BLOUSE MUSLIMAH – AQEELA PEPLUM

By right yang ini bukanlah baju peplum pun tapi sekarang kan trend baju cantum-cantum jadi kami pun naklah jugak betul tak…tengoklah hasilnya gambar testimoni I nie blur sikit sebab ambik dari handphone cekai jer..tak de istagram ker atau keek ker..lain dari yang lain..tapi masih lagi labuh dan bersopan santun.

 

am95c

PEPB – BLACK AND WHITE ABSTRACT

YANG INI PULAK WARNA HITAM DAN PUTIH

SAIZ S,M, L, XL – RM48.00

FABRIK COTTON LYCRA

Photo0204

am95b

warna sebenar hitam dan bunga tu warna light pink

saiz s, m, l, xl available

RM48.00 TIDAK TERMASUK POS

PEPB – BLACK ROSES

Photo0203

NI CANTIK WARNA MAROON/PURPLE

pepb – maroon purple

SAIZ S,M, L – RM48.00  2XL AVAILABLE – RM52.00 SAHAJA

EXCLUDING POST CHARGES

rm6.00 – semnjung

rm8.00 – sabah n sarawak

<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-43871973-1’, ‘designmusleema.com’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>

MY SHOP

Speak Your Mind

*