AINA LOOP YANG CANTIK

AINA_WOOD AINA_BLACK AINA_Gray Aina_Icy Aina_Lavender AINA_Mahogany Aina_Mustard Aina_Pink AINA_SALMON AINA_SLATE

 

*NEW COLLECTION*
๐Ÿ’ *AINA ONE LOOP* ๐Ÿ’

*Material* : HIGH QUALITY
SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

*Ukuran* : Bidang 60′

*Saiz* : Saiz L (2.0m x 0.75cm)
Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

*Jahitan* : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

*SPESIFIKASI:*

๐ŸŽ—Dihiasi diamond + pearl
๐ŸŽ—KAIN CHIFFON LEMBUT
๐ŸŽ—TIDAK JARANG & TAK PANAS
๐ŸŽ—LABEL BESI
๐ŸŽ—Kelabuhan Adjustable
๐ŸŽ—Soft Inner attached
๐ŸŽ—Awning senang bentuk
๐ŸŽ—Pinless
๐ŸŽ—Inner Dalam Labuh menutupi leher.
๐ŸŽ—Inner jahit keliling bersama chiffon
๐ŸŽ—Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

wassap Kak Bariah 0192883235 UNTUK TEMPAHAN YA

RAUDHAH HEEJAB SI TAMAN SYURGA

2017-08-20-PHOTO-00019638

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwww.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

2017-08-20-PHOTO-00019642

L RM59 shj
XL RM69 shj

2017-08-20-PHOTO-00019643

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwww.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

2017-08-20-PHOTO-00019645

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Navy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwww.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Forest

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Dusty

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwww.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Coral

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Candy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwww.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Orchid

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Navy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwww.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Instant Shawl RAUDHAH 2.0 By Heejab Scarf

โœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) .
โœ… Material
Body: High Quality Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton Anti Tembam
.
Ciri-ciri lain:
โœ… Double loops – senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis.
โœ… Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF.
โœ… Tidak jarang – tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam.
โœ… Tidak panas – material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah๐Ÿ˜
โœ… Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat.
โœ… Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL
โœ… Inner terbentuk elok – inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujir sirih gitu.
โœ… Inner anti tembam – innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis
โœ… Pinless – jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin.
โœ… Minima iron – materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah.
โœ… Inner dalam labuh menutupi leher – tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit.
โœ… 10 pilihan warnaยฒ yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. Sesuai utk cekgu2 yg nak sedondon masa perjumpaan unit beruniform: Puteri Islam, KRS, Kadet Polis dan sebagainya.
.
Harga asal
—————–
L RM63
XL RM73
.
Harga Pengenalan๐Ÿ˜ฑ
—————————–
L RM59 shj
XL RM69 shj
.
Harga Pengenalan Sah Sehingga 20 September 2017 shj.
.
Postage:
+RM8 (sm) / +RM11 (ss)

Untuk tempahan:

Whatsapp details anda seperti:
Nama:
Alamat:
No hp:
Warna berserta saiz:

Ketik je link ni k

(Kak Bariah )
๐Ÿ‘‰๐Ÿปwww.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0192883235

๐Ÿ‘‰๐ŸปNo Pendaftaran Perniagaan Heejab Scarf:

UT0007446-V

๐Ÿ‘‰๐ŸปKaedah pembayaran:

CIMB BANK/ MAYBANK
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปTerma dan syarat : Tempoh booking hanya 24 jam shj.

๐Ÿ‘‰๐ŸปAnggaran masa penghantaran:

Penghantaran dilakukan selewatnya 2 hari bekerja, selepas pembayaran diterima.

Parcel akan mengambil masa seawal 2 hari dan selewat-lewatnya 3 hari berkerja bagi semenanjung dan 4 hari berkerja bagi sabah sarawak.

 

LAGI TUDUNG SARUNG EXPRESS

express_yellow

 

yellow_chiffon

 

express_ungu

 

express_jingga

 

express-blue

 

royal_blue

SALE SALE TUDUNG LABUH JIMMY SCARVES DAN ANN CHICK

Syok ohh tudung labuh dua muka semua ada sale darlings. Sebelum raya terkulat-kulat tengok tudung labuh yang cun melecun ni melayang-layang kat fb. Nak beli budget ketat kot macam-macam nak beli. Beli biskutlah, nak beli lauklah, nak sediakan duit rayalah.

Tak kesahlah dah lepas raya pun tapi syawal masih ada, open house masih berjalan setiap hari kat akak punya kuliah-kuliah muslimat. Weekend pulak open house sana sini masih adakan. Jom kita tengok tudung-tudung labuh yang on sale ni.

Jom kita check antara ann chick dengan jimmy scarves ni awak pilihlah mana yang berkenan dihati. Saya tengah menilik-nilik tudung labuh dua muka jimmy scarves ni. Testimoni bagitau kain sama maca mika.

