CARDIGAN LABUH – FREE POST

Peminat cardigan labuh, kami dah bawakan penggantik kepada cardigan labuh hoodie..minta maaf tidak dapat nak restok tak dapat bekalan dari supplier. Sebagai pengubat rindu kami bawakan CARDIGAN LABUH untuk anda..Kelebihannya cardigan ni apa poket kat sisi. Saiz free size fit untuk saiz s – xl sahaja. Warna asas hitam, ungu, royal blue, kelabu dan coklat gelap senang nak match dengan blouse labuh atau inner labuh kami.

P1030925   CL - Purple

cardigan labuh – royal blue dan ungu

DAH HABIS

P1030922 P1030921

cardigan labuh – coklat gelap – DAH HABIS

dan biru turqoise – MASIH ADA

P1030923

cardigan labuh – merah

Fabrik jc  yang sejuk dan nyaman RM49.00 SAHAJA

APA LAGI TEMPAH SAJA LAH…

sale2

10% off NOW – RM44.OO SAHAJA

TINGGAL MERAH DAN HIJAU TURQOISE (HIJAU PETRONAS)

JADI KAMI OFFER FREE POST

MY SHOP

Comments

  1. rubita othman says:

    salam, saya berminat dgn cardigan labuh color coklat.harga termasuk pos ke?

Speak Your Mind

*