TUDUNG LABUH YANG BUAT RAMAI MEROYAN

Hhe he dah sebulan baru buat posting.  Kepala kering idea nak memblogging tu.  Website ni banyak kita share pasal tudung instant sarung dan tudung labuh shawl dua muka ya.

Nak merapu meraban benda lain memang tak mampu dah..bila tamak sangat buat dua-tiga page, dengan fesbuk dan insta ahh memanglah post pun ala-ala kadar.

Kali ini kita nak share tudung labuh shawl dua muka love danda yang buat ramai meroyan. Ada yang dah kasi sapu sampai 9 helai, warna ada sepuluh so 90% warna tudung labuh ni sudah ada dalam wardrobe nya.

Kak dan adik beradik pun bizi body kasi rembat tu pink blush sebab nak pakai sedondon masa kenduri kahwin anak sedara kami nanti.

love-danda2

 

love_danda

Dapatkan *LOVE DANDA INSTANT SHAWL* By Leez Empire™️
.
✔MATERIAL :Flamingo Chiffon (body) + Lycra Cotton (Awning Attached)
.
✔Ukuran : Bidang 60
labuh depan Belakang
(2.0m x 0.75m) Size L
.
✔Inner dalam LABUH menutupi leher.
.
✔Design: Instant Shawl Double Loop  EASY TO WEAR
.
✔Didatangkan dengan 10 pilihan warna yang menarik (TRENDY PASTEL COLOUR)
.
💖Dihiasi Lace & Diamond yang   EXCLUSIVE
💖Lebih Kemas & Terbentuk Elok
💖Jahitan Kebanyakan Shawl Branded
💖Breastfeeding Friendly
💖Solat Ready
💖Tak Jarang & Tak Panas
💖Minima Iron
💖Flowy
💖Tudung Adjustable
.
.
HARGA -RM69
.
.postage dari rm8.00 YA.

berminat nak berlove-love bulan february nie meh..order cepat ni bulan orang kahwin tau..cepatlah kalau nak sedondon ker berdondon-dondon ker.

whatsap jer Kak Bariah ni kat 0192883235

berminat nak cari duit lebih ker boleh lah dibawak berunding wassap jer, CARI ORDER kami yang poskan nanti. Diam-diam sudah

019-2883235

SELAMAT TAHUN BARU 2018

Masih tak terlambat lagi nak ucap Selamat Tahun Baru kat semua.

Dah siap new resolution untuk tahun 2018. Hari ini baca macam-macam komen kat fesbook. Ada yang cakap pasal azam nak kurus yang tahun berganti tahun carry forward jer.

I tak letak macam-macam target pun untuk tahun baru. My fokus now untuk lebih jaga kesihatan, kurus tu bonus.  Bukannya apa bila dah sakit semua mood terjun ke laut nak buat kerja perlahan, idea nak menulis tak ada, rasa resah gelisah selalu.

Belajar berdamai dengan takdir, tenaga dah tak banyak mana. Banyak bebel nanti orang pun menyampah jadi diam-diam sudahlah ya.

ok all done for now.  Nanti kita celoteh lagi InsyaAllah nanti kita update baru pasal tudung, tengah cari idea nak buat muka page baru nie. tapi kali ini nak cari professional yang buat dah tepu kepala nak menggodek sana sini dah.

TUDUNG 2 MINIT JER

TUDUNG CHIFFON PANORA BELACAN

Fabrik Panora Crepe

Labuh Saiz L – 21 inci

Warna gabungan Dusty Pink – 1

RM55.00 SAHAJA

 

TUDUNG CHIFFON PANORA PINK

Fabrik Panora Crepe

Labuh Saiz L – 21 inci

Warna gabungan Dusty Pink – 2

RM55.00 SAHAJA

FullSizeRender (22)

Fabrik bubble crepe

Labuh Saiz  m – 19 inci

Warna Mustard

RM50.00 SAHAJA

FullSizeRender (23)

Fabrik Chiffon Printed

Labuh Saiz m – 19 inci

floral choc

RM55.00 SAHAJA

All our collections is ready solat, with soft awning and covered face properly

interested wassap me kak baery – 0192883235

TUDUNG CHOCLATE CHIFFON

Fabrik Chiffon

Labuh Saiz 2L – 26 inci

Labuh Belakang – 39 inci

Warna Chocolate

RM55.00 SAHAJA

TUDUNG PINK DUSTY

Fabrik Chiffon

Labuh Saiz 2L – 26 inci

Labuh Belakang – 39 inci

Warna Pink

RM55.00 SAHAJA

TUDUNG CHIFFON FUSCHIA

Fabrik Chiffon

Labuh Saiz 2L – 26 inci

Labuh Belakang – 39 inci

Warna Ungu Fuschia

RM55.00 SAHAJA

TUDUNG KELABU CHIFFON

Fabrik Chiffon

Labuh Saiz 2L – 26 inci

Labuh Belakang – 39 inci

Warna Grey

RM55.00 SAHAJA

others colour – black, white and creme

All our collections is ready solat, with soft awning and covered face properly

interested wassap me kak baery – 0192883235

AINA LOOP YANG CANTIK

AINA_WOOD AINA_BLACK AINA_Gray Aina_Icy Aina_Lavender AINA_Mahogany Aina_Mustard Aina_Pink AINA_SALMON AINA_SLATE

 

*NEW COLLECTION*
💐 *AINA ONE LOOP* 💐

*Material* : HIGH QUALITY
SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

*Ukuran* : Bidang 60′

*Saiz* : Saiz L (2.0m x 0.75cm)
Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

*Jahitan* : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

*SPESIFIKASI:*

🎗Dihiasi diamond + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI
🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless
🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

wassap Kak Bariah 0192883235 UNTUK TEMPAHAN YA

RAUDHAH HEEJAB SI TAMAN SYURGA

2017-08-20-PHOTO-00019638

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

2017-08-20-PHOTO-00019642

L RM59 shj
XL RM69 shj

2017-08-20-PHOTO-00019643

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

2017-08-20-PHOTO-00019645

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Navy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Forest

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Dusty

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Coral

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Candy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Orchid

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Navy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Instant Shawl RAUDHAH 2.0 By Heejab Scarf

2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) .
Material
Body: High Quality Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton Anti Tembam
.
Ciri-ciri lain:
Double loops – senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis.
Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF.
Tidak jarang – tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam.
Tidak panas – material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍
Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat.
Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL
Inner terbentuk elok – inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujir sirih gitu.
Inner anti tembam – innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis
Pinless – jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin.
Minima iron – materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah.
Inner dalam labuh menutupi leher – tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit.
10 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. Sesuai utk cekgu2 yg nak sedondon masa perjumpaan unit beruniform: Puteri Islam, KRS, Kadet Polis dan sebagainya.
.
Harga asal
—————–
L RM63
XL RM73
.
Harga Pengenalan😱
—————————–
L RM59 shj
XL RM69 shj
.
Harga Pengenalan Sah Sehingga 20 September 2017 shj.
.
Postage:
+RM8 (sm) / +RM11 (ss)

Untuk tempahan:

Whatsapp details anda seperti:
Nama:
Alamat:
No hp:
Warna berserta saiz:

Ketik je link ni k

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0192883235

👉🏻No Pendaftaran Perniagaan Heejab Scarf:

UT0007446-V

👉🏻Kaedah pembayaran:

CIMB BANK/ MAYBANK
.
👉🏻Terma dan syarat : Tempoh booking hanya 24 jam shj.

👉🏻Anggaran masa penghantaran:

Penghantaran dilakukan selewatnya 2 hari bekerja, selepas pembayaran diterima.

Parcel akan mengambil masa seawal 2 hari dan selewat-lewatnya 3 hari berkerja bagi semenanjung dan 4 hari berkerja bagi sabah sarawak.