Kalau ada yang kempunan dengan tudung mika dulu, marilah try pulak tudung labuh dua muka si jimmy nie. Sama fabrik panora chiffon jugak tu. Koleksi jimmy ni namanya ADELIA PRINTED

si jimmyย offer 15% off, free pos kalau beli 3 pcs – selagi stok masih ada ya

ann chick offer 10% off, korang pilih la ya – pos kena bayar yer.

PREMIER COLLECTION 2017๐Ÿ’ *ADELIA PRINTED* ๐Ÿ’

*Material* : HIGH QUALITY CHIFFON
SOFT AWNING (cotton lycra)

*Ukuran* : Bidang 60′

Saiz: FREE SIZE (2.1m x 0.75)

*Jahitan* : Fully Baby Seam

*SPESIFIKASI:*

๐ŸŒทKAIN CHIFFON LEMBUT
๐ŸŒทTIDAK JARANG & TAK PANAS
๐ŸŒทCUSTOM MADE DESIGN PRINTING
๐ŸŒทLABEL BESI
๐ŸŒทKelabuhan Adjustable
๐ŸŒทSoft Inner attached
๐ŸŒทAwning senang bentuk
๐ŸŒทPinless
๐ŸŒทInner Dalam Labuh menutupi leher.
๐ŸŒทDidatangkan dengan 5 corak bunga dan warna yang menarik

FREE SIZE (2.1m x 0.75cm)

*(Normal Price)*
*Harga Jualan : RM79*

Sekarang only needs rm67.15

Boleh wassap kita kat 019-2883235 – KAK BARIAH

ingat ya jimmy 15%

ann chick 10%

 

khadeejah

ANN CHICK – 10% OFFER

ADELIA_SAKURA

ADELIA HAZEL

ADELIA_PINK

SAKURA

ADELIA_PEONI

ADELIA PEONI

ADELIA_VIOLA

ADELIA VIOLA

ADELIA_BLUE

ADELIA AZALEA

Boleh wassap kita kat 019-2883235 – KAK BARIAH

BEST SANGAT KE TUDUNG LABUH ANN CHICK?

Tahun 2017 tudung labuh dua muka @shawl masih dominan di pasaran ya. ย Tahun ni rabun mata nak pilih tudung labuh floral yang cantik nie. ย Bila jenama es scarves meletupkan last year dengan koleksi mika nya. ย Ramai pulak yang menjejak langkah mengeluarkan tudung labuh@shawl dengan bunga berkaki aka border kat bawah.

Raya tahun 2017 nie banyak lah jenama-jenama baru dipasaran ada ann chick, ada jimmy scarves, ada cma (cover my aurat).

Specialnya tudung ni kebanyakan pengeluar tudung labuh telah menempah sendiri corak-corak exclusive ini untuk sama-sama share the cakes market tudung labuh yang meletop-letops ni you all. ย Jangan tak caya market bisnes tudung kat Malaysia dah menjangkau ratusan jutaan ringgit tau?

Tudung ni ada saiz L dan Saiz Xl, no worries kalau nak bawak solat pin jer kemas-kemas dah comel sangat dah.

Siap ada anak tudung lagi ya.

Jenama Ann Chick memperkenalkan Koleksi Khadeejah printed nie. ย Dengan warna-warna yang menusuk kalbu.

Sebab syawal sambut sampai 30 hari, ย ada berpuluh buah rumah jugak nak pergi semua baju raya dah habis pakai dah. Bongkar baju lama lah. ย Baju lama nampak baru dengan tudung labuh dua muka Ann Chick nie. Jimat banyak pakai tudung baru daripada beli baju baru lagi.

Shawl Labuh dua muka Ann Chick nie khusus untuk orang yang sibuk dan nak cepat. Orang yang tak suka tudung yang berpin-pin.

khadeejah

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

KHADEEJAH PREMIUM BY ANN CHICK

๐ŸŒบ Comes with 5 trendy printed colour
๐ŸŒบ Custom made only *3000pcs LIMITED*
๐ŸŒบ Instant double loop printed with inner
๐ŸŒบ Built in awning and inner with soft cotton.
๐ŸŒบ Body made of chiffon panora
๐ŸŒบ Exclusive metal tag
๐ŸŒบ Saiz 2.0 x 0.75 meter
๐ŸŒบ breastfeeding friendly
๐ŸŒบ solat friendly

๐Ÿ’TUDUNG INSTANT DUA MUKA
๐Ÿ’IRONLESS
๐Ÿ’PINLESS
๐Ÿ’BREATHABLE
๐Ÿ’100% TAK JARANG
๐Ÿ’SOLAT READY
๐Ÿ’LABUH DEPAN BELAKANG
๐ŸŒบUKURAN L : 2.0m x 0.75m

๐Ÿ’MATERIAL : PRINTED PANORA SILK DIGITAL + COTTON
๐Ÿ’ HARGA : RM79 SAHAJA

ann_chick_black

 

ann_chick_floraltiffany

ann_chick_sakura

ann_chick_lilac

ann_chick_green

 

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235

NAK TRY ANN CHICK – http://wassap.my/60192883235