KEMEJA LABUH FABRIK KAPAS KEMBALI LAGI

af51c

WARNA BABY BLUE

FABRIK COTTON

RM69.00 – SAIZ S – 2XL

af51a_1

WARNA MAROON

FABRIK COTTON

RM69.00 – SAIZ S – 2XL

af51b.

af51b

WARNA HITAM -  FABRIK COTTON

SAIZ S – 2XL

af49a

WARNA KELABU – FABRIK COTTON

SAIZ S = 4XL

HARGA RM69.00 – 79.00

SHAWL INSTANT BUTTERFLY – ALA NEELOFA

tudung - luv black

shawl instant – LBCI-1

MATERIAL CHIFFON

kelebihan tudung ni super senang pakai

dah jahit so..sarung dan terus digayakan

RM55.00 -

kalau suka tudung labuh inilah yang terbaik

tudung instant - purple love

shawl instant – LBCI-2

MATERIAL CHIFFON

RM55.00 – warna purple corak love comel

kalau suka tudung labuh inilah yang terbaik

tudung instant louve

shawl instant – LBCI-3

MATERIAL CHIFFON

RM55.00 -warna peach lembut

kalau suka tudung labuh inilah yang terbaik

tudung instant - sisik ikan

shawl instant – LBCI-4

MATERIAL CHIFFON

RM55.00 – corak sisik ikan – warna orange

kalau suka tudung labuh inilah yang terbaik

tudung instant abstrack

shawl instant – LBCI-5

MATERIAL CHIFFON

RM55.00 -abstrack fantasy blue

kalau suka tudung labuh inilah yang terbaik

tudung sisik ikan biru

shawl instant – LBCI-6

MATERIAL CHIFFON

RM55.00 – hitam kelabu

kalau suka tudung labuh inilah yang terbaik

tudung oldies

shawl instant – LBCI-7

MATERIAL CHIFFON

RM55.00 – abstract orange

10433133_804338146291037_2439969373355384051_n_002

MATERIAL CHIFFON

RM55.00 -warna biru turqoise love

10407957_804337659624419_3906040256114321759_n

MATERIAL CHIFFON

RM55.00 -warna coklat gelap

kalau suka SHAWL  labuh inilah yang terbaik

PERLU DIGAYAKAN DENGAN INNER LABUH ATAU PENDEK ATAUPUN

ANAK TUDUNG  NINJA DALAM ENTRY YANG TERDAHULU

ANAK TUDUNG NINJA EXTRA LARGE

P1040598

WARNA HITAM

dear reader, anak tudung ninja baru fabrik cotton

saiz lebih labuh dari anak tudung ninja sebelumnya.

Labuh hingga ke dada – bergantung kepada saiz badan pemakainya.

kalau bertubuh akak labuh sedikit.

Boleh tengok kat page bawah untuk saiz biasa.

BAJU MUSLIMAH – MOTIF URBAN

DAH lama tak upload kan..sekarang kita nak share design baru muslimah urban ni.  Kita lari dari kebiasaan kali ini agak ranggi sikit tapi masih menutupi aurat.  Kalau suka jangan lupa isi borang, variasi warna-warna garang memudahkan digayakan dengan selendang bercorak atau tudung bawal.

Koleksi kami kali ini menampilkan blouse dan baju muslimah labuh hingga ke paras lutut. Fabrik dari jenis kapas (kain tshirt) yang berkualiti. Harga dari RM30.00 dan rm39.00.

 

P1040575

RM35.00 – SAIZ M

P1040585

RM35.00 – SAIZ L

P1040584

RM35.00 – SAIZ L

P1040590

RM35.00 SAIZ M

P1040592

RM35.00 – SAIZ XL

 

KEMEJA LABUH FABRIK KAPAS – ADA SALE GILER GILER

KAMI NAK CLEARKAN STOK JALAN- JALAN KAT KATEGORI KEMEJA LABUH FABRIK KAPAS NAK ABISKAN STOK AJER..