TELEKUNG SULAM COTTON RENDA

Dah habis dua pertiga bulan Ramadhan. Masih bertenaga lagi mudahan terus bertabah dalam menunaikan perintah Allah.  Ramadhan adalah bulan hamba semua pintu-pintu kebaikan dibuka dengan ganjaran berganda. Asalkan ada ikhlas dalam hati kita.

Dah buat persediaan raya, walaupun gawat ker GST ker barang naik ker. Persiapan masih berjalan mungkin dikurangkan budget sikit.  Kami sentiasa memikirkan keperluan tetapi dengan budget mampu milik pelanggan kami. Produk kami kain telekung cotton sangat berpatutan harganya. semu orang mampu milik, tambahan kami kasi lagi anda fabrik berkualiti dengan jahitan muka yang cantik.

Kualiti fabrik sangat kami ambil kira dalam penghasilan telekung-telekung sulam kami.  Jahitan kami setanding walaupun jenama TELEKUNG MUSLEEMA TU belum boleh pecahkan rekod SK lagi.

Kenapa anda mesti miliki telekung kami:-

1. Fabrik jenis cotton yang ringan dan selesa dipakai

2. Ada 2 lapis – berpelapik di dalam. Kami ada lapik labuh atau pendek anda boleh pilih.

3. Jahitan muka smocking atau renda yang comel sangat tu.

4.  Fabrik cotton bunga tabur dengan dihiasi oleh renda kelilingnya.

5. Tak payah pakai tudung kat dalam cukup dengan hairband.

6. Warna putih adalah sunnah dan kesukaan Nabi Muhammad s.aw.

Nota:- ambil perhatian

1. pakai pakaian yang; terbaik ketika beribadah kerana kita sedang berhadapan dengan PENCIPTA yang maha agung.

2. Pilih pakaian yang selesa maksudnya dari jenis fabrik telekung tersebut.

3. Pastikan telekung tidak jarang – tidak nampak tengkuk, rambut tidak keluar berceracak.

3. Dagu telekung  pastikan dagu kita tertutup dengan sempurna kerana dagu wanita adalah aurat.

Ukuran telekung

1. saiz muka 20 inci

2. Labuh dari dagu lebih kurang 90 cm, Labuh dari kepala 117 cm

3. telekung kali ini limited edition ada pink dan kelabu sahaja.

yang paling penting harga hanya RM85.00 SAHAJA (TELEKUNG SAHAJA) SARUNG UPON REQUEST EXTRA CHARGE DIKENAKAN,

 

 

cara kami kira saiz muka

cara kami kira saiz muka

cara kami ukur muka:-

1. saiz muka – 20 inci

2. Labuh dari dagu – lebih kurang 90 cm, dari belakang 117cm

NAK BELI ANDA BOLEH WHATSAPP KAMI SAHAJA DI 019-2883235 BARIAH

ordernow

 

 

TUDUNG LABUH UMRAH

Tudung labuh berlapik dagu sangat trend sekarang nie. Kalau dulu tudung berlapik dagu nie hanya dipakai oleh wanita yang nak pergi haji dan umrah. Tapi sekarang sangat syukur semua telah sedar bahawa dagu jugak aurat wanita yang wajib ditutup.

Tudung labuh kali ini saiz xl, labuh dari dagu 22 inci. Fabrik dari jenis lycra.

Harga RM29.00 1 PCS TIDAK TERMASUK POS.

BELIAN DUA PCS DAN KEATAS FREE POS DALAM MSIA SAHAJA YA

ordernow

SILA ISI BORANG ADA KAT ATAS TU YA.

STOKIN SOLAT

KELEBIHAN STOKIN SOLAT

  • Stokin tebal dijamin tidak nampak kulit,
  • kain jenis strectable macam kain baju renang,
  • tinggi atas tumit 4 inci.
  • Kemas dipakai macam pakai kasut boot – ala macam sock baby
  • User friendly – simpan sepasang dalam beg untuk solat dimana sahaja
  • Pelanggan tegar stokin kami Puan Norliya sangat puas hati dengan kualiti stokin ini.  lihat gambr dibawah.
  • Kami dah jual lebih 300 pasang..hanya RM10.00 SAHAJA SEPASANG

ordernow

MINI JUBAH – TEMAN SETIA JEMAAH HAJI DAN UMRAH

DESIGNMUSLEEMA nak promosikan produk terbaru kami mini jubah yang sangat sesuai dipakai oleh jemaah wanita yang terpilih untuk menjadi tetamu Allah. Baju ini terdiri dari blouse muslimah berwarna putih yang labuh hingga ke paras lutut dan dipadankan dengan seluar warna putih juga. Fabrik dari jenis cotton comb yang sangat serap peluh selesa sangat-sangat dipakai. Terutama ketika melakukan ibadah yang banyak bergerak seperti tawaf dan saie dan melontar di JAMRAH.

