SALES SALES EASI ROSSY SALES

TUDUNG SARUNG EASY ROSSY

SEMUA ADA LESS 10%

POST LAJU DARI RM8.00

WHATSSAPP KAK 0192883235

easi rossy5

HONEYDEW PINE

HAZEL WOOD

easi rossy1

EASY ROSSY AMBER CHERRY (MAROON)

EASY ROSSY FOSSIL DOVE (KELABU)

easi rossy2

EASY ROSSY BALLET TAFFY

EASY ROSSY FLINT ASH

easi rossy3

EASY ROSSY MIDNIGHT BLUE

EASY ROSSY HEATHER ORCHID

easi rossy4

EASY ROSSY ARCTIC ROSE (ADA XL JUGAK)

EASY ROSSY CORAL PEACH

ada sales 10%

SEMUA ADA LESS 10%

POST LAJU DARI RM8.00

WHATSSAPP KAK 0192883235

NOTE : MODEL PAKAI SAIZ L

ORANG BADAN BESAR SAIZ L TAK LABUH MACAM GAMBAR

PARAS BAWAH DADA SAHAJA.

SALES!!!SALES!! SEMUA ADA SALE YA

lagi dua minggu Ramadhan akan pergi, Encik Syawal pula akan muncul.  Sekarang demam sales gi keluar kat shopping mall sales kat fb sales kan google pun ada sales. Mudahan its real sales, tapi kalau dah potong 70% punya sales tu ingat-ingatler ade ker orang nak rugi 70%.

Paling siok sangatkan awal tahun telekung renda yang akak promote sepasang rm90.00. sekarang harga menjunam 3 pasang rm150.00 aper lagi kak pun kejor sales tu. Tapi fabrik tak tau lagilah sebab belum dapat lagi barangnya. Yang pasti dunia sekarang orang buat bisnes macam tak der etika senang-senang copy product orang. Tukar jenis fabrik dah kill the price sampai 50%.

Telekung arafah pun selalu rm55.00 sepasang sekarang dan sales menjunam kepada 3 pasang rm100.  Macamana peniaga kat luar sana yang ada kedai dan booth boleh ker bertahan dengan perang harga musim perayaan.

Kesiankan orang yang memula sekali keluarkan product tu dengan margin yang besar.  Semua orang nak kaya tapi biarlah berkat dan beretika sikit.

Baju raya jangan citer lah berlawan-lawan salesnya semalam tengok you tube Datuk Alif terlajak laris punya sales tu. Kalau lah ada sales dah larikk kejar tapi kita nie terlajak saiz maka mari lupakanlah sahaja ya.

Baju raya sales sampai rm50.00 sehelai cantik jugak tu. tudung sales dari rm99.00 tinggal rm19.00, tak giler ker namanya tu. Memang kalau orang ada duit nak spend masa nie sopping untuk setahun ler.

Tudung-tudung murah yang bawak dari China ker vietnam tu korang jangan citerlah weh sales macam nak mati akak rasa, kalau pandai cari dan tawar beli terus sekodi jer.

Korang sharelah satu keluarga jimat kau, nak duit raya korang buatlah untung sehelai rm3-5.00 TAPI AKAK TAK BUATLAH YA sebab tu tudung kecik-kecik untuk kekanak sesuailah atau orang yang badan saiz kecik jer, kekakak yang sado ambiklah tudung yang lebar dan besar dan syariat ya.

Kesiankan orang yang memula sekali keluarkan product tu dengan margin yang besar.  Semua orang nak kaya tapi biarlah berkat dan beretika sikit.

Sebab tu akhir ramadhan hanya ada satu masjid jer yang orang sesak-sesak masa masjid lain dah mula kosong. Nak tau tak??? Jeng jeng Masjid India lah, peniaga tu tidur kat situ tak taulah dia orang beriktikaf ker kat sana.  Saper dapat tapak dan berani bid untuk tapak buat duit ler, tapi tak tentu gak kan bila yang menjual tu penuh hingga ke setiap ceruk.

Kita yang warga luar kelumpo ni 2 – 3 hari nak raya udah lari cabut balik kampung dah.

jap gi kita na share nie. Kami pun ada sales jugak hurm hurm sesaper yang dah mengidam lama tu asyik tenung-tenung jer boleh lah catit no whatssapp kami dan tekan. he he bertindaklah sebelum pos laju tu tutup pintu ya.

ada sales 10%

ada sales 10%

 

PRE-RAMADHAN KOLEKSI TUDUNG ES SCARVES

Ku dah lama tertunggu kabar darimu sayang, sekarang kau sudah muncul, memang cun-melecun tudung dua muka es scarves ni. Limited edition kabarnya ada 8,000 pcs.  Nak meh cepat berebut lah korang. Rakyat Msia yang muslim ada berjuta-juta tu mengejar tudung abstrack premium yang 8000 pcs. kalau 1 percent dari 30 juta tu berapa yer huiih tak tau ler camane korang nak dapat tudung nie yer.

Launch minggu depan sebelum kakak dan adik semua terlepas tudung es scarves abstract premium ni meh cepat place order limited colour ada 3 jer warnanya, royale blue, turqoise dan coklat.

Jangan risau tudung kita dah siap inner tau sonang sangat untuk mengelakkan rambut keluar pakailah scarved kat dalam tu, dua muka double lilit tu dah ready solat tudung ni.

