TELEKUNG RAYA 2017 – LETOPS DESIGN DIA

TELEKUNG_COMEL

telekung ungu gelap dengan telekung ungu dusty

telekung_ungudusty

TELEKUNG_BIRU

telekung biru gelap dengan telekung biru laut

telekung_skyblue model

 

TELEKUNG_hijaumint

telekung hijau mint dan telekung hijau lumut

telekung_coklat model

telekung coklat gold

 

telekung_turqoise model

telekung turqoise

TELEKUNG_TURQOISE

telekung turqoise dan royale blue

 

 

telekung_softpink model

telekung_softpink

TELEKUNG_MAROON

telekung sot pink dan maroon

telekung_pink model

telekung peach

 

TELEKUNG_COKLAT

telekung dark choco

nak share sikit trending telekung raya 2017, kali ini material cotton viscose sama macam telekung arafah tu guys.

  • akak dah test material telekung ni memang lah superb berat, flowy dan tak melekat kat badan tau. warna-warna telekung nie memang tersangat cung melecung, warna-warna pastel yang memikat tau.
  • walaupun telekung cotton apart of our koleksi sesekali kita tukar channel pulak kat telekung qasreena nie ya sayang.
  • telekung nie sesuai sangat untuk wanita yang berbadan tinggi lampai dan gempal sebab kelabuhannya mencukup syarat. Taklah senteng masa rukuk.
  • kain telekung ni jenis berat so confirmed tak diterbangkan oleh angin kipas yang selalunya laju macam kipas helikopter dah ramai kan macam tu lah.
  • kain sarung telekung ni pun labuh dan jenis kain bergetah yang strecthable so dia tak lah terselak kaki atau pun rasa tercekik bila dipijak
  • jahitan muka telekung yang super der comel ya.
  • fabrik telekung cotton viscose

harga sangat berbaloi cuma rm110 – rm115 dengan pos kita ikutlah kawasan liputannya di mana ya.

so jangan tunggu-tunggu lagi bersedia awal lebih bagus, nanti nak guna duit bayar upah baju raya lagi, biskut raya lagi, langsir raya lagi. Raya jer confirmlah pakai duit gawat ker apa ada jugaklah yang nak ditukar baru tu.

Apa salahnya tukar pakaian yang nak dibawa bersujud. Kita beli telekung untuk ramadhan bukan syawal ya.

 

KAIN PASANG RAYA DAN TUDUNG RAYA 2017 TERAPI MASA JAMNED

HIJAB EASY ROSSY

10 Pilihan Warna Menarik

Didatangkan dengan 2 Size

SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) – Size Muka 9.5-10″ (inner) 11.75″ (chiffon)

SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) – Size Muka 10-10.5″ (inner) & 12″ (chiffon)

Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)

Whatsapp kak hajjah 0192883235
Whatsapp kak hajjah 0192883235

korang tengah terperangkap dalam jamned kan confirmed lah sakit hati tu..Meh layan kecomelan hijab sarung easy rossy nie. warna bikin jiwa kacau labuh jugak tau.

boleh fikir-fikirkan nak match dengan baju apa RAYA nanti jap gi akak nak share stok kain baju raya baru yang dah masuk huhhh lagi ler korang grrrrrmmm.

untuk you alls hakak nak give the best service semoga anda ceria. Nikmatilah rezeki yang Allah swt bagi walaupun kadang kita rasa tu bukan yang kita nak. Tapi itulah yang terbaik.

Bye luv you muah muah..my sahabat till jannah.

BAJU RAYA 2

BAJU RAYA 2

BAJU RAYA 1

BAJU RAYA 1

KOLEKSI ROSSE RAYA 2017

KOLEKSI ROSSE RAYA 2017

Sayang-sayang tak payah nak fening dah akak share dah koleksi kain pasang untuk raya nie. Boleh dah nak matching dengan tudung rossy kat atas kalau tak suka rossy tengok cik nayla nanti ya. Cik Nayla dah sampai version 3 dah tau.

