AQEELA NURSING – rindunya anda rindu tak!!

Dah lama tak upload picture nursing blouse, kelebihan produk nie dari segi kualiti fabrik dan coraknya yang anggun sekali. Selalu orang tengok tshirt macam ntah apa-apa kan..tapi Aqeela buktikan kelasnya yang tersendiri. PRE-ORDER ya..harap bersabar kita kena check stock dulu..dah confirmed barulah proceed kita tak main janji pelesu ya.

 

image_107

NI ORANG PANGGIL CORAK TYE DYE – aq649e

WARNA HITAMĀ  + KUNING

RM53.00 SAHAJA

SAIZ XS – XL

image_106

NI PUN SAMA GAK TYE DYE – aq641e

WARNA PINK + BIRU

SAIZ XS, 2XL SAHAJA

HARGA XS – RM53.00

2XL – RM56.00

image_100

SESUAI SANGAT UNTUK YANG MUDA-MUDA GITU

rm49.00 sahaja – kod – 484a

saiz m, l, xl jer

image_101

kod – 484e

rm49.00 – saiz xs, s, m, l, xl

image_103

kod – 640a – kalau suka geometri dan colurful

rm 53.00 – saiz xs, s, m, l, xlimage_104

kod – 640e

rm 53.00 – saiz xs, s, m, l, xl

image_105 rm 53.00 – saiz s

kod 642d

FABRIK CAMPURAN COTTON DAN LYCRA

HARGA BELUM TERMASUK POS

SEMENANJUNG RM6.00/PC

SABAH & SARAWAK RM9.00/PC

MY SHOP

Speak Your Mind

*