AINA LOOP YANG CANTIK

AINA_WOOD AINA_BLACK AINA_Gray Aina_Icy Aina_Lavender AINA_Mahogany Aina_Mustard Aina_Pink AINA_SALMON AINA_SLATE

 

*NEW COLLECTION*
πŸ’ *AINA ONE LOOP* πŸ’

*Material* : HIGH QUALITY
SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

*Ukuran* : Bidang 60′

*Saiz* : Saiz L (2.0m x 0.75cm)
Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

*Jahitan* : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

*SPESIFIKASI:*

πŸŽ—Dihiasi diamond + pearl
πŸŽ—KAIN CHIFFON LEMBUT
πŸŽ—TIDAK JARANG & TAK PANAS
πŸŽ—LABEL BESI
πŸŽ—Kelabuhan Adjustable
πŸŽ—Soft Inner attached
πŸŽ—Awning senang bentuk
πŸŽ—Pinless
πŸŽ—Inner Dalam Labuh menutupi leher.
πŸŽ—Inner jahit keliling bersama chiffon
πŸŽ—Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

wassap Kak Bariah 0192883235 UNTUK TEMPAHAN YA

RAUDHAH HEEJAB SI TAMAN SYURGA

2017-08-20-PHOTO-00019638

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

2017-08-20-PHOTO-00019642

L RM59 shj
XL RM69 shj

2017-08-20-PHOTO-00019643

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

2017-08-20-PHOTO-00019645

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Navy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Forest

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Dusty

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Coral

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Candy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Orchid

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Navy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Instant Shawl RAUDHAH 2.0 By Heejab Scarf

βœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) .
βœ… Material
Body: High Quality Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton Anti Tembam
.
Ciri-ciri lain:
βœ… Double loops – senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis.
βœ… Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF.
βœ… Tidak jarang – tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam.
βœ… Tidak panas – material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍
βœ… Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat.
βœ… Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL
βœ… Inner terbentuk elok – inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujir sirih gitu.
βœ… Inner anti tembam – innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis
βœ… Pinless – jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin.
βœ… Minima iron – materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah.
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher – tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit.
βœ… 10 pilihan warnaΒ² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. Sesuai utk cekgu2 yg nak sedondon masa perjumpaan unit beruniform: Puteri Islam, KRS, Kadet Polis dan sebagainya.
.
Harga asal
—————–
L RM63
XL RM73
.
Harga Pengenalan😱
—————————–
L RM59 shj
XL RM69 shj
.
Harga Pengenalan Sah Sehingga 20 September 2017 shj.
.
Postage:
+RM8 (sm) / +RM11 (ss)

Untuk tempahan:

Whatsapp details anda seperti:
Nama:
Alamat:
No hp:
Warna berserta saiz:

Ketik je link ni k

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0192883235

πŸ‘‰πŸ»No Pendaftaran Perniagaan Heejab Scarf:

UT0007446-V

πŸ‘‰πŸ»Kaedah pembayaran:

CIMB BANK/ MAYBANK
.
πŸ‘‰πŸ»Terma dan syarat : Tempoh booking hanya 24 jam shj.

πŸ‘‰πŸ»Anggaran masa penghantaran:

Penghantaran dilakukan selewatnya 2 hari bekerja, selepas pembayaran diterima.

Parcel akan mengambil masa seawal 2 hari dan selewat-lewatnya 3 hari berkerja bagi semenanjung dan 4 hari berkerja bagi sabah sarawak.

 

TUDUNG INSTANT TWIST KEDUT BAHU

Sesekali sarung pulak tudung sarung instant twist. Dua minit dah siap.

Tau-taulah zaman IT ni rasanya masa tu macam petir jer perginya. Sedar-sedar dah tengahari. Tak der masa nak duduk belek muka depan cermin. Kalau ada tudung sarung kan ke mudah. Setuju ke!!

Sangat comel tudung instant twist nie meletopsnya design nya. Bila pakai cantik jer letak atas bahu.

Kain moss crepe ni lembut dan selesa sangat pakai, kelabuhannya menepati akak punya specs tudung labuh. Labuh depan dan belakang nya boleh terus solat bila emergency tak perlu nak bertelekung dah.

