LAGI TUDUNG SARUNG EXPRESS

express_yellow

 

yellow_chiffon

 

express_ungu

 

express_jingga

 

express-blue

 

royal_blue

SALE SALE TUDUNG LABUH JIMMY SCARVES DAN ANN CHICK

Syok ohh tudung labuh dua muka semua ada sale darlings. Sebelum raya terkulat-kulat tengok tudung labuh yang cun melecun ni melayang-layang kat fb. Nak beli budget ketat kot macam-macam nak beli. Beli biskutlah, nak beli lauklah, nak sediakan duit rayalah.

Tak kesahlah dah lepas raya pun tapi syawal masih ada, open house masih berjalan setiap hari kat akak punya kuliah-kuliah muslimat. Weekend pulak open house sana sini masih adakan. Jom kita tengok tudung-tudung labuh yang on sale ni.

Jom kita check antara ann chick dengan jimmy scarves ni awak pilihlah mana yang berkenan dihati. Saya tengah menilik-nilik tudung labuh dua muka jimmy scarves ni. Testimoni bagitau kain sama maca mika.

Kalau ada yang kempunan dengan tudung mika dulu, marilah try pulak tudung labuh dua muka si jimmy nie. Sama fabrik panora chiffon jugak tu. Koleksi jimmy ni namanya ADELIA PRINTED

si jimmy offer 15% off, free pos kalau beli 3 pcs – selagi stok masih ada ya

ann chick offer 10% off, korang pilih la ya – pos kena bayar yer.

PREMIER COLLECTION 2017💐 *ADELIA PRINTED* 💐

*Material* : HIGH QUALITY CHIFFON
SOFT AWNING (cotton lycra)

*Ukuran* : Bidang 60′

Saiz: FREE SIZE (2.1m x 0.75)

*Jahitan* : Fully Baby Seam

*SPESIFIKASI:*

🌷KAIN CHIFFON LEMBUT
🌷TIDAK JARANG & TAK PANAS
🌷CUSTOM MADE DESIGN PRINTING
🌷LABEL BESI
🌷Kelabuhan Adjustable
🌷Soft Inner attached
🌷Awning senang bentuk
🌷Pinless
🌷Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🌷Didatangkan dengan 5 corak bunga dan warna yang menarik

FREE SIZE (2.1m x 0.75cm)

*(Normal Price)*
*Harga Jualan : RM79*

Sekarang only needs rm67.15

Boleh wassap kita kat 019-2883235 – KAK BARIAH

ingat ya jimmy 15%

ann chick 10%

 

khadeejah

ANN CHICK – 10% OFFER

ADELIA_SAKURA

ADELIA HAZEL

ADELIA_PINK

SAKURA

ADELIA_PEONI

ADELIA PEONI

ADELIA_VIOLA

ADELIA VIOLA

ADELIA_BLUE

ADELIA AZALEA

Boleh wassap kita kat 019-2883235 – KAK BARIAH

BEST SANGAT KE TUDUNG LABUH ANN CHICK?

Tahun 2017 tudung labuh dua muka @shawl masih dominan di pasaran ya.  Tahun ni rabun mata nak pilih tudung labuh floral yang cantik nie.  Bila jenama es scarves meletupkan last year dengan koleksi mika nya.  Ramai pulak yang menjejak langkah mengeluarkan tudung labuh@shawl dengan bunga berkaki aka border kat bawah.

Raya tahun 2017 nie banyak lah jenama-jenama baru dipasaran ada ann chick, ada jimmy scarves, ada cma (cover my aurat).

Specialnya tudung ni kebanyakan pengeluar tudung labuh telah menempah sendiri corak-corak exclusive ini untuk sama-sama share the cakes market tudung labuh yang meletop-letops ni you all.  Jangan tak caya market bisnes tudung kat Malaysia dah menjangkau ratusan jutaan ringgit tau?

Tudung ni ada saiz L dan Saiz Xl, no worries kalau nak bawak solat pin jer kemas-kemas dah comel sangat dah.

Siap ada anak tudung lagi ya.

Jenama Ann Chick memperkenalkan Koleksi Khadeejah printed nie.  Dengan warna-warna yang menusuk kalbu.

Sebab syawal sambut sampai 30 hari,  ada berpuluh buah rumah jugak nak pergi semua baju raya dah habis pakai dah. Bongkar baju lama lah.  Baju lama nampak baru dengan tudung labuh dua muka Ann Chick nie. Jimat banyak pakai tudung baru daripada beli baju baru lagi.

