MISS NAYLA – TUDUNG LABUH DUA MUKA

Lagi warna-warna tudung labuh muslimah double loop yang cun melecun nie you uolls. Irresistable sangat mudah pakai tak payah kecoh mencari anak tudung. Dah siap sekali anak tudung tu dan sarung jer selendangnya. Adjust sahaja labuh tudung tu dah siap.

Tudung labuh muslimah ni sudah dijahit siap dengan anak tudung instant tak require pun nak pakai anak tudung maybe scarve kecil sahaja dah memadai. Sesuai sangat untuk anda ibu, pekerja dan kakak-kakak yang sibuk sangat tu.

Labuh tudung ni adjustable model kecil so nampak macam tudung labuh kalau saiz besar macam akak ni jadi saiz xl sahaja.

saiz – 2 mtr x 0.8 mtr – saiz standard – rm59.00

saiz – 2.2 mtr x 0.8 mtr – saiz xl – rm69.00

materialnya sangat best – dipakai

senang nak iron

ada 10 warna yang comel

nayla blossom

whatsapp – 019-2883235

nayla caramel

whatsapp 0192883235

nayla pale

whatsapp 0192883235

nayla cappucino

whatsapp 0192883235

whatsapp 0192883235

nayla collection

nayla collection

 

tunggu apa lagi dah ada yang labuh dan comel

whatsapp us to order.

pos laju – rm7 – semenanjung

rm9 – sabah n sarawak

MY SHOP

Speak Your Mind

*