CARDIGAN LABUH – LIMITED EDITION

Tak sangka yer ada lagi yang search cardigan labuh kat website akak nie.

recently kita adalah suka-suki keluarkan cardigan labuh under jenama sendiri, permulaan ini ada dua warna sahaja biru dan peach.

Istimewa cardigan labuh ni kami jahit dari bahan cotton yang memeri, ada corak warna senada jadi nampak ada stail sikit lah.

Cardigan labuh cotton ni labuh sampai bawah lutut.

Ada small hook kat dada tu kalau nak dikancingkan lebih mudah.

Corak pulak dari warna gold so nampak cardigan ni highlight sikit ya.

Saiz Cardigan kami muat – free size (standard S sampai L sahaja ya).

Pemiliknya sangat bertuah sebab ianya exclusive untuk anda jer tau.

 

whatsapp akak 019-2883235 akak

Cardigan Labuh Peach

Cardigan Labuh Peach

Cardigan Labuh Biru Cotton

Cardigan Labuh Biru Cotton

Saiz Free Size – S – L

Labuh 40 – 42 inci – Hingga Lutut atau Bawah Labuh

Fabric Cotton Stretchable

rm79.00 including pos 1 Malaysia

CARDIGAN LABUH – FREE POST

Peminat cardigan labuh, kami dah bawakan penggantik kepada cardigan labuh hoodie..minta maaf tidak dapat nak restok tak dapat bekalan dari supplier. Sebagai pengubat rindu kami bawakan CARDIGAN LABUH untuk anda..Kelebihannya cardigan ni apa poket kat sisi. Saiz free size fit untuk saiz s – xl sahaja. Warna asas hitam, ungu, royal blue, kelabu dan coklat gelap senang nak match dengan blouse labuh atau inner labuh kami.

P1030925   CL - Purple

cardigan labuh – royal blue dan ungu

DAH HABIS

P1030922 P1030921

cardigan labuh – coklat gelap – DAH HABIS

dan biru turqoise – MASIH ADA

P1030923

cardigan labuh – merah

Fabrik jc  yang sejuk dan nyaman RM49.00 SAHAJA

APA LAGI TEMPAH SAJA LAH…

sale2

10% off NOW – RM44.OO SAHAJA

TINGGAL MERAH DAN HIJAU TURQOISE (HIJAU PETRONAS)

JADI KAMI OFFER FREE POST

CARDIGAN MUSLIMAH – FREE TO PLUS SIZE

 CM – BLACK
FREE SIZE
RM39.00

CM – BROWN
FREE SIZE
RM39.00
CARDIGAN MUSLEEMA DARI FABRIC COTTON YANG STRETCHABLE
Jika anda memakain saiz free size – M dan Plus size – xl – 2XL
cardigan ini memang untuk anda.

PROMOSI – Buy 2 items free delivery (kategori skirt labuh, blouse vintage and pallazzo shj)