BLAUS PLUS SIZE – SAIZ JUMBO JER

Percubaan pertama keluarkan blaus dan tudung sendiri.  Sekarang kita nak perkenalkan jenama sendiri insyaAllah mudahan dipermudahkan segala usaha.

Memandangkan orang yang besar ni susah cari saiz marilah kita bantu orang yang saiz besar dapat blaus yang sesuai. Banyak baju dipasaran tapi pilihan untuk orang besar sangatlah terhad.  Selalunya dipasaran kita tengok semua untuk yang kecil dan comel.

Ada saiz blaus besar tapi tak ikut spec kita. Orang badan besar, nak blaus yang longgar tidak menampakkan susuk tubuh dia orang yang comel tu.

Blaus kami ini dijahit menggunakan kain jenis moss crepe yang buat tudung tu. Jadi kami buat dia agak longgar supaya tidak cling kat body pemakainya. Tangan ada cuff senang nak tarik untuk ambil wudhuk.   BLAUS 4XL

BLAUS 4XL

Cutting princess kembang sesuai untuk wanita atau gadis yang bertubuh besar dapat melindung bahagian perut dan pinggul yang berisi tu.

BLAUS - 4XL

BLAUS – 4XL

BLAUS - JBIRU

Bahagian Dada ada kedutan supaya tujuannya untuk tidak menampakkan susuk tubuh atau dada pemakainya.

Harga : RM79.00 SAHAJA

Ukuran Blaus – Bahu 18 inci

Dada – 48 inci – 50 inci

Labuh Tangan 21 inci

Labuh Baju 36 inci

Kami juga menyediakan tudung labuh 2 muka xl dengan kain corak yang sama. Sesiapa yang berminat dengan corak sedondon jangan segan-segan whatsapp kami ya.

Untuk pesanan sila whatsapp kami di 019-2883235 ORDER SEKARANG

OrderNow

MY SHOP

Speak Your Mind

*