TUDUNG SARUNG EXPRESS PRINTED

Walaupun shawl manis monopoli tapi masih ramai pencinta tudung sarung nie.  Kenapa nak pakai tudung sarung?

  1. Ringkas
  2. Tak Payah Gosok
  3. Selesa nak buat kerja rumah dan kerja kat opis.
  4. Cepat nak bersiap tak payah cari pin tudung
  5. Nak solat put senang tak payah buka sarung jer telekung
  6. Nak gi exercise pun senang pakai tudung sarung,

Kali ini kami buat tudung kedut dan tudung sarung sekali.  Kalau ada yang nak labuh boleh order tudung kedut dan kalau nak sederhana labuh boleh ambik tudung sarung jer.  Walau pun shawl tu glamer giler tapi hari-hari tetap anda perlu ada tudung sarung jugak. Senang ada abang posto datang ntar barang ambik tudung sarung sauk jer buka pintu. Nak gi kuliah dah lewat lebih senang pakai tudung sarung sopan jer.

Kali ini kami buat tudung printed saiz L dan m sahaja mak hang lagi lah comel. Kedut tak nampak silap-silap 2 -3 kali pakai belum basuh lagi he he

Tak payah nak cari pin pin tudung, nak main dengan anak pun senang tak risau anak tertelan pin tudung.

Paling istimewa tudung kami dari soft awning yang tidak senang patah dan senang dibentuk.  Bonus tudung sarung kami memang ada kekek dagu. Lebih menyeluruh tutup aurat.

Tudung Ungu

Tudung Sarung Printed

Ungu

Saiz Labuh M

Muka standard

RM50.00

Tudung Biru

Tudung Sarung Printed

Biru

Saiz Labuh M

Muka standard

RM50.00

Tudung Emerald

Tudung Sarung Printed

Emeral Greed

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50,00

Tudung Sarung Jingga

Tudung Sarung Printed

Jingga

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.00

Tudung Floral

Tudung Sarung Printed

Floral

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.00

 

Tudung Merah Abstrack

Tudung Sarung Printed

Merah

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.00

 

Tudung Bunga Grey

Tudung Sarung Printed

Grey

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.000

 

TUDUNG PRINTED OVAL AKA TUDUNG CIK KEDUT

Dah lama mengidam nak buat tudung printed oval ni aka nama tudung cik kedut, Tau tak kenapa sebab kat bahu tu ada pleated. Jadi bila di pakai ada efek beralun.

Paling best tudung printed  ni tak payah digosok dah basuk sidai jer, nak masuk mesin basuh pun buleh jugak. Tapi saya cerewet sikit saya tak akan campur dengan pakaian lain bila cuci.

Tudung printed pleated ini kami buat soft awning dengan kain scuba dan ada kekek dagu. Jadi boleh bawak solat terus.

Fabrik tudung printed ni saya gunakan kain lycra yang berkualiti ya kawan-kawan. Inilah tudung yang paling sesuai kalau anda kaki travel lipat kecik-kecik tak nampak kedut tau.

Kalau dah lambat nak keluar tu capai jer tudung nie terus sauk pakai. Cuma kemaskan sikit dengan brooch kat atas bahu memang dah lawo pun.

 

TUDUNG_CIK_KEDUT1

Tudung Kot PB Emerald Green

Gabungan corak english cotton yang cute weh

warna asas tu hijau gelap ya.

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT2

Tudung Kot PA White

Corak Abstrack Hitam Putih

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT3

Tudung Kod PB Pink

Corak bunga-bunga englis rose

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT4

Tudung PB Kod Coklat

Corak Abstrack Coklat Putih

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT5

Tudung Kod PB Hot

Corak Bunga Panas

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT6

Tudung Kod PB Ungu

Corak Bunga Ungu

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT7

Tudung Kod PB Merah Hitam

Corak Hitam Merah Abstract

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

VHMH6718Tudung Kod PB Jingga

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

KEZV0443

Tudung Kod PB White

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TWUR2566

 Tudung Ko PB – Yellow

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

IMG_6883

Tudung Kod PB – Blue

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

Nk pinang tudung ni boleh wassap

https://www.wasap.my/60192883235

TUDUNG LABUH MYKAYLA DARI JIMMY SCARVES

mikayla_xara

mikayla_durra

mikayla_kyle

mikayla_laora

mikayla_lara

mikayla_lily

mikayla_rose

mikayla_sara

mikayla_xandra

Aku pun mau Ada ribbons tapi Aku tidak suka itu bawal :-

ciri ciri Instant Shawl Exclusive Hijab*

Material PANORA CHIFFON yang superlembut dan flowy.
Inner COTTON yang supersejuk dan meresap peluh.
Dihiasai ribbon dihujung tudung
Ukuran
Xl 2.0*0.75meter
Xxl 2.2*0.75meter

*HARGA COMBO*
*Mikayla Ribon Xl*
Beli 1pcs rm58
Beli 2pcs rm110 (jimat rm6)

*Mikayla Ribon XXL*
Beli 1pcs rm68
Beli 2pcs rm130 (jimat rm6)

Postage rm8 sm / rm11 ss

Mau wassap aja ya
Http://www.wasap.my/60192883235

KAIN SONGKET TRADISI ISTANA ZAMAN SILAM

songket_227 songket_229 songket228 songket553 songket556 songket557 songket558

Raya tak abis lagi dah upload kain pasang baru pulakk.  Baju raya ada yang tailor tak abis jahit kan kan!! Tak palah kita buat pulak baju untuk Hari Qurban pulak kan..lepas tu ada cuti sekolah buleh pakai untuk kenduri kahwin.  December lagi meriah kenduri kahwin nanti tak cukup baju meh jahit sebulan sehelai tu.

Songket ini dari fabrik cotton yang tak mudah renyuk tu.

4 meter bidang 45″

Sepasang rm60.00  TIDAK TERMASUK POS

BERMINAT WASSAP YA TERUS – 0192883235

 

TUDUNG UNTUK ALAYNA YANG MANIS

b402c60b-5ba7-4549-8737-21437eb1dfa5 6615c8bb-6d62-488f-a543-d45aa0099cd7 aa918b37-d7e9-4a16-99a1-f20bf4c82884

 

Alayna Instant Shawl*

*Material* :
KOREAN CHIFFON (body)
Soft cotton lycra (inner)
Awning (scuba)

*Ukuran* : Bidang 60′

*Didatangi dua saiz* :
*Saiz L* (2.0m x 0.75cm)
*Saiz XL* (2.2m x 0.75cm)

*Jahitan* : Fully Baby Seam

*Ciri-ciri:*
Tidak Jarang (Korean Chiffon)
Tidak Panas
Kelabuhan Adjustable
Soft Inner attached
Awning lebih kemas terbentuk (Scuba)
Pinless
Inner dalam labuh menutupi leher.
Didatangkan dengan 10 pilihan warna

Wassap saya Bariah 0192883235

SI MANIS ALAYNA