CARDIGAN LABUH – LIMITED EDITION

Tak sangka yer ada lagi yang search cardigan labuh kat website akak nie.

recently kita adalah suka-suki keluarkan cardigan labuh under jenama sendiri, permulaan ini ada dua warna sahaja biru dan peach.

Istimewa cardigan labuh ni kami jahit dari bahan cotton yang memeri, ada corak warna senada jadi nampak ada stail sikit lah.

Cardigan labuh cotton ni labuh sampai bawah lutut.

Ada small hook kat dada tu kalau nak dikancingkan lebih mudah.

Corak pulak dari warna gold so nampak cardigan ni highlight sikit ya.

Saiz Cardigan kami muat – free size (standard S sampai L sahaja ya).

Pemiliknya sangat bertuah sebab ianya exclusive untuk anda jer tau.

 

whatsapp akak 019-2883235 akak

Cardigan Labuh Peach

Cardigan Labuh Peach

Cardigan Labuh Biru Cotton

Cardigan Labuh Biru Cotton

Saiz Free Size – S – L

Labuh 40 – 42 inci – Hingga Lutut atau Bawah Labuh

Fabric Cotton Stretchable

rm79.00 including pos 1 Malaysia

MY SHOP

Speak Your Mind

*