BAJU TELUK BELANGA MODEN – ALA KURTA (MENS WEAR)

BTB – BLACK – XL 2XL, 3XL, 4XL
RM50.00
FABRIK LYCRA
BTB – WHITE – XL,  2XL, 3XL, 4XL
RM50.00
FABRIK LYCRA
ADA KOCEK DI SISI KIRI DAN KANAN
WARNA LAIN OLIVE GREEN – SAIZ M
BROWN – SAIZ L, XL

KOLEKSI SELUAR DAN GAUN LABUH LYCRA

 koleksi palazzo – fabrik lycra yang flare bila dipakai
saiz xl – 2xl – pinggang getah jadi stretchable
harga rm39.00 termasuk pos

warna available – hitam, coklat,
saiz XL

koleksi seluar aladdin – fabrik lycra juga
saiz s – xl – streachable
anda boleh pakai bersama blaus muslimah kami ataupun pakai bersama jubah
rm39.00 termasuk pos

PALAZZO – DENIM
kaki kembang
RM39.00 SAHAJA
Free Size (labuh sesuai untuk orang tinggi)

 skirt labuh fabrik cotton  – stretchable
rm59.00 with postage ya. Now RM49.00 SAHAJA
boleh digayakan dengan blaus muslimah kita ataupun kemeja fabrik kapas
warna available – hitam, dark brown n grey.
size free size – xxl size.


SKIRT LYCRA PURPLE
RM39.00

 SKIRT LYCRA RED
FREE SIZE
RM39.00

 SKIRT LYCRA CHOCOLATE
RM39.00 FREE SIZE

SKIRT LYCRA – ALA PRINCESS

 WARNA MERAH
RM39.00
FABRIK LYCRA

WARNA KUNING MUDA

RM39.00
FABRIK LYCRA
WARNA DALAM STOK – KELABU, BIRU GELAP, COKLAT MUDA
MERAH, JINGGA, JINGGA GELAP, PEACH

ABAYA BARU PRE-SYAWAL COLLECTION

ABAYA BLACK RUFFLE

ABA — BR01 -AVAILABLE
RM150.00
dada – 50 inci, labuh 56 inci

Abaya ini dari fabrik korea dan tidak melekat pada tubuh dengan potongan yang loggar. Berbutang di hadapan. Abaya cantik dipakai dengan seluar panjang atau gaun labuh untuk mendapat effect yang lebih kelass memandangkan fabriknya dari jenis yang ringan dan sejuk. Di datangkan dengan shawl yang cantik lihat gambar di atas. Memandangkan abaya ini tidak ada ukuran bahu kami akan beri ukuran dada dan labuh kepada pelanggan yang berminat by email.

 NOTE: – Free size can fit in saiz S – L, untuk saiz XL pun boleh tapi tidaklah berapa longgar kerana abaya ini dari jenis butang so kita kena jugak pakai baju kat dalam. SEMUANYA CANTIK-CANTIKLAH ITU LAH KESIMPULAN YANG BOLEH SAYA KATAKAN. TQVM

BARU BARU TUDUNG DENIM FAZLI FERINA DAN ALA PEARL HAYA

TERBARU GABUNGAN FABRIC COTTON DAN CODROY
LAIN DARI BIASA
Kain dari fabrik cotton yang berkualiti tinggi. Saiz M dengan hiasan reben di sekeliling tudung.
visor dari fabrik codroy

LIFE PHOTO SHOOT – AMEERA BLOUSE/NURSING BLOUSE

Sesekali kita tukar pulak lah, kalau selalu tengok gambar baju kali ini ade model sambilan volunteer nak jadi model untuk stