TUDUNG UNTUK ALAYNA YANG MANIS

b402c60b-5ba7-4549-8737-21437eb1dfa5 6615c8bb-6d62-488f-a543-d45aa0099cd7 aa918b37-d7e9-4a16-99a1-f20bf4c82884

 

Alayna Instant Shawl*

*Material* :
KOREAN CHIFFON (body)
Soft cotton lycra (inner)
Awning (scuba)

*Ukuran* : Bidang 60′

*Didatangi dua saiz* :
*Saiz L* (2.0m x 0.75cm)
*Saiz XL* (2.2m x 0.75cm)

*Jahitan* : Fully Baby Seam

*Ciri-ciri:*
Tidak Jarang (Korean Chiffon)
Tidak Panas
Kelabuhan Adjustable
Soft Inner attached
Awning lebih kemas terbentuk (Scuba)
Pinless
Inner dalam labuh menutupi leher.
Didatangkan dengan 10 pilihan warna

Wassap saya Bariah 0192883235

SI MANIS ALAYNA

TUDUNG RAYA 2018 ADELIA YANG SANGAT HOT

ADELIA EMILY

ADELIA ROSSY

ADELIA JASMINE

ADELIA RUE

ADELIA CAROLINE

ADELIA MARY

ADELIA CAMELLIA

ADELIA IVY

ADELIA PRIMROSE

EMILY

ADELIA EMILY

7126db23-20d9-4a56-bed6-0d16adcc1dc9

 

PREMIER COLLECTION 2018
💐 *ADELIA PRINTED* 💐

*Material* : HIGH QUALITY CHIFFON
SOFT AWNING (cotton lycra)

*Ukuran* : Bidang 60′

Saiz: FREE SIZE (2.1m x 0.75)

*Jahitan* : Fully Baby Seam

*SPESIFIKASI:*

🌷KAIN CHIFFON LEMBUT
🌷TIDAK JARANG & TAK PANAS
🌷CUSTOM MADE DESIGN PRINTING
🌷LABEL BESI
🌷Kelabuhan Adjustable
🌷Soft Inner attached
🌷Awning senang bentuk
🌷Pinless
🌷Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🌷Didatangkan dengan 10 corak bunga dan warna yang menarik

💐Adelia Printed💐 #JSrayasakan

FREE SIZE (2.1m x 0.75cm)

*(Normal Price)*

Harga Jualan : RM95

 

KHIMAR AIDILFITRI KALI INI

Raya tahun ini kita pakai Khimar labuh ni pulak lah ya. Kita buat perubahanlah kan. Kerajaan pun berubah kita ikut sahaja perkembangan.  Memang pahit dan perit untuk yang kalah, kepuasan bagi yang menang. Tapi kita kena terus move on ikut arus perdana.

Kalau selalu pakai tudung ala-ala tu moh kita bertukar. Dari shawl belit leher dengan dada terjongket tu. Kita cari yang labuh tak kesah lah nak bershawl atau bertudung labuh ataupun Khimar yang jadi pilihan korang. Yang penting tutuplah aurat sebaik-baiknya.

Tak da nak kempen apa-apa pun, cuma mengajak muslimah ke arah yang lebih baik. Marilah kita buat peningkatan dari setahun ker setahun sebab umur kita pun makin singkat, so dari tudung yang singkat tukar ke Khimar pulak.

Kali ini kami kasi anda pilihan khimar yang ada awning dan berdagu atau khimar yang plain macam tudung bawal tu.

