PERSONALISED YOUR PEARLS

Hello!!!!! and good morning darling-darling visitors.

Please to introduce brooch-brooch mutiara yang cantik dan gedik-gedik belaka.

Designmusleema telah adalah pengedar bagi aksesoris-aksesories dari mutiara air tawar dan air masin asli from Sabah. Khas untuk anda wanita-wanita cantik yang mementingkan keaslian dan produk berkualiti.

Keunikan  brooch kami adalah kerana ia dihasilkan oleh tangan-tangan kreatif suri rumah yang pakar dalam bidangnya. Kami menggabungkan element aksesoris moden dan tradisi lalu membuahkan hasil yang sangat lumayan.  YOU WILL LOVE IT..

 

IMG_20150412_214715

cantikkan brooch biru diadaptasikan dengan pearl

CODE – 2PBB – RM10.00 EXCLUDE POST

???????????????????????????????

 ORDER NOW

BROOCH HIJAU with pearl see ada kipas lagi you.

murah jer – CODE :1PGB

rm10.00 excluded postage

 ???????????????????????????????

DMW-MALT COLOURS

RM10.00 – 1PBColuring

Gabungan mutiara air tawar dan pelbagai warna batu-batu permata berwarna warni.

IMG_20150412_214353

DM-WHITE01

HARGA RM10.00 SAHAJA

Gabungan mutiara air tawar dan batu-batu berlian putih (bukan berlian asli ya)

???????????????????????????????

DMB-02 – BLACK PEARL

RM10.00

Gabungan mutiara air tawar hitam dan batu berlian hitam dan putih.

???????????????????????????????

brooch pink with white pearl siap ada tagging i love you tu..boleh hadiah kat yang tercinta

RM10.00 – CODE 1PBP I LOVE U.

SO CEPAT-CEPAT ISI BORANG SEBELUM HABIS LICIN

kelebihan brooch pearl kami

  • produk kami mutiara air tawar – oliginal ma.
  • hand made – tukang yang professional
  • murah lagi tu..nak lagi murah order ler berjemaah jangan beli satu ajak kawan2 beli boleh jimat duit pos..
  • boleh order bulk untuk cenderahati – wedding gift, special occasion macam hari ibu n hari guru tu..SOMETHING DIFFERENT YOU.

INNER MAGIC – RENDA untuk cik minah sayang

Bermacam-macam produk baru untuk muslimah bior cantik dan bergaya walaupun bertudung litup..Jangan ler bagi alasan macam-macam kami bawakan produk terkini stok inner magic berenda. Cantik cantik kak bedah Oiiiii.

anaktudungrenda-hitam

warna hitam – RM15.00

FABRIK COTTON

anaktudungrenda-merah

WARNA MERAH – RM15.00

FABRIK COTTON

anaktudungrenda-jingga

WARNA JINGGA – RM15.00

anaktudungrenda-krim

WARNA CREAM – RM15.00 – sold

anaktudungrenda-3

 PURPLE – dalam stok

PURPLE ADA 2 WARNA RENDA YANG BERBEZA

rm15.00 – 1 helai

anaktudungrenda-1

warna purple lembut renda pink – RM15.00

WARNA MERAH – rm15.00

WARNA PINK – rm15.00

anaktudungrenda-2

warna green mustard- sold

warna purple lavender

warna maroon

anaktudungrenda-5

anaktudungrenda-4

warna hitam gold line – sold

warna coklat terang n gold renda

SEMUANYA RM15.00 1 HELAI

TIDAK TERMASUK POS -RM6.00  – 1 – 5  HELAI

 

ANAK TUDUNG NINJA EXTRA LARGE

P1040598

WARNA HITAM

dear reader, anak tudung ninja baru fabrik cotton

saiz lebih labuh dari anak tudung ninja sebelumnya.

Labuh hingga ke dada – bergantung kepada saiz badan pemakainya.

kalau bertubuh akak labuh sedikit.

Boleh tengok kat page bawah untuk saiz biasa.

ANAK TUDUNG NINJA SILANG – BERPELAPIK DAGU

UNTUK YANG SUKA BERSELENDANG DAN TUDUNG BAWAL ANDA BOLEH MATCH DENGAN ANAK TUDUNG NINJA UNTUK COVER KEJARANGAN NYA TU..

P1040432

AWNING BERSILANG

satin silk yang lembut selesa sangant

1PC – RM18.00

WARNA KUNING

P1040428

AWNING BERSILANG

satin silk yang lembut selesa sangant

1PC – RM18.00 – WARNA UNGU GELAP

 

P1040429

AWNING BERSILANG – warna BIRU

satin silk yang lembut selesa sangant

1PC – RM18.00

3pc rm45.00

PERCUMA POS – 3 PCS

P1040601

DARI KIRI WRNA HITAM, KUNING, DARK BROWN & FUSCHIA

P1040599

DARI KIRI ATAS – BROWN, ROYAL BLUE DAN TANGERINE

DARI KIRI BAWAH – BIRU, PINK DAN DARK BROWN

P1040600

DARI KIRI – ATAS BIRU TURQOISE, TURQOISE, UNGU GELAP

DARK BROWN, MERAH DAN DARK GELAP

BUY 3 – POS PERCUMA

RM45.00 –  3 PCS

WARNA UNGU GELAP, UNGU, KELABU, KRIM DAN MERAH

ANAK TUDUNG NINJA BERDAGU – LEBIH CANTIK DAN SELESA

Salam to All,

tra ta da kita ada warna baru inner ninja berdagu tapi kali ni full cotton jc ya..bukan awning satin silk macam selalu ya. Sorry lah darling mummy beezee sikit lah nie..tak sempat  nak restok cam selalu tapi sebab permintaan yang sentiasa PANAS DAN HANGAT mummy usahakan jugak ya..kalau suka orderlah cepat ya. kain full cotton jc nie lebih strectable ya..BELI 5 kasi FREE  pos sahaja tapi dalam Msia jer TAU..

 

P1040411

WARNA KELABU

P1040407

WARNA COKLAT BEIGE

P1040408

WARNA BIRU ROYAL

P1040409

WARNA GOLD

P1040410

WARNA BIRU TURQOISE

HARGA 1 HELAI – RM18.00

HARGA 3 HELAI DAN KEATAS – RM45.00

BELI 5 HELAI – POS PERCUMA

POSTAGE DARI RM6.00 SHJ