TUDUNG PRINTED OVAL AKA TUDUNG CIK KEDUT

Dah lama mengidam nak buat tudung printed oval ni aka nama tudung cik kedut, Tau tak kenapa sebab kat bahu tu ada pleated. Jadi bila di pakai ada efek beralun.

Paling best tudung printed  ni tak payah digosok dah basuk sidai jer, nak masuk mesin basuh pun buleh jugak. Tapi saya cerewet sikit saya tak akan campur dengan pakaian lain bila cuci.

Tudung printed pleated ini kami buat soft awning dengan kain scuba dan ada kekek dagu. Jadi boleh bawak solat terus.

Fabrik tudung printed ni saya gunakan kain lycra yang berkualiti ya kawan-kawan. Inilah tudung yang paling sesuai kalau anda kaki travel lipat kecik-kecik tak nampak kedut tau.

Kalau dah lambat nak keluar tu capai jer tudung nie terus sauk pakai. Cuma kemaskan sikit dengan brooch kat atas bahu memang dah lawo pun.

 

TUDUNG_CIK_KEDUT1

Tudung Kot PB Emerald Green

Gabungan corak english cotton yang cute weh

warna asas tu hijau gelap ya.

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT2

Tudung Kot PA White

Corak Abstrack Hitam Putih

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT3

Tudung Kod PB Pink

Corak bunga-bunga englis rose

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT4

Tudung PB Kod Coklat

Corak Abstrack Coklat Putih

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT5

Tudung Kod PB Hot

Corak Bunga Panas

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT6

Tudung Kod PB Ungu

Corak Bunga Ungu

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT7

Tudung Kod PB Merah Hitam

Corak Hitam Merah Abstract

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

VHMH6718Tudung Kod PB Jingga

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

KEZV0443

Tudung Kod PB White

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TWUR2566

 Tudung Ko PB – Yellow

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

IMG_6883

Tudung Kod PB – Blue

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

Nk pinang tudung ni boleh wassap

https://www.wasap.my/60192883235

TUDUNG LABUH MYKAYLA DARI JIMMY SCARVES

mikayla_xara

mikayla_durra

mikayla_kyle

mikayla_laora

mikayla_lara

mikayla_lily

mikayla_rose

mikayla_sara

mikayla_xandra

Aku pun mau Ada ribbons tapi Aku tidak suka itu bawal :-

ciri ciri Instant Shawl Exclusive Hijab*

Material PANORA CHIFFON yang superlembut dan flowy.
Inner COTTON yang supersejuk dan meresap peluh.
Dihiasai ribbon dihujung tudung
Ukuran
Xl 2.0*0.75meter
Xxl 2.2*0.75meter

*HARGA COMBO*
*Mikayla Ribon Xl*
Beli 1pcs rm58
Beli 2pcs rm110 (jimat rm6)

*Mikayla Ribon XXL*
Beli 1pcs rm68
Beli 2pcs rm130 (jimat rm6)

Postage rm8 sm / rm11 ss

Mau wassap aja ya
Http://www.wasap.my/60192883235

KAIN SONGKET TRADISI ISTANA ZAMAN SILAM

songket_227 songket_229 songket228 songket553 songket556 songket557 songket558

Raya tak abis lagi dah upload kain pasang baru pulakk.  Baju raya ada yang tailor tak abis jahit kan kan!! Tak palah kita buat pulak baju untuk Hari Qurban pulak kan..lepas tu ada cuti sekolah buleh pakai untuk kenduri kahwin.  December lagi meriah kenduri kahwin nanti tak cukup baju meh jahit sebulan sehelai tu.

Songket ini dari fabrik cotton yang tak mudah renyuk tu.

4 meter bidang 45″

Sepasang rm60.00  TIDAK TERMASUK POS

BERMINAT WASSAP YA TERUS – 0192883235

 

TUDUNG UNTUK ALAYNA YANG MANIS

b402c60b-5ba7-4549-8737-21437eb1dfa5 6615c8bb-6d62-488f-a543-d45aa0099cd7 aa918b37-d7e9-4a16-99a1-f20bf4c82884

 

Alayna Instant Shawl*

*Material* :
KOREAN CHIFFON (body)
Soft cotton lycra (inner)
Awning (scuba)

*Ukuran* : Bidang 60′

*Didatangi dua saiz* :
*Saiz L* (2.0m x 0.75cm)
*Saiz XL* (2.2m x 0.75cm)

*Jahitan* : Fully Baby Seam

*Ciri-ciri:*
Tidak Jarang (Korean Chiffon)
Tidak Panas
Kelabuhan Adjustable
Soft Inner attached
Awning lebih kemas terbentuk (Scuba)
Pinless
Inner dalam labuh menutupi leher.
Didatangkan dengan 10 pilihan warna

Wassap saya Bariah 0192883235

SI MANIS ALAYNA

TUDUNG RAYA 2018 ADELIA YANG SANGAT HOT

ADELIA EMILY

ADELIA ROSSY

ADELIA JASMINE

ADELIA RUE

ADELIA CAROLINE

ADELIA MARY

ADELIA CAMELLIA

ADELIA IVY

ADELIA PRIMROSE

EMILY

ADELIA EMILY

7126db23-20d9-4a56-bed6-0d16adcc1dc9

 

PREMIER COLLECTION 2018
💐 *ADELIA PRINTED* 💐

*Material* : HIGH QUALITY CHIFFON
SOFT AWNING (cotton lycra)

*Ukuran* : Bidang 60′

Saiz: FREE SIZE (2.1m x 0.75)

*Jahitan* : Fully Baby Seam

*SPESIFIKASI:*

🌷KAIN CHIFFON LEMBUT
🌷TIDAK JARANG & TAK PANAS
🌷CUSTOM MADE DESIGN PRINTING
🌷LABEL BESI
🌷Kelabuhan Adjustable
🌷Soft Inner attached
🌷Awning senang bentuk
🌷Pinless
🌷Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🌷Didatangkan dengan 10 corak bunga dan warna yang menarik

💐Adelia Printed💐 #JSrayasakan

FREE SIZE (2.1m x 0.75cm)

*(Normal Price)*

Harga Jualan : RM95