KHIMAR AIDILFITRI KALI INI

Raya tahun ini kita pakai Khimar labuh ni pulak lah ya. Kita buat perubahanlah kan. Kerajaan pun berubah kita ikut sahaja perkembangan.  Memang pahit dan perit untuk yang kalah, kepuasan bagi yang menang. Tapi kita kena terus move on ikut arus perdana.

Kalau selalu pakai tudung ala-ala tu moh kita bertukar. Dari shawl belit leher dengan dada terjongket tu. Kita cari yang labuh tak kesah lah nak bershawl atau bertudung labuh ataupun Khimar yang jadi pilihan korang. Yang penting tutuplah aurat sebaik-baiknya.

Tak da nak kempen apa-apa pun, cuma mengajak muslimah ke arah yang lebih baik. Marilah kita buat peningkatan dari setahun ker setahun sebab umur kita pun makin singkat, so dari tudung yang singkat tukar ke Khimar pulak.

Kali ini kami kasi anda pilihan khimar yang ada awning dan berdagu atau khimar yang plain macam tudung bawal tu.

Khimar Chiffon Kelabu

Khimar Chiffon Kelabu

Contoh ada awning dan dagu ya

Labuh depan 25 inci

Labuh belakang 40 inci

RM65.00 SAHAJA 1MALAYSIA

3 PCS – RM180.00 DAN POS PERCUMA

LIMITED TO 50 PCS SAHAJA

Khimar Chiffon Awning

Khimar Chiffon Awning – warna hijau dan biru turqoise

Labuh depan 25 inci

Labuh belakang 40 inci

RM65.00 SAHAJA

Khimar Chiffon Berdagu

Khimar Chiffon Awning – warna kelabu dan dusty purple

Labuh depan 25 inci

Labuh belakang 40 inci

RM65.00 SAHAJA

khimar-piping

Khimar Chiffon Awning – Warna Purple dan pink

Labuh depan 25 inci

Labuh belakang 40 inci

RM65.00 SAHAJA

3 PCS – RM165.00 DAN POS PERCUMA 1MALAYSIA

LIMITED TO 50 PCS SAHAJA

BERKENAN NAK PAKAI KHIMAR RAYA SILA WASSAP

KAK BARIAH YA – 019-2883235

KHIMAR

KHIMAR BAWAL

WARNA DALAM STOK

KHIMAR PUTIH,

KHIMAR HITAM,

KHIMAR KELABU

 KHIMAR CHOCOLATE GELAP

KHIMAR BROWN

KHIMAR MAROON

KHIMAR UNGU

KHIMAR UNGU GELAP

KHIMAR BIRU GELAP

KHIMAR HIJAU GELAP

DAN KHIMAR PEACH

RM75.00 SEHELAI

3PCS – RM190.00 free pos 1Malaysia

MODEL

MODEL KHIMAR BAWAL

BERKENAN NAK PAKAI KHIMAR RAYA SILA WASSAP

KAK BARIAH YA – 019-2883235

Kain Ela Raya 2018 – SOLD

Lagi Baju Raya 2018 cepat sebelum tempahan ditutup nih

Corak batik exclusive, bidang 45

Fabrik batik royal satin, sesuai untuk kurung, kebarung dan jubah

Sepasang RM60.00 sahaja tidak termasuk pos.

Order now wassap/pm – 0192883235 kak bariah

 

Baju Raya 2018

Baju Raya 2018 – dark grey

batik_4434

Baju Raya 2018 – pink

batik_4435

Baju Raya 2018 – biru gelap

batik_4436

Baju Raya 2018 – royal blue

batik_4437

Baju Raya 2018 – hijau

batik_4438

Baju Raya 2018 – merah darah

batik_4439

Baju Raya 2o18 – Merah Hot

 

batik_4441

Baju Raya 2018 – Batik Yellow

batik_4450

Baju Raya 2018 – Batik Royal Blue

batik_4451

Baju Raya 2018 – Batik Emerald Green

batik_4452

Baju Raya 2018 – Batik Silver Grey

 

KAIN ELA DAN BAJU RAYA 2018 -SOLD

Kain ela atau kain pasang untuk baju raya 2018, yang terlajak cantik sangat.

Bahan dari jenis satin ini tidaklah berat sangat ya, bila kata satin off course agak berkilatlah sikitnya.