Shawl Labuh dua muka Ann Chick nie khusus untuk orang yang sibuk dan nak cepat. Orang yang tak suka tudung yang berpin-pin.

khadeejah

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

KHADEEJAH PREMIUM BY ANN CHICK

🌺 Comes with 5 trendy printed colour
🌺 Custom made only *3000pcs LIMITED*
🌺 Instant double loop printed with inner
🌺 Built in awning and inner with soft cotton.
🌺 Body made of chiffon panora
🌺 Exclusive metal tag
🌺 Saiz 2.0 x 0.75 meter
🌺 breastfeeding friendly
🌺 solat friendly

💐TUDUNG INSTANT DUA MUKA
💐IRONLESS
💐PINLESS
💐BREATHABLE
💐100% TAK JARANG
💐SOLAT READY
💐LABUH DEPAN BELAKANG
🌺UKURAN L : 2.0m x 0.75m

💐MATERIAL : PRINTED PANORA SILK DIGITAL + COTTON
💐 HARGA : RM79 SAHAJA

ann_chick_black

 

ann_chick_floraltiffany

ann_chick_sakura

ann_chick_lilac

ann_chick_green

 

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

SALES SALES EASI ROSSY SALES

TUDUNG SARUNG EASY ROSSY

SEMUA ADA LESS 10%

POST LAJU DARI RM8.00

WHATSSAPP KAK 0192883235

easi rossy5

HONEYDEW PINE

HAZEL WOOD

easi rossy1

EASY ROSSY AMBER CHERRY (MAROON)

EASY ROSSY FOSSIL DOVE (KELABU)

easi rossy2

EASY ROSSY BALLET TAFFY

EASY ROSSY FLINT ASH

easi rossy3

EASY ROSSY MIDNIGHT BLUE

EASY ROSSY HEATHER ORCHID

easi rossy4

EASY ROSSY ARCTIC ROSE (ADA XL JUGAK)

EASY ROSSY CORAL PEACH

ada sales 10%

SEMUA ADA LESS 10%

POST LAJU DARI RM8.00

WHATSSAPP KAK 0192883235

NOTE : MODEL PAKAI SAIZ L

ORANG BADAN BESAR SAIZ L TAK LABUH MACAM GAMBAR

PARAS BAWAH DADA SAHAJA.

SALES!!!SALES!! SEMUA ADA SALE YA

lagi dua minggu Ramadhan akan pergi, Encik Syawal pula akan muncul.  Sekarang demam sales gi keluar kat shopping mall sales kat fb sales kan google pun ada sales. Mudahan its real sales, tapi kalau dah potong 70% punya sales tu ingat-ingatler ade ker orang nak rugi 70%.

Paling siok sangatkan awal tahun telekung renda yang akak promote sepasang rm90.00. sekarang harga menjunam 3 pasang rm150.00 aper lagi kak pun kejor sales tu. Tapi fabrik tak tau lagilah sebab belum dapat lagi barangnya. Yang pasti dunia sekarang orang buat bisnes macam tak der etika senang-senang copy product orang. Tukar jenis fabrik dah kill the price sampai 50%.

Telekung arafah pun selalu rm55.00 sepasang sekarang dan sales menjunam kepada 3 pasang rm100.  Macamana peniaga kat luar sana yang ada kedai dan booth boleh ker bertahan dengan perang harga musim perayaan.

Kesiankan orang yang memula sekali keluarkan product tu dengan margin yang besar.  Semua orang nak kaya tapi biarlah berkat dan beretika sikit.

Baju raya jangan citer lah berlawan-lawan salesnya semalam tengok you tube Datuk Alif terlajak laris punya sales tu. Kalau lah ada sales dah larikk kejar tapi kita nie terlajak saiz maka mari lupakanlah sahaja ya.

Baju raya sales sampai rm50.00 sehelai cantik jugak tu. tudung sales dari rm99.00 tinggal rm19.00, tak giler ker namanya tu. Memang kalau orang ada duit nak spend masa nie sopping untuk setahun ler.

Tudung-tudung murah yang bawak dari China ker vietnam tu korang jangan citerlah weh sales macam nak mati akak rasa, kalau pandai cari dan tawar beli terus sekodi jer.

Korang sharelah satu keluarga jimat kau, nak duit raya korang buatlah untung sehelai rm3-5.00 TAPI AKAK TAK BUATLAH YA sebab tu tudung kecik-kecik untuk kekanak sesuailah atau orang yang badan saiz kecik jer, kekakak yang sado ambiklah tudung yang lebar dan besar dan syariat ya.

Kesiankan orang yang memula sekali keluarkan product tu dengan margin yang besar.  Semua orang nak kaya tapi biarlah berkat dan beretika sikit.

Sebab tu akhir ramadhan hanya ada satu masjid jer yang orang sesak-sesak masa masjid lain dah mula kosong. Nak tau tak??? Jeng jeng Masjid India lah, peniaga tu tidur kat situ tak taulah dia orang beriktikaf ker kat sana.  Saper dapat tapak dan berani bid untuk tapak buat duit ler, tapi tak tentu gak kan bila yang menjual tu penuh hingga ke setiap ceruk.

Kita yang warga luar kelumpo ni 2 – 3 hari nak raya udah lari cabut balik kampung dah.

jap gi kita na share nie. Kami pun ada sales jugak hurm hurm sesaper yang dah mengidam lama tu asyik tenung-tenung jer boleh lah catit no whatssapp kami dan tekan. he he bertindaklah sebelum pos laju tu tutup pintu ya.

ada sales 10%

ada sales 10%