CARDIGAN LABUH – LIMITED EDITION

Tak sangka yer ada lagi yang search cardigan labuh kat website akak nie.

recently kita adalah suka-suki keluarkan cardigan labuh under jenama sendiri, permulaan ini ada dua warna sahaja biru dan peach.

Istimewa cardigan labuh ni kami jahit dari bahan cotton yang memeri, ada corak warna senada jadi nampak ada stail sikit lah.

Cardigan labuh cotton ni labuh sampai bawah lutut.

Ada small hook kat dada tu kalau nak dikancingkan lebih mudah.

Corak pulak dari warna gold so nampak cardigan ni highlight sikit ya.

Saiz Cardigan kami muat – free size (standard S sampai L sahaja ya).

Pemiliknya sangat bertuah sebab ianya exclusive untuk anda jer tau.

 

whatsapp akak 019-2883235 akak

Cardigan Labuh Peach

Cardigan Labuh Peach

Cardigan Labuh Biru Cotton

Cardigan Labuh Biru Cotton

Saiz Free Size – S – L

Labuh 40 – 42 inci – Hingga Lutut atau Bawah Labuh

Fabric Cotton Stretchable

rm79.00 including pos 1 Malaysia

JUBAH NURSING MAWRA DAN FLORRY SEINDAH FLORA DI PAGI HARI

Penat sana sini kisah di Donald Trump, meh kita lupokan kejap apa agaknya corak dunia nie tahun depan.  Kita tidak dapat mengubah apa-apa pun kan. Lets skodeng si cantik Mawra dan si comel Florry nie.

Both is our new product muslimah yang agak kebaboom salesnya. Mendapat sambutan hangat kedua-dua jubah nie, corak jubah ini yang abstract dan flora dengan warna pastel yang sangat so sweet bak kata pelakon tu.  Ibu dara, anak dara, makcik dara memang bertambah comel bila pakai jubah mawra dan florry nie.

JUbah mawra dan florry menggunakan bahan fabrik dari jenis crepe so tidak melekat ke badan dijamin oleh pemakainya.

Unitnya kedua-dua jubah mawra dengan corak bunga penuh yang abstract dan jubah florry dengan corak bunga dikaki jubah. Mawra bersifat lebih universal orang tinggi ker orang rendah ker sumer boleh pakai. Florry lebih sesuai untuk si tinggi lampai sebab bunga dikaki kalau orang rendah kena potong unless dapat tailor yang superb boleh potong dan sambung balik.

Di samping mawra dan florry kita juga ada jubah lace yang boleh dibawa ke majlis perkahwinan kenduri kendara.  Whereby mawra dan florry boleh pakai kemana majlis pun. Florry menggunakan fabrik polos yang digabungkan dengan lace dibahagian atas jubahnya.

florrydress

florrysize-jpg

lacesize-jpg

Yang paling best sekali jubah-jubah ini nursing friendly, ada zip di depan dan ada kocek lagi tau.

Untuk adik-adik yang breastfeed sangat sesuai sekali ya. Setakat nak letak RM5 dan kunci dalam kereta tu boleh ler sangat.

Ada satu kekurangan kat sini dari segi saiz. Saiz hanya sampai 2xl so orang yang gebu gebas macam akak wajib tengok jer lah ya.

mawra-model

mawradress

Paling best sekali adalah harganya yang sangat berbaloi only RM100 you dapat beli sehelai jubah dress yang cantik.  Lagi menjimatkan dan berpatutan. Upah sehelai jubah or dress ni sekarang rm60.00. Harga kain lagi rm60 – rm80.00. jadi dah rm120 – rm140.00

Now dengan only RM100 ready to wear tak payah tunggu pun, yang penting saiz boleh ngam kan.

SAIZ S,L, XL DAN 2XL

RM100.00 DENGAN POS MALAYSIA SAHAJA

FABRIK CREPE

ORDER WHATSAPP OR SMS KAK HAJJAH – 0192883235

CEPAT BERTINDAK

STOK TIAP HARI MAKIN SUSUT KAMI TAK DER STOK BANYAK KALAU LAMBAT GIGITJARI

UKURAN:

SAIZ S – BAHU 14″, DADA 38, PINGGANG 36″, PJG DRESS 56″

SAIZ L – BAHU 14″, DADA 42″, PINGGANG 40″, PJG DRESS 56″

SAIZ XL – BAHU 16″, DADA 44″, PINGGANG 42″, PJG DRESS 57″

SAIZ XXL – BAHU 16″, DADA 46″, PINGGANG 44″, PJG DRESS 57″

sale sale sale – Jualan Cuci Gudang Jubah Muslimah

Clearance stock sudah bermula sapa berminat cepat-cepat stok sikit dah, kita nak tukar musim baru lak..Habiskan dulu tak nyesalnya stok tak banyak pun.

 

jubahegyptoren

saiz M – fabrik cotton poly

sesuai jugak untuk saiz L sebab cutting besar

Abaya Egypt

RM70.00 Tidak termasuk pos

jubahegypthijau

saiz L – fabrik cotton

Abaya Egypt – sesuai untuk XL jugak sebab cutting besar

RM70.00 Tidak termasuk pos

Jubahdenimhijau

saiz 36 – WARNA HIJAU MUSTARD

Fabrik Cotton

 RM60.00 SAHAJA TIDAK TERMASUK POS

jubahdenimbrown

saiz 40 – WARNA BROWN

fabrik cotton

RM60.00 SAHAJA TIDAK TERMASUK POS

JUBAH MODEN 2013 – FABRIK COTTON DENIM

 

 WARNA BROWN – SAIZ 38, 40
 WARNA HIJAU SAIZ 36
SOLD
WARNA PINK SAIZ 38
FABRIK COTTON DENIM
Jahitan yang sangatlah kemas sekali
ada poket di kiri dan kanan
RM99.00 SAHAJA 

ukuran :saiz 36 – bahu 37cm, dada 43cm, pinggang 40cm
saiz 38 – bahu 37cm, dada 46cm, pinggang 42cm
saiz 40 – bahu 39cm, dada 49cm, pinggang 44cm  

BAJU RAYA 2012 – JUBAH MODEN

sale2
 JLL -BIRU
FREE SIZE – BOLEH FIT IN SAIZ M, L, XL
FABRIK LYCRA
JLL – PURPLE
FREE SIZE – BOLEH FIT IN SAIZ M, L, XL
FABRIK LYCRA
WARNA LAIN – HITAM, MERAH DAN PINK PURPLE
YANG TAK DE BAJU RAYA ATAU BOSAN DAN BERBAJU KURUNG KE
OPEN HOUSE BOLEH PILIH YANG INI.
 LEBIH BESAR DARI XL PUN BOLEH MASUK CUMA KURANG COMEL SIKIT LAH..
RM69.00 WITH POS MALAYSIA SAHAJA

CLEARANCE STOCK – RM39.00 SAHAJA