Kelabuhan tudung boleh pilihlah nak STANDARD atau XL.  He he lebih kain lebihlah duitnya kan.

whatsapp kak – 0192883235

whatsapp kak – 0192883235

tudung_aisyahcoklat tudung_aisyahblue

 

ABSTRACT PREMIER

3 Design Custom Abstract Print with hot stamp stone.
✅ Didatangkan dengan 2 Size

✅ SIZE L (2.0 x 0.80m)

✅ SIZE XL (2.4 x 0.80m)

✅ Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (Flamingo Chiffon with silk screening double sided print)
PRICE :

RM79 (Retail) + pos rm8.50

whatsapp kak hajjah – 019-2883235

whatsapp kak hajjah – 019-2883235

TELEKUNG RAYA 2017 – LETOPS DESIGN DIA

TELEKUNG_COMEL

telekung ungu gelap dengan telekung ungu dusty

telekung_ungudusty

TELEKUNG_BIRU

telekung biru gelap dengan telekung biru laut

telekung_skyblue model

 

TELEKUNG_hijaumint

telekung hijau mint dan telekung hijau lumut

telekung_coklat model

telekung coklat gold

 

telekung_turqoise model

telekung turqoise

TELEKUNG_TURQOISE

telekung turqoise dan royale blue

 

 

telekung_softpink model

telekung_softpink

TELEKUNG_MAROON

telekung sot pink dan maroon

telekung_pink model

telekung peach

 

TELEKUNG_COKLAT

telekung dark choco

nak share sikit trending telekung raya 2017, kali ini material cotton viscose sama macam telekung arafah tu guys.

  • akak dah test material telekung ni memang lah superb berat, flowy dan tak melekat kat badan tau. warna-warna telekung nie memang tersangat cung melecung, warna-warna pastel yang memikat tau.
  • walaupun telekung cotton apart of our koleksi sesekali kita tukar channel pulak kat telekung qasreena nie ya sayang.
  • telekung nie sesuai sangat untuk wanita yang berbadan tinggi lampai dan gempal sebab kelabuhannya mencukup syarat. Taklah senteng masa rukuk.
  • kain telekung ni jenis berat so confirmed tak diterbangkan oleh angin kipas yang selalunya laju macam kipas helikopter dah ramai kan macam tu lah.
  • kain sarung telekung ni pun labuh dan jenis kain bergetah yang strecthable so dia tak lah terselak kaki atau pun rasa tercekik bila dipijak
  • jahitan muka telekung yang super der comel ya.
  • fabrik telekung cotton viscose

harga sangat berbaloi cuma rm110 – rm115 dengan pos kita ikutlah kawasan liputannya di mana ya.

so jangan tunggu-tunggu lagi bersedia awal lebih bagus, nanti nak guna duit bayar upah baju raya lagi, biskut raya lagi, langsir raya lagi. Raya jer confirmlah pakai duit gawat ker apa ada jugaklah yang nak ditukar baru tu.

Apa salahnya tukar pakaian yang nak dibawa bersujud. Kita beli telekung untuk ramadhan bukan syawal ya.

 

KAIN PASANG RAYA DAN TUDUNG RAYA 2017 TERAPI MASA JAMNED

HIJAB EASY ROSSY

10 Pilihan Warna Menarik

Didatangkan dengan 2 Size

SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) – Size Muka 9.5-10″ (inner) 11.75″ (chiffon)

SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) – Size Muka 10-10.5″ (inner) & 12″ (chiffon)

Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)

Whatsapp kak hajjah 0192883235
Whatsapp kak hajjah 0192883235

korang tengah terperangkap dalam jamned kan confirmed lah sakit hati tu..Meh layan kecomelan hijab sarung easy rossy nie. warna bikin jiwa kacau labuh jugak tau.

boleh fikir-fikirkan nak match dengan baju apa RAYA nanti jap gi akak nak share stok kain baju raya baru yang dah masuk huhhh lagi ler korang grrrrrmmm.

untuk you alls hakak nak give the best service semoga anda ceria. Nikmatilah rezeki yang Allah swt bagi walaupun kadang kita rasa tu bukan yang kita nak. Tapi itulah yang terbaik.

Bye luv you muah muah..my sahabat till jannah.

BAJU RAYA 2

BAJU RAYA 2

BAJU RAYA 1

BAJU RAYA 1

KOLEKSI ROSSE RAYA 2017

KOLEKSI ROSSE RAYA 2017

Sayang-sayang tak payah nak fening dah akak share dah koleksi kain pasang untuk raya nie. Boleh dah nak matching dengan tudung rossy kat atas kalau tak suka rossy tengok cik nayla nanti ya. Cik Nayla dah sampai version 3 dah tau.

Kain pasang terlatest yang masih panas nie baru jer sampai kalau berhajat nak buat baju raya marilah order selalunya dalam 2 minggu habis.

Kain pasang rose ni bidang 60, 3.5 meter ya. Harga semeter rm23.00 sahaja. so boleh ukur berapa meter nak minimum 2 meter ya.

Kain jenis satin ni tak payah susah susah nak gosok sila tengok kot kat atas tu untuk order buat baju raya nanti. Bersedia awal lebih baik sekarang semuanya mahal mari kita pelan baik-baik lah tu.

Whatsapp kak hajjah 0192883235
Whatsapp kak hajjah 0192883235

POST CHARGE DARI RM8.00 IKUT BERAT