Kain pasang terlatest yang masih panas nie baru jer sampai kalau berhajat nak buat baju raya marilah order selalunya dalam 2 minggu habis.

Kain pasang rose ni bidang 60, 3.5 meter ya. Harga semeter rm23.00 sahaja. so boleh ukur berapa meter nak minimum 2 meter ya.

Kain jenis satin ni tak payah susah susah nak gosok sila tengok kot kat atas tu untuk order buat baju raya nanti. Bersedia awal lebih baik sekarang semuanya mahal mari kita pelan baik-baik lah tu.

Whatsapp kak hajjah 0192883235
Whatsapp kak hajjah 0192883235

POST CHARGE DARI RM8.00 IKUT BERAT

CARDIGAN LABUH – LIMITED EDITION

Tak sangka yer ada lagi yang search cardigan labuh kat website akak nie.

recently kita adalah suka-suki keluarkan cardigan labuh under jenama sendiri, permulaan ini ada dua warna sahaja biru dan peach.

Istimewa cardigan labuh ni kami jahit dari bahan cotton yang memeri, ada corak warna senada jadi nampak ada stail sikit lah.

Cardigan labuh cotton ni labuh sampai bawah lutut.

Ada small hook kat dada tu kalau nak dikancingkan lebih mudah.

Corak pulak dari warna gold so nampak cardigan ni highlight sikit ya.

Saiz Cardigan kami muat – free size (standard S sampai L sahaja ya).

Pemiliknya sangat bertuah sebab ianya exclusive untuk anda jer tau.

 

whatsapp akak 019-2883235 akak

Cardigan Labuh Peach

Cardigan Labuh Peach

Cardigan Labuh Biru Cotton

Cardigan Labuh Biru Cotton

Saiz Free Size – S – L

Labuh 40 – 42 inci – Hingga Lutut atau Bawah Labuh

Fabric Cotton Stretchable

rm79.00 including pos 1 Malaysia

TUDUNG CHIFFON UNTUK BONDA

Assalamualaikum lamanya tak menghupdate website ini.  Kali ini akak nak share tudung chiffon untuk bonda. Kenapa untuk bonda? Anakanda pun boleh juga kalau suka tudung chifon instant.

Sekarang demam shawl bermacam-macam gaya dan rupa. Mak-mak kita tak reti nak belit dan lilit, dia orang nak cepat dan ringkas sahaja. Jadi akak buatlah tudung-tudung chiffon nie.

Akak lebih tumpukan kepada tudung dua lapis chiffon atau tudung dua tingkat. Ada customer akak tak suka tudung selapis atau tudung-tudung yang memperlihatkan susuk tubuh. Untuk memenuhi citarasa dia orang akak kembalikan tudung dua lapis, tapi sekarang akak tukar awningnya kepada jenis lembut dan ditambah dagu.

chiffonhitamputih

Tudung Chiffon HItam Putih – Saiz M

chiffondustypink

Tudung Chiffon Dusty Pink – Saiz L dan M

Tudung Chffon Red - Saiz L

Tudung Chiffon Hitam Merah – Saiz L

Whatsapp akak – 019-2883235

Ramai dah muslimah selesa dengan tudung yang berdagu, kalau pakai shawl pun dia orang suka pakai anak tudung yang cover neck tu.  Akak lihat ramai wanita pakai shawl tapi shawlnya nipis nampak tengkuk.

Kak Hajjah cuma nak tegur sikit, tolong ambik berat cara bertudung kita jika memang memilih untuk bertudung. Bertudunglah dengan sempurna.  Termasuklah busana anda, jika bertudung pakailah baju yang labuh dan lengan panjang, kita wajib tutup aurat bukan tutup urat.

