KEMEJA LABUH FABRIK KAPAS – ADA SALE GILER GILER

KAMI NAK CLEARKAN STOK JALAN- JALAN KAT KATEGORI KEMEJA LABUH FABRIK KAPAS NAK ABISKAN STOK AJER..

FREE FREE FREE POST

DAH LAMA tak buat promo oklah kita offer free post untuk stok cardigan labuh SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA.  Kalau SABAH DAN SARAWAK CHARGE RM5.00 SEHELAI.

Jangan malu-malu klik kat kategori ya..

STOK PUN DAH MAKIN MENYUSUT JADI JEMPUTLAH MASUK.

INNER TUDUNG RENDA – COMEL GITU

Ini pulak inner tudung renda gabungan cotton dan renda, boleh di multi gayakan nak pakai silang boleh, pakai biasa pun boleh.

 

P1040535

kombinasi cotton + renda

panjang mudah di pelbagai gayakan

P1040534

Warna merah, kelabu, pink, dark choklat, brown, blue, turqoise,

hitam, putih

CARA MEMAKAI SEPERTI DIBAWAH

P1040539

P1040538

HARGA MURAH JER – RM10.00 SEHELAI

 

 

SHAWL SATIN BUTTERFLY – CANTIK CANTIK

Shawl butterfly - warna peach

Shawl butterfly – warna peach

Cantik kan..labuh menutupi dada.mudah digayakan

Cantik kan..labuh menutupi dada.mudah digayakan

P1040541

Shawl butterfly – warna gold

P1040540

Shawl butterfly – warna hitam

P1040533

Pilihan warna dari kiri hijau teal (warna hijau askar), pink belacan,

hijau gelap dan peach.

P1040531

dari kiri warna kelabu, magenta/oren, gold dan dari purple

P1040532

dari kiri hitam, biru, cream dan coklat

Saya pun nak meraikan kemeriahan dunia `shawl’

proudly memperkenalkan SHAWL BUTTERFLY.

FABRIK SATIN LEMBUT – rm29.00 sahaja tidak termasuk pos.

BOLEH ORDER DENGAN ANAK TUDUNG RENDA ONLY RM10.00 SAHAJA.

TUDUNG CHIFFON LAPIK DAGU – SAIZ XL

P1040530

Kombinas pink dan biru turqoise

fabrik chiffon + cotton

saix xl – ada lapik dagu dan awning keras

RM45.00

P1040526

Kombinasi warna ungu + cream

fabrik chiffon glitter + lycra

saix xl – ada lapik dagu dan awning lembut

RM45.00

P1040527

Kombinasi hijau terang

fabrik chiffon + lycra

saix xl – ada lapik dagu dan awning lembut

RM45.00

P1040528

Kombinasi warna hitam dan merah

fabrik chiffon glitter + lycra

saix xl – ada lapik dagu dan awning lembut

RM45.00

P1040529

Kombinasi warna pink

fabrik chiffon glitter + lycra

saix xl – ada lapik dagu dan awning lembut

RM45.00

P1040516

Kombinasi warna hitam  + biru turqoise

fabrik chiffon + cotton jc

saix xl – ada lapik dagu dan awning keras

RM45.00

P1040518

Kombinasi hijau lumut -

fabrik chiffon glitter + lycra

saix xl – ada lapik dagu dan awning lembut

RM45.00

P1040519

Kombinasi warna biru

fabrik chiffon glitter + lycra

saix xl – ada lapik dagu dan awning lembut

RM45.00

P1040520

Kombinasi warna coklat

fabrik chiffon glitter + lycra

saix xl – ada lapik dagu dan awning keras

RM45.00

P1040521

Kombinasi warna coklat mocha

fabrik chiffon glitter + lycra

saix xl – ada lapik dagu dan awning keras

RM45.00

P1040515

Kombinasi warna mustard  +  biru turqoise

fabrik chiffon + lycra

saix xl – ada lapik dagu dan awning keras

RM45.00