CANTIK SANGAT SAYA SUKA JUBAH DAN BLOUSE NIE

Fabrik Printed Satin - Saiz 5xl

Fabrik Soft Satin Bidang 60 inci

3.5 mtr – RM90 SEPASANG

BAJU SAIZ 5XL (picture)

Jubah Alisha - Plus size

Jubah Alisha – Plus size – rm140 SOLD

perhatian : Kain yang sama masih lagi ada stock only RM90.00 – 3.5 MTR

Satin Printed

Wuduk and Nursing Friendly

Wuduk and Nursing Friendly

Fabrik Satin with beaded – Bidang  45 inci

Wudhuk Friendly jubah

Wudhuk Friendly jubah

Jubah cotton denim

Jubah cotton denim – rm170 sold

Fabrik cotton denim yang sangat cool – warna ungu gelap

Wuduk friendly tangan ada zip

fabric cotton denim – 3 mtr

Baju saiz xl

perhatian :  Ada lagi Fabrik for bluse warna ungu gelap

still available RM75.00 ONLY – 2 MTR

Kita bersiaran lagi kali memperkenalkan hasil kerja tangan team kami, kali ini kami dapat tempahan untuk long dress or jubah for plus size. Istimewakan orang plus size, jubah kalau beli confirmed singkat dan tak muat nanti.

Jadi kami tawarkan khidmat menjahit jubah untuk pelanggan yang berminat, jubah yang dah siap ini for  our close friend.  Sorang plus size, kalau beli siap singkat dan tak muat. Sorang lagi saiz biasa wanita asia kalau beli siap confirmed kena potong.

Pelanggan kami, Kak Ros suka sangat jubahnya dah siap. Suruh tambahlagi jahitkan sehelai blouse pulak untuk beliau.

Jubah Lycra Printed

Jubah Lycra Printed – RM130 SOLD

Masa akak beli kain ni intai dari jauh jer orang lain yang pegang. Diam-diam akak fikir wow stunning dan exclusive corak dia. Lepas jer customer tu pergi akak mintak sales girl potongkan 4 meter. Jubah ni kita buat kembang sampai habis kain. Supaya tak nampak bersegi-segi tubuh badan pemakainya.

Akhirnya jubah ni jadi milik our frens Cik PuanWana, tu he he siap tutup muka malulah tu he he.

Kami jahitkan jubah princess cut – design 6 pcs tu. Minah ni tinggi labuh baju dia nie 58 inci sampai habis kain tu..

Bila pakai jubah loose dan kembang sudah tentulah jubah ini sangat mesra solat.

Jubah-jubah kita cutting princess cut ataupun cutting payung.

Kalau nak try hasil kerja tangan team kami boleh contact me whatsapp or sms – 0192883235

JUBAH FABRIK KAPAS – ENGLISH ROSE

PhotoGrid_1425566220478

JUBAH FABRIK KAPAS

TANGAN STRAIGHT CUT DENGAN JAHITAN KUN

WARNA BIRU – RM40.00 SAHAJA

(TIDAK TERMASUK POS)

PhotoGrid_1425566108313

JUBAH FABRIK KAPAS

boleh pilih corak mana yang anda suka

dari saiz m, l, xl, 2xl

Ukuran:

saiz m – bahu 20 inch, dada 44 inch, pinggul 46 inch

saiz l – bahu 20.5 inch, dada 46 inch, Pinggul 48 inch

saiz xl – 20.5 inch, dada 48 inch, pinggul 50 inch

Saiz 2xl – bahu 21 inch, dada 50 inch, pinggul 52 inch

Labuh Baju – 55 inch

 

ABAYA FABRIK KAPAS – ABAYA EGYPT

Asssalamualaikum semua, hari nie kita bawakan abaya fabrik cotton pulak..kalau selalunya kita penuhkan almari dengan fabrik crepe, poliyester dan lycra. Sekarang try cotton kelebihannya cuba tengok model kat bawah ni. Selesa sangat tak ikut body pun, longgar. Terimakasih my regular customer Kak Ezan ha ha sporting.
 
Saiz ada s, m, l, xl dan 2xl. Harga saiz  S – L = RM80.00, saiz xl – xxl = RM85.00
 
Ukuran kita kena ambil satu saiz kecil dari biasa, ha ha kalau selalunya kena ambik satu saiz besar sekarang anda boleh gumbira sebab boleh pakai saiz kecik. Labuh sesuai untuk yang tinggi yang comel kena pergi potong dah…
 FABRIK COTTON
SAIZ S, M, L, XL
RM80.00/RM85.00
WARNA OREN
 FABRIK COTTON
SAIZ S, M, L, XL
RM80.00/RM85.00
WARNA HIJAU
TUDUNG FABRIK COTTON – ADA LAPIK DAGU