TELEKUNG SULAM ORGANZA

tlkgbrown

TLSO – Bunga Kuning – RM75.00 dengan pos

yang ini kecil sikit saiznya dari telekung vietnam

kain jenis rosella – bukan cotton

tlkungbiru

TLSO – Bunga Biru  – RM75.00 dengan pos

yang ini kecil sikit saiznya dari telekung vietnam

kain jenis rosella – bukan cotton

tlkgbiruturqoise

TLSO – Bunga Turqoise – RM75.00 dengan pos

yang ini kecil sikit saiznya dari telekung vietnam

kain jenis rosella – bukan cotton

Ada customer yang comel-comel request telekung yang sesuai untuk saiz mereka. Jadi untuk tidak menghampakan kami bawa masuk telekung sulam organza. Rekaan macam yant tertera di gambar. Kain jenis rosella bukan cotton warna putih bercorak.

sale2

10% DISKAUN – NOW RM67.50 SAHAJA

CARDIGAN LABUH – FREE POST

Peminat cardigan labuh, kami dah bawakan penggantik kepada cardigan labuh hoodie..minta maaf tidak dapat nak restok tak dapat bekalan dari supplier. Sebagai pengubat rindu kami bawakan CARDIGAN LABUH untuk anda..Kelebihannya cardigan ni apa poket kat sisi. Saiz free size fit untuk saiz s – xl sahaja. Warna asas hitam, ungu, royal blue, kelabu dan coklat gelap senang nak match dengan blouse labuh atau inner labuh kami.

P1030925   CL - Purple

cardigan labuh – royal blue dan ungu

DAH HABIS

P1030922 P1030921

cardigan labuh – coklat gelap – DAH HABIS

dan biru turqoise – MASIH ADA

P1030923

cardigan labuh – merah

Fabrik jc  yang sejuk dan nyaman RM49.00 SAHAJA

APA LAGI TEMPAH SAJA LAH…

sale2

10% off NOW – RM44.OO SAHAJA

TINGGAL MERAH DAN HIJAU TURQOISE (HIJAU PETRONAS)

JADI KAMI OFFER FREE POST

PENGUMUMAN PENGHIJRAHAN KE LAMAN DOT.COM

SALAM DAN GOOD MORNING,

Kepada semua pelawat kami, mulai hari ini laman kami secara rasminya bertukar kepada www.designmusleema.com, mulai hari ini anda tidak perlu cari kami di www.designmusleema.blogspot.com dan system secara automatik akan redirect carian anda kepada laman web kami yang baru. Moga sokongan dari anda berterusan. Setelah 3 tahun beroperasi maka kami rasa sudah sampai masanya kami berhijrah ke laman.dot.com untuk capaian yang lebih cepat dan urusan pemantauan web yang lebih baik. KAMI BUAT INI SEMUA UNTUK ANDA PELANGGAN YANG SANGAT KAMI SAYANGI.

LUV OF MY LIFE: Petua Hilangkan Batuk~Mujarab Insyallah!!!

LUV OF MY LIFE: Petua Hilangkan Batuk~Mujarab Insyallah!!!

ANAK TUDUNG NINJA LAPIK DAGU – RESTOK BALIK SAPA NAK CEPAT YA

WARNA YANG ADA STOK
KELABU, HITAM, COKLAT, PINK BELACAN
UNGU, MERAH, PINK PEKAT, PUTIH
CEPAT CEPAT KALAU BERMINAT
sale2
NOW RM18.00 SAHAJA YA..
BEFORE RM25.00