Kali ini Kak Hajjah buat tudung saiz m, l, xl dan 2xl upon request.  Kenapa buat saiz kecik? Memang sebelum ni Kak Hajjah buat tudung yang besar-besar tetapi Kak Hajjah perhati ramai kakak-kakak yang small size juga.  Mereka nak cari tudung yang bertutup dagu tetapi tak ada tudung saiz M dan L.

Kakak dan adik yang bertubuh kecil bila pakai tudung saiz M dan L Kak Hajjah dah labuh melepasi dada. Kita buat tudung depan dan belakang sama panjang.

Labuh tudung M – 18 – 19 inci

Labuh tudung L – 19 – 21 inci

Labuh tudung XL – 22 – 24 inci.

Labuh tudung 2XL – 24 inci – 26 inci.

WHATSAPP AKAK – 0192883235

Tudung Lycra Chiffon Black – XL

SAIZ M, L, XL

lycrachiffon

Lycra + Chiffon Keliling

Whatsapp akak – 0192883235

mosscrepepuccipink

Tudung Moss Crepe  Dusty Pink -M

IMG_9450

Tudung Pucci dari Belakang

mosscrepebiru

Tudung Moss Crepe Baby Blue -Pucci – L & M

mosscrepehijau

Tudung Lycra Floral Green – Saiz M

Tudung Chiffon Black and REd – Saiz L

CANTIK SANGAT SAYA SUKA JUBAH DAN BLOUSE NIE

Fabrik Printed Satin - Saiz 5xl

Fabrik Soft Satin Bidang 60 inci

3.5 mtr – RM90 SEPASANG

BAJU SAIZ 5XL (picture)

Jubah Alisha - Plus size

Jubah Alisha – Plus size – rm140 SOLD

perhatian : Kain yang sama masih lagi ada stock only RM90.00 – 3.5 MTR

Satin Printed

Wuduk and Nursing Friendly

Wuduk and Nursing Friendly

Fabrik Satin with beaded – Bidang  45 inci

Wudhuk Friendly jubah

Wudhuk Friendly jubah

Jubah cotton denim

Jubah cotton denim – rm170 sold

Fabrik cotton denim yang sangat cool – warna ungu gelap

Wuduk friendly tangan ada zip

fabric cotton denim – 3 mtr

Baju saiz xl

perhatian :  Ada lagi Fabrik for bluse warna ungu gelap

still available RM75.00 ONLY – 2 MTR

Kita bersiaran lagi kali memperkenalkan hasil kerja tangan team kami, kali ini kami dapat tempahan untuk long dress or jubah for plus size. Istimewakan orang plus size, jubah kalau beli confirmed singkat dan tak muat nanti.

Jadi kami tawarkan khidmat menjahit jubah untuk pelanggan yang berminat, jubah yang dah siap ini for  our close friend.  Sorang plus size, kalau beli siap singkat dan tak muat. Sorang lagi saiz biasa wanita asia kalau beli siap confirmed kena potong.

Pelanggan kami, Kak Ros suka sangat jubahnya dah siap. Suruh tambahlagi jahitkan sehelai blouse pulak untuk beliau.

Jubah Lycra Printed

Jubah Lycra Printed – RM130 SOLD

Masa akak beli kain ni intai dari jauh jer orang lain yang pegang. Diam-diam akak fikir wow stunning dan exclusive corak dia. Lepas jer customer tu pergi akak mintak sales girl potongkan 4 meter. Jubah ni kita buat kembang sampai habis kain. Supaya tak nampak bersegi-segi tubuh badan pemakainya.

Akhirnya jubah ni jadi milik our frens Cik PuanWana, tu he he siap tutup muka malulah tu he he.

Kami jahitkan jubah princess cut – design 6 pcs tu. Minah ni tinggi labuh baju dia nie 58 inci sampai habis kain tu..

Bila pakai jubah loose dan kembang sudah tentulah jubah ini sangat mesra solat.

Jubah-jubah kita cutting princess cut ataupun cutting payung.

Kalau nak try hasil kerja tangan team kami boleh contact me whatsapp or sms – 0192883235