Khimar Chiffon Kelabu

Khimar Chiffon Kelabu

Contoh ada awning dan dagu ya

Labuh depan 25 inci

Labuh belakang 40 inci

RM65.00 SAHAJA 1MALAYSIA

3 PCS – RM180.00 DAN POS PERCUMA

LIMITED TO 50 PCS SAHAJA

Khimar Chiffon Awning

Khimar Chiffon Awning – warna hijau dan biru turqoise

Labuh depan 25 inci

Labuh belakang 40 inci

RM65.00 SAHAJA

Khimar Chiffon Berdagu

Khimar Chiffon Awning – warna kelabu dan dusty purple

Labuh depan 25 inci

Labuh belakang 40 inci

RM65.00 SAHAJA

khimar-piping

Khimar Chiffon Awning – Warna Purple dan pink

Labuh depan 25 inci

Labuh belakang 40 inci

RM65.00 SAHAJA

3 PCS – RM165.00 DAN POS PERCUMA 1MALAYSIA

LIMITED TO 50 PCS SAHAJA

BERKENAN NAK PAKAI KHIMAR RAYA SILA WASSAP

KAK BARIAH YA – 019-2883235

KHIMAR

KHIMAR BAWAL

WARNA DALAM STOK

KHIMAR PUTIH,

KHIMAR HITAM,

KHIMAR KELABU

 KHIMAR CHOCOLATE GELAP

KHIMAR BROWN

KHIMAR MAROON

KHIMAR UNGU

KHIMAR UNGU GELAP

KHIMAR BIRU GELAP

KHIMAR HIJAU GELAP

DAN KHIMAR PEACH

RM75.00 SEHELAI

3PCS – RM190.00 free pos 1Malaysia

MODEL

MODEL KHIMAR BAWAL

BERKENAN NAK PAKAI KHIMAR RAYA SILA WASSAP

KAK BARIAH YA – 019-2883235

Kain Ela Raya 2018 – SOLD

Lagi Baju Raya 2018 cepat sebelum tempahan ditutup nih

Corak batik exclusive, bidang 45

Fabrik batik royal satin, sesuai untuk kurung, kebarung dan jubah

Sepasang RM60.00 sahaja tidak termasuk pos.

Order now wassap/pm – 0192883235 kak bariah

 

Baju Raya 2018

Baju Raya 2018 – dark grey

batik_4434

Baju Raya 2018 – pink

batik_4435

Baju Raya 2018 – biru gelap

batik_4436

Baju Raya 2018 – royal blue

batik_4437

Baju Raya 2018 – hijau

batik_4438

Baju Raya 2018 – merah darah

batik_4439

Baju Raya 2o18 – Merah Hot

 

batik_4441

Baju Raya 2018 – Batik Yellow

batik_4450

Baju Raya 2018 – Batik Royal Blue

batik_4451

Baju Raya 2018 – Batik Emerald Green

batik_4452

Baju Raya 2018 – Batik Silver Grey

 

KAIN ELA DAN BAJU RAYA 2018 -SOLD

Kain ela atau kain pasang untuk baju raya 2018, yang terlajak cantik sangat.

Bahan dari jenis satin ini tidaklah berat sangat ya, bila kata satin off course agak berkilatlah sikitnya.

Tapi umum tahu bahan satin senang diurus kena gosok tapi taklah keronyok macam cotton bila dipakaikan ker badan.

Kain pasang ini didatangkan dalam ukuran bidang 60″ dan 45″ just imagine you buat jubah ker atau kurung pahang atau kebarung perhhh terlajak laris lah korang raya nie ya.

Nanti buleh check kat gambar tu tau. bidang berapa dan berapa meter.

Harga sama jer 1 pasang rm60 + pos rm10 ya.

berminat do not shy shy to wassap me ok kat 0192883235.

Cepat tau nanti tailor tak nak ambik lagi nie.

bajuraya659

Warna ungu lavender

bajuraya651

Warna merah chilli

bajuraya652

Warna biru

bajuraya653

Warna hijau daun

bajuraya654

Warna mustard

bajuraya655

Warna Hitam

bajuraya656

Warna biru

bajuraya657

Warna Coklat Kayu

bajuraya658

Warna hitam

Kain pasang ini dalam ukuran 3.5 meter bidang 60

Harga rm60.00 + pos rm