BEST SANGAT KE TUDUNG LABUH ANN CHICK?

Tahun 2017 tudung labuh dua muka @shawl masih dominan di pasaran ya.  Tahun ni rabun mata nak pilih tudung labuh floral yang cantik nie.  Bila jenama es scarves meletupkan last year dengan koleksi mika nya.  Ramai pulak yang menjejak langkah mengeluarkan tudung labuh@shawl dengan bunga berkaki aka border kat bawah.

Raya tahun 2017 nie banyak lah jenama-jenama baru dipasaran ada ann chick, ada jimmy scarves, ada cma (cover my aurat).

Specialnya tudung ni kebanyakan pengeluar tudung labuh telah menempah sendiri corak-corak exclusive ini untuk sama-sama share the cakes market tudung labuh yang meletop-letops ni you all.  Jangan tak caya market bisnes tudung kat Malaysia dah menjangkau ratusan jutaan ringgit tau?

Tudung ni ada saiz L dan Saiz Xl, no worries kalau nak bawak solat pin jer kemas-kemas dah comel sangat dah.

Siap ada anak tudung lagi ya.

Jenama Ann Chick memperkenalkan Koleksi Khadeejah printed nie.  Dengan warna-warna yang menusuk kalbu.

Sebab syawal sambut sampai 30 hari,  ada berpuluh buah rumah jugak nak pergi semua baju raya dah habis pakai dah. Bongkar baju lama lah.  Baju lama nampak baru dengan tudung labuh dua muka Ann Chick nie. Jimat banyak pakai tudung baru daripada beli baju baru lagi.

Shawl Labuh dua muka Ann Chick nie khusus untuk orang yang sibuk dan nak cepat. Orang yang tak suka tudung yang berpin-pin.

khadeejah

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

KHADEEJAH PREMIUM BY ANN CHICK

🌺 Comes with 5 trendy printed colour
🌺 Custom made only *3000pcs LIMITED*
🌺 Instant double loop printed with inner
🌺 Built in awning and inner with soft cotton.
🌺 Body made of chiffon panora
🌺 Exclusive metal tag
🌺 Saiz 2.0 x 0.75 meter
🌺 breastfeeding friendly
🌺 solat friendly

💐TUDUNG INSTANT DUA MUKA
💐IRONLESS
💐PINLESS
💐BREATHABLE
💐100% TAK JARANG
💐SOLAT READY
💐LABUH DEPAN BELAKANG
🌺UKURAN L : 2.0m x 0.75m

💐MATERIAL : PRINTED PANORA SILK DIGITAL + COTTON
💐 HARGA : RM79 SAHAJA

ann_chick_black

 

ann_chick_floraltiffany

ann_chick_sakura

ann_chick_lilac

ann_chick_green

 

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

MY SHOP

Speak Your Mind

*