Tapi umum tahu bahan satin senang diurus kena gosok tapi taklah keronyok macam cotton bila dipakaikan ker badan.

Kain pasang ini didatangkan dalam ukuran bidang 60″ dan 45″ just imagine you buat jubah ker atau kurung pahang atau kebarung perhhh terlajak laris lah korang raya nie ya.

Nanti buleh check kat gambar tu tau. bidang berapa dan berapa meter.

Harga sama jer 1 pasang rm60 + pos rm10 ya.

berminat do not shy shy to wassap me ok kat 0192883235.

Cepat tau nanti tailor tak nak ambik lagi nie.

bajuraya659

Warna ungu lavender

bajuraya651

Warna merah chilli

bajuraya652

Warna biru

bajuraya653

Warna hijau daun

bajuraya654

Warna mustard

bajuraya655

Warna Hitam

bajuraya656

Warna biru

bajuraya657

Warna Coklat Kayu

bajuraya658

Warna hitam

Kain pasang ini dalam ukuran 3.5 meter bidang 60

Harga rm60.00 + pos rm

 

TUDUNG LABUH YANG BUAT RAMAI MEROYAN – sold out

Hhe he dah sebulan baru buat posting.  Kepala kering idea nak memblogging tu.  Website ni banyak kita share pasal tudung instant sarung dan tudung labuh shawl dua muka ya.

Nak merapu meraban benda lain memang tak mampu dah..bila tamak sangat buat dua-tiga page, dengan fesbuk dan insta ahh memanglah post pun ala-ala kadar.

Kali ini kita nak share tudung labuh shawl dua muka love danda yang buat ramai meroyan. Ada yang dah kasi sapu sampai 9 helai, warna ada sepuluh so 90% warna tudung labuh ni sudah ada dalam wardrobe nya.

Kak dan adik beradik pun bizi body kasi rembat tu pink blush sebab nak pakai sedondon masa kenduri kahwin anak sedara kami nanti.

love-danda2

 

love_danda

Dapatkan *LOVE DANDA INSTANT SHAWL* By Leez Empire™️
.
✔MATERIAL :Flamingo Chiffon (body) + Lycra Cotton (Awning Attached)
.
✔Ukuran : Bidang 60
labuh depan Belakang
(2.0m x 0.75m) Size L
.
✔Inner dalam LABUH menutupi leher.
.
✔Design: Instant Shawl Double Loop  EASY TO WEAR
.
✔Didatangkan dengan 10 pilihan warna yang menarik (TRENDY PASTEL COLOUR)
.
💖Dihiasi Lace & Diamond yang   EXCLUSIVE
💖Lebih Kemas & Terbentuk Elok
💖Jahitan Kebanyakan Shawl Branded
💖Breastfeeding Friendly
💖Solat Ready
💖Tak Jarang & Tak Panas
💖Minima Iron
💖Flowy
💖Tudung Adjustable
.
.
HARGA -RM69
.
.postage dari rm8.00 YA.

berminat nak berlove-love bulan february nie meh..order cepat ni bulan orang kahwin tau..cepatlah kalau nak sedondon ker berdondon-dondon ker.

whatsap jer Kak Bariah ni kat 0192883235

berminat nak cari duit lebih ker boleh lah dibawak berunding wassap jer, CARI ORDER kami yang poskan nanti. Diam-diam sudah

019-2883235

SELAMAT TAHUN BARU 2018

Masih tak terlambat lagi nak ucap Selamat Tahun Baru kat semua.

Dah siap new resolution untuk tahun 2018. Hari ini baca macam-macam komen kat fesbook. Ada yang cakap pasal azam nak kurus yang tahun berganti tahun carry forward jer.

I tak letak macam-macam target pun untuk tahun baru. My fokus now untuk lebih jaga kesihatan, kurus tu bonus.  Bukannya apa bila dah sakit semua mood terjun ke laut nak buat kerja perlahan, idea nak menulis tak ada, rasa resah gelisah selalu.

Belajar berdamai dengan takdir, tenaga dah tak banyak mana. Banyak bebel nanti orang pun menyampah jadi diam-diam sudahlah ya.

ok all done for now.  Nanti kita celoteh lagi InsyaAllah nanti kita update baru pasal tudung, tengah cari idea nak buat muka page baru nie. tapi kali ini nak cari professional yang buat dah tepu kepala nak menggodek sana sini dah.