Kenapa Pilih Mini Jubah bukan JUBAH

  • Mini Jubah kami – 2 pieces baju labuh dan seluar. Semasa melakukan ibadah umrah dan haji orang sangat ramai jadi lebih mudah memakainya kerana ia sangat ringkas dibandingkan dengan jubah labuh yang berjela-jela.
  • Mini Jubah Kami – sangat selesa untuk bergerak dari satu tempat ke tempat yang lain.
  • Mini Jubah Kami – sangat jimat ruang untuk solat, di dalam masjid orang ramai berhimpit dengan pakaian yang ringkas ini anda cuma ambil sedikit ruang untuk solat.
  • Mini Jubah Kami – boleh ditempah ikut kesesuaian anda sebab kami ada saiz s sampai 3xl. Kebanyakan pelanggan yang berbadan besar menempah pakaian mereka, boleh ikut saiz badan sendiri.

mini jubah putih

Ciri-Ciri Produk:-

1. Labuh hingga ke lutut – Memenuhi syarat menutup aurat

2. Fabrik Cotton Comb – serap peluh

3.  Ada Poket di dada – boleh simpan barang-barang berharga ala kadar – ada ciri keselamatan

4. Tangan ada cuff ataupun getah supaya tidak mudah terselak

 

baju putih haji

SAIZ S,M, L, XL DAN 2XL

RM48.00 SAHAJA

RM50.00 – SAIZ 2XL – 3XL

5. Seluar kami ada design renda dibawahnya, jahitan lurus atau nak bergetah macam aladdin.

6. Ada zip di kiri dan kanan seluar

7. Pinggang seluar bergetah senang mengembang ikut saiz badan.

8. Cawat seluar panjang untuk memudahkan untuk duduk dan pergerakan dalam sembangyang seperti rukuk, iktidal dan suduk.

seluarputihSAIZ S,M, L, XL DAN 2XL

RM35.00 SAHAJA ALL SIZE

BOLEH BELI BERASINGAN

BELI SEPASANG – FREE GIFT UNTUK ANDA

TEMPAHAN SIAP DALAM MASA 1 MINGGU

READY STOCK – SAMPAI KE PINTU ADA DALAM MASA 2 – 3 HARI.

PLEASE VISIT OUR SISTER BLOG – AT www. telekungmusleema.blogspot.my if you nak tengok more on barangan haji dan umrah.

KOMEN PELANGGAN KAMI:-

  1. SANGAT SELESA, NYAMAN DAN SERAP PELUH
  2. RINGKAS DAN MUDAH
  3. JADI PERHATIAN SEBAB LAIN DARI YANG LAIN
  4. PALING PENTING HARI KAMI SANGAT BERPATUTAN

LANGKAH SETERUSNYA [Read more…]

LAMBAIAN KAABAH – UMRAH DI BULAN RAMADHAN

Ahlan wasahlan ya Ramadhan, sana sini dah tegak banner untuk menyambut kedatangan Ramadhan. Alhamdulillah, auranya dah mula terasa. Surau Al-Wardah kat rumah admin ni dah mengadakan tazkirah lepas maghrib sejak hari Isnin awal minggu ni dan akan berterusan sepanjang bulan Ramadhan. Masa tu semua masjid atau surah dah macam solat jumaat. Moga-moga Allah panjangkan umur kita dapat sambutan Ramadhan dan berjaya menjadikan Ramadhan ini yang terbaik untuk kita.

Dalam bulan Ramadhan juga ramai yang berhajat dan mendapatkan peluang melakukan umrah samada di awal, pertengahan dan akhir Ramadhan, masa tu kat Makkah dah jadi mini musim haji. Alhamdulillah kepada yang mendapat jemputan ALLAH. Kalau tak cukup lagi kelengkapan untuk dibawa TAK PAYAH SUSAH PAYAH NAK MENCARI ORDER SAJA KAT KAMI kalau ada produk yang berkenan..kalau ada bersaiz ISTIMEWA kami terima tempahan ya..tapi janganlah esok nak pergi hari ni nak order TAK DAPAT DEN NAK TOLONG YA. Klik saja kat link ini…
www.telekungmusleema.blogspot.com

 

fbuk promo
<