TELEKUNG SULAM COTTON RENDA

Dah habis dua pertiga bulan Ramadhan. Masih bertenaga lagi mudahan terus bertabah dalam menunaikan perintah Allah.  Ramadhan adalah bulan hamba semua pintu-pintu kebaikan dibuka dengan ganjaran berganda. Asalkan ada ikhlas dalam hati kita.

Dah buat persediaan raya, walaupun gawat ker GST ker barang naik ker. Persiapan masih berjalan mungkin dikurangkan budget sikit.  Kami sentiasa memikirkan keperluan tetapi dengan budget mampu milik pelanggan kami. Produk kami kain telekung cotton sangat berpatutan harganya. semu orang mampu milik, tambahan kami kasi lagi anda fabrik berkualiti dengan jahitan muka yang cantik.

Kualiti fabrik sangat kami ambil kira dalam penghasilan telekung-telekung sulam kami.  Jahitan kami setanding walaupun jenama TELEKUNG MUSLEEMA TU belum boleh pecahkan rekod SK lagi.

Kenapa anda mesti miliki telekung kami:-

1. Fabrik jenis cotton yang ringan dan selesa dipakai

2. Ada 2 lapis – berpelapik di dalam. Kami ada lapik labuh atau pendek anda boleh pilih.

3. Jahitan muka smocking atau renda yang comel sangat tu.

4.  Fabrik cotton bunga tabur dengan dihiasi oleh renda kelilingnya.

5. Tak payah pakai tudung kat dalam cukup dengan hairband.

6. Warna putih adalah sunnah dan kesukaan Nabi Muhammad s.aw.

Nota:- ambil perhatian

1. pakai pakaian yang; terbaik ketika beribadah kerana kita sedang berhadapan dengan PENCIPTA yang maha agung.

2. Pilih pakaian yang selesa maksudnya dari jenis fabrik telekung tersebut.

3. Pastikan telekung tidak jarang – tidak nampak tengkuk, rambut tidak keluar berceracak.

3. Dagu telekung  pastikan dagu kita tertutup dengan sempurna kerana dagu wanita adalah aurat.

Ukuran telekung

1. saiz muka 20 inci

2. Labuh dari dagu lebih kurang 90 cm, Labuh dari kepala 117 cm

3. telekung kali ini limited edition ada pink dan kelabu sahaja.

yang paling penting harga hanya RM85.00 SAHAJA (TELEKUNG SAHAJA) SARUNG UPON REQUEST EXTRA CHARGE DIKENAKAN,

 

 

cara kami kira saiz muka

cara kami kira saiz muka

cara kami ukur muka:-

1. saiz muka – 20 inci

2. Labuh dari dagu – lebih kurang 90 cm, dari belakang 117cm

NAK BELI ANDA BOLEH WHATSAPP KAMI SAHAJA DI 019-2883235 BARIAH

ordernow

 

VIDEO CLIP TUDUNG LABUH EMBOSSED

TUDUNG CANTIK LABUH 2XL BERPELAPIK DAGU

Boleh pilih tudung-tudung yang anda suka, ada 8 warna pilihan yang cantik.  Tudung-tudung yang cantik comel ni ada jahitan piping dikeliling tudung. Lycradop  emboss bercorak lebih tebal dari tudung labuh biasa. Printed corak yang senada tidak menyemak kan mata memandang.

Tudung-tudung ni cantik dipakai dengan jubah polos ataupun baju kurung bercorak kerana ia nampak simple pada wanita yang suka sederhana hiasan tudungnya.

Jangan lepaskan peluang ADA FREE GIFT DENGAN PEMBELIAN SEHELAI TUDUNG EMBOSSED. KAMI YAKIN PEMAKAI TUDUNG LABUH PASTI SUKA DENGAN KOLEKSI INI.

TUDUNG LABUH UMRAH

Tudung labuh berlapik dagu sangat trend sekarang nie. Kalau dulu tudung berlapik dagu nie hanya dipakai oleh wanita yang nak pergi haji dan umrah. Tapi sekarang sangat syukur semua telah sedar bahawa dagu jugak aurat wanita yang wajib ditutup.

Tudung labuh kali ini saiz xl, labuh dari dagu 22 inci. Fabrik dari jenis lycra.

Harga RM29.00 1 PCS TIDAK TERMASUK POS.

BELIAN DUA PCS DAN KEATAS FREE POS DALAM MSIA SAHAJA YA

ordernow

SILA ISI BORANG ADA KAT ATAS TU YA.

PROMOSI FREE POS UNTUK TELEKUNG

Salam dan good evening, tak lama lagi Ramadhan yang mulia akan menjelma mudahan Allah panjangkan umur kita sampai bertemu dengannya. So sempena RAMADHAN yang mulia kami mengajak anda mencuba telekung kami yang sangat best dari fabrik cotton bersulam bunga kecil, ringkas tetapi comel.

Kami menawarkan tawaran pos percuma untuk telekung bersulam cotton kita dan telekung jersey w/o renda sahaja bermula dari hari ini hingga ke 24hb May 2015.OrderNow

Kami padankan telekung dengan kain sarung printed sebab ramai yang tak mahu kain putih ‘jarang kata mereka’ jadi kita follow sahaja.

Slide1Walaupun fenomena telekug meriah dan berwarna warni telah menjadi trend sejak tahun lepas, tapi bagi kami telekung putih masih menjadi perhatian kerana warna putih itu warna kegemaran dan sunnah Rasullullah.  Berbanding dengan telekung multi colour tu tidak menunjukkan perpaduan dan keseragaman ketika solat.

Telekung sulam cotton kami dilapik di bahagian muka hingga ke dada jadi dapat melindungi rambut dan tengkuk. Jahitan dagu atau kekek yang kemas untuk cover dagu yang merupakan sebahadian dari aurat wanita Islam.

  • Telekung kami dibuat khas ikut saiz muka, ada S, M, L, XL. Saiz S – 19.5 inci, M-2O inci, L – 20 inci, XL – 22 inci.
  • Labuh Telekung Depan – 32inci dari dagu
  • Labuh Telekung Belakang – 50 inci dari atas kepala

Lapik Dalam ada yang labuh dan pendek. Lapik labuh – 16 inci, lapik yang pendek – 6 inci. Untuk lapik labuh extra charge dikenakan.

Telekung kami dijual dengan harga RM100 sepasang untuk lapik dalam saiz biasa.

RM110.00 untuk Lapik Labuh dan sarung printed