Saya suka kedutan kat atas bahu tu sebab saya dada yang sado aha boleh lindung sikit bila pakai tudung instant twist kedut bahu nie. Kalau yang bahu kecil sikit, hanya sematkan pin tudung supaya kedut tu terletak cantik di atas bahu ya.

Ada dua jenis yang blink-blink dan biasa tak de blink.

Harga yang biasa RM40.00 – Pos dari RM7.20

Harga tudung yang ada blink-blink RM45.00 – pos dari RM7.20

wasap Kak Bariah – at 0192883235

????????????????????

Kelabu

????????????????????

Pink Fuschia

????????????????????

Biru Turqoise gelap

????????????????????

????????????????????

Pink Belacan

????????????????????

Biru Terang

????????????????????

Hijau Marin

????????????????????

Coklat

????????????????????

Jingga

wasap Kak Bariah – at 0192883235

Beli 5 helai – Pos Percuma

Warna Hitam, Creme, Coklat Gelap, Ungu dan Maroon – Dalam stok jugak

LAGI TUDUNG SARUNG EXPRESS

express_yellow

 

yellow_chiffon

 

express_ungu

 

express_jingga

 

express-blue

 

royal_blue

TUDUNG SARUNG EXPRESS BERDAGU

Dah puas melilit-lilit tudung masa Syawal sekarang pulak cuaca agak panas kat Malaysia. Β Masa untuk tukar kepada tudung sarung pulak. Β Kenapa tudung sarung?

Sebab tudung sarung ni ringkas sahaja.

  • Tak perlu lilit banyak-banyak dan pusing dua tiga lapis sekarang ni panas Kak Long lagi banyak lilit tudung lagi berjurai-jurai peluh kita nie.
  • Tak Perlu nak gosok sangat – Ironless
  • Material yang ringan dan flowy jer gitu, material dari jenis kain chiffon, bubble chiffon dan crepe.
  • Ready solat sebab tudung sarung ni berdagu dan awning tudung sarung ni jenis soft awning.
  • Kami buat tudung saiz labuh M, L dan XL. Saiz 2xl upon request sahaja.

Kami perkenalkan tudung sarung chiffon berlapis ni sebab customer kami tak suka tudung sarung yang agak melekap bila dipakai.

Awning tudung sarung ni dijahit double stitches supaya nampak macam pakai awning keras, pada yang tak suka hard awning buleh jugak cuba awning tudung sarung yang lembut seperti denim

Asal usul tudung sarung ni rasanya dari Indonesia tapi telah di inovasikan oleh tudung ariani. Masa tu harganya mak aii meletop-letops. Β Tudung Labuh XL tu dah cecah harga rm90 hingga rm100 plus. Tudung paling murah saiz M – L pendek jer pun rm60 – rm80. Meleleh air liur tengok sebab kita gaji kecik tak mampu pun.

Saya suka tudung sarung dan saya memang big size jadi saya cari solution untuk masalah saya sendiri. Sebab saya tak reti nak pakai tudung lilit tu nanti senget benget kepala bila saya pakai.

Tudung Sarung Chiffon PInk

Tudung Sarung Chiffon PInk -Labuh Saiz XL

Tudung Sarung Saiz XL – Labuh dari dagu 25 inci

RM60.00Β 

now RM55.00 SHJ

wassap saya 019-2883235

Tudung Sarung Como Crepe Coklat

Tudung Sarung Como Crepe Coklat Β –Β Labuh Saiz XL

Tudung Labuh Cream - XL

Tudung Labuh Cream – XL

Tudung Sarung Saiz XL – Labuh dari dagu 25 inci

RM60.00Β 

now RM55.00 SHJ

wassap saya 019-2883235

wassap saya 019-2883235

Tudung Sarung Chiffon Black - Saiz L

Tudung Sarung Lycra + Β Chiffon Black

– Saiz M & L – RM50.00

Saiz XL – RM55.00

Kami juga ada warna putih, coklat gelap dan biru gelap

Bubble Chiffon – Brown

Tudung Sarung Chiffon CoklatΒ – Saiz M, L – RM55

now RM50.00 Sahaja

(Pre-Order)

yellow_chiffon

Tudung Sarung Chiffon Yellow

– Saiz L – RM55

now RM50.00 (pre-order)

Tudung Saiz L – Labuh Dagu dagu 22 inci.

Wassap me – 0192883235

Wassap me – 0192883235