LIKE FAN PAGE BUSANA KAT FACEBOOK – ANDA YANG KAMI CARI!!

Salam dan good morning untuk anda. Alhamdulillah Allah swt masih tambah lagi 1 hari umur kita. Terima kasih singgah di sini ya..teruskan..teruskan.. Di samping jalan-jalan sopping tu apa kata. Like kat fan page BUSANA tu…klik jer kat icon tu sonang bah itu. Mana tau anda yang kami cari..LIKE YANG KE 500 kat fanpage kami akan terima cenderahati dari DesignMusleema. Kalau anda seorang lelaki kami akan hadiahkan sesuatu yang bersesuaian ya..kalau anda si Jelita senanglah sikit kerja kami sebab website nie 99% barangan untuk wanita.

watermark

TUDUNG LAPIK DAGU – KOLEKSI PAISLEY

Kali ini admin gunakan model original ma, genuine punya bukan patung atau emocon lagi..Musim cuti sekolah anak sedara lepak kak rumah apalagi jadi gua punya model ler.  Wajah asli without make up, mok cik tak reti nak mekap-mekapkan ntah jadi rupe apa-apa karang. Selalunya jangan harap lah nak mbik gambo dia pemalu tahap gaban. Saja-saja bagi anak-anak sumer ada self confidence, bawa gi bukak booth a to z kena buatlah dari angkat barang, menyusun hinggalah layan customer.  I want them to know and experience field work BUKAN SENANG NAK SENANG ya..anak-anak. Kalau tak sanggup di lambung ombak, sila kan belajar bersungguh-sungguh dan kejor citer-citer korang.  Mok cik dah puas duduk dalam air cond sekarang mok cik nak jadi orang biasa-biasa jer yang penting AKU GUMBIRA.

Tukar! tukar! kepada yang labuh – Gedung Pakaian Muslimah sokong usaha anda.

P1040033

Tudung Ala Ariani – Corak Paisely

saiz L – warna hitam n coklat dan biru turqoise

sold

P1040025

Tudung soft awning – Corak Paisley

Saiz L – warna biru turqoise

RESTOK – AWNING HITAM – SOLD

P1040026

Tudung Soft Awning – Corak Paisley

Saiz L – warna biru

sold

P1040027

Tudung Saiz L – Corak Tribal-

Saiz L – warna oren/jingga

SOLD

P1040028

Tudung Soft Awning – Floral

Saiz L – warna coklat gelap/kelabu

sold

tudung-tudung kami cutting bulat sedikit jadi dapat menyorokkan lengan

dan sisi tubuh kita..we have saiz xl UNTUK customer yang pakai tudung labuh boleh request, paisley masih ada cuma warna taklah serupa dengan gambar-gambar yang kita upload sebab ini limited edition ya..

P1040030

ini pulak tudung twist – warna ungu

saiz xl – rm59.00 sahaja

akan datang kita upload lagi yang twist k!!

fabrik moist crepe

 

MID YEAR SALE

Jeng jeng sekarang ada sale cuti sekolah dan mid year sale kan..Kami pun nak join sale karnival.  Jangan lupa check item yang kita letak sale tag tau…kita nak kasi clear sume – sume barang-barang tu..

 

sale2

TENGOK KAT KATEGORI KLIK KAT SHOP BOLEH TENGOK ITEM YANG ADA SALE TAG

kalau berminat email atau sms kami tau.

Walk in customer

P1030931

Minah kecik ni teringin nak jadi modelbagilah peluang kan baju-baju ni nak tengok gi kat www.musleemacasual.blogspot.com

pelanggan

Bila kakak ni datang memang lah huru hara
kelakar tengok karenah dia orng ni pada hal kebanyakkannya status OPAH belaka sangat menghiburkan

SEGMEN HASRUL HASSAN.COM promosi blog baru

Terlewat tapi nak masuk gak promosi blog HASRUL.HASSAN nie mana tau berjaya menaikkan balik rating blog designmusleema. Blog ni dah lama tapi tak berapa mengancam traffiknya dan follower pun tak berapa nak meriah kata orang tua.  Sejak balik dari kursus blogger baru bersama Denai Hati nie nak rajin-rajinlah sikit blog walking dan kutip ilmu dari otai-otai blogger yang sudah femes tu..walaupun aku pun otai jugak nie. Otai kut umur jer lah ilmu blogging nie miskin.  Mungkin jugak blog ni lebih menumpukan kepada buy and sell jadi tidaklah berapa rajin nak mengarang. Tanpa sedar setiap entri yang menarik tu mesti ramai pembacanya rather than tengok gambar baju ajer kan. Tambahan pulak konsep kedai lebih kepada busana muslimah jadi para muslimin tak lah berapa tertarik nak singgah betul tak…..Yang tak berapa nak muslimah pun kurang berminat jugak sebab konsep kami yang LONGGAR DAN LABUH SAHAJA.

promosiblogbaruhasrulhassan