AKU, AQEELA MUSLIMAH DAN RANHILL

My bff semua ingat tak baju aqeela, dulu akak lah penjual baju nie kat Ranhill, Korang ingat tak korang ingat tak. Pelanggan tetap baju aqeela nie adik jannah cun, akak zila kita yang comel tu dan ramai lagi peminat setia baju aqeela nie. Tak ketinggalan kawan akak Puan Syarifah tu.

Pantang ada ruang aku pun terus pass beg plastik, orang dah boleh cop lah muka gebu nie kalau turun merayau kat department lain. Tapi tu semua sweet memory dengan baju muslimah aqeela nie. Sekarang akak nak promote part time sape nak akak pos. Nak gi merayau tak boleh dah korang semua dah jauh nun kerja kat tengah KL TU.

I missed you guys ramai gak kawan-kawan dan berenti dan pencen tapi we are bonding so much. really missed you my bff…16 tahun oiii kalau beranak dan sekolah menengah tu..

ok back to Aqeela muslimah blouse nie..kenapa sangat diminati sebab kualiti kainnya yang memang berkualiti.  Warna tak luntur, maybe ada case yang luntur tapi percentagenya sangat kecil.

Puas hati sangat menang beli da menang pakai sebab other brands pun melompat gak mahalnya. This time akak promote mini jubah ya, sebab era sekarang orang sangat concern nak covered themselves properly.  Saiz semua ada tau dari xs sampai 2xl.

 

ar806c-1-700x904

Mini JUbah Aqeela Pink

ar806c-41-700x904

Design Lengan Baju

ar806d-1-700x904

Mini Jubah Aqeela Black and White.

AR806D-3-700x904

Pandang sisi Belakang Mini Jubah

ar806g-1-Edit-700x904

Mini Jubah AQEELA BLUE

Mini Jubah Aqeela Blue.

Mini Jubah Aqeela Blue

HARGA RM 48.00 SAHAJA

POS LAJU – RM6.50 SEMENANJUNG, RM9,00 SABAH N SARAWAK

Ukuran kat bawah nie..plus minus 5% lah ratio nya. perbezaan kadang-kadang sebab jenis kain.

Size

Size: XS
Shoulder: 15, Sleeves: 19, Bust: 36, , Waist: N/A, Hips: N/A, Length: 34, Width: N/A

Size: S
Shoulder: 15.5, Sleeves: 19, Bust: 38, Waist: N/A, Hips: N/A Length: 34, Width: N/A

Size: L
Shoulder: 16.5, Sleeves: 20, Bust: 42, Waist: N/A, Hips: N/A, Length: 35.5, Width: N/A

Size: XL
Shoulder: 17, Sleeves: 21, Bust: 44, Waist: N/A, Hips: N/A, Length: 35.5, Width: N/A

Size: 2XL
Shoulder: 17, Sleeves: 21.5, Bust: 46, Waist: N/A, Hips: N/A, Length: 35.5, Width: N/A

 

MY SHOP

Speak Your Mind

*