagi satu design blouse designmusleema aku nak perkenalkan..

blouse nie cutting princess dia flair sangat bila kita pakai ya..mampu menyembunyikan lemak-lemak kat badan kita ni dek non oii.

fabrik kali ini dari lycra dan cotton embossed yang strectable. Saiz only xl dan 2xl sahaja available

Cutting simple but printed design tu agak memukau dan menyilaukan mata jugak. Lengan bergetah dan ada button untuk memudahkan ambil wuduk.

 

silver grey blouse

silver grey blouse – 2xl

ukuran bahu : 18 inche

labuh baju : 34 inches

labuh lengan baju : 21 inches

ukuran dada : 50 inches

only rm79.00

WHATSSAPP – 019-2883235

blouse lycra printed – xl

ukuran bahu – 17 inches

labuh baju – 33 inches

lengan baju – 21 inches

ukuran dada – 48 inches.

RM55.00 only

WHATSAPP – 019-2883235

IMG_0262

design blouse

WHATSAPP US IF INTERESTED. 019-2883235