BLOUSE RAYA – DAH DEKAT DAH NI

BLOUSE ROYAL BLUE

PRINCESS CUT BLOUSE

BLOUSE RAYA - PINK LEOPARD

BLOUSE RAYA – PINK LEOPARD

SAIZ BAJU L ,LABUH BAJU 37 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

BLOUSE RAYA - DARK BROWN

BLOUSE RAYA – DARK BROWN

SAIZ BAJU L ,LABUH BAJU 37 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

IMG_3356 (1)

IMG_3351 (1)

BLOUSE KELABU

SAIZ BAJU L ,LABUH BAJU 37 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

BLOUSE RAYA MERAH BATA

BLOUSE RAYA MERAH BATA

SAIZ BAJU XL ,LABUH BAJU 32 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

BLOUSE RAYA GOLD

BLOUSE RAYA GOLD

SAIZ BAJU XL ,LABUH BAJU 32 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

BLOUSE RAYA BLUE AQUA

BLOUSE RAYA BLUE AQUA

SAIZ BAJU XL ,LABUH BAJU 32 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

IMG_3343 (2)

BLOUSE RAYA ROYAL BLUE

SAIZ BAJU XL ,LABUH BAJU 32 INCI, FABRIK JENIS COTTON EMBOSSED

CUTTING PRINCESS

Blouse-blouse ini ditempah oleh seorang sahabat sebab tu saiznya ada L DAN XL sahaja.  Semua blouse nie tailor made. Kamu buka order untuk saiz-saiz lain, s, m, l, xl dan 2xl ya.

Harga rm75.00 sahaja

fabrik jenis cotton stretchable yang timbul bunganya (embossed)

boleh whatsapp untuk order – 0192883235 – bariah

whatsapp – 0192883235 – bariah

whatsapp – 0192883235 – bariah

BLAUS PLUS SIZE – SAIZ JUMBO JER

Percubaan pertama keluarkan blaus dan tudung sendiri.  Sekarang kita nak perkenalkan jenama sendiri insyaAllah mudahan dipermudahkan segala usaha.

Memandangkan orang yang besar ni susah cari saiz marilah kita bantu orang yang saiz besar dapat blaus yang sesuai. Banyak baju dipasaran tapi pilihan untuk orang besar sangatlah terhad.  Selalunya dipasaran kita tengok semua untuk yang kecil dan comel.

Ada saiz blaus besar tapi tak ikut spec kita. Orang badan besar, nak blaus yang longgar tidak menampakkan susuk tubuh dia orang yang comel tu.

Blaus kami ini dijahit menggunakan kain jenis moss crepe yang buat tudung tu. Jadi kami buat dia agak longgar supaya tidak cling kat body pemakainya. Tangan ada cuff senang nak tarik untuk ambil wudhuk.   BLAUS 4XL

BLAUS 4XL

Cutting princess kembang sesuai untuk wanita atau gadis yang bertubuh besar dapat melindung bahagian perut dan pinggul yang berisi tu.

BLAUS - 4XL

BLAUS – 4XL

BLAUS - JBIRU

Bahagian Dada ada kedutan supaya tujuannya untuk tidak menampakkan susuk tubuh atau dada pemakainya.

Harga : RM79.00 SAHAJA

Ukuran Blaus – Bahu 18 inci

Dada – 48 inci – 50 inci

Labuh Tangan 21 inci

Labuh Baju 36 inci

Kami juga menyediakan tudung labuh 2 muka xl dengan kain corak yang sama. Sesiapa yang berminat dengan corak sedondon jangan segan-segan whatsapp kami ya.

Untuk pesanan sila whatsapp kami di 019-2883235 ORDER SEKARANG

OrderNow

BLOUSE/INNER LABUH

TENGOK KAT LINK
Tinggal Hitam Sahaja
ha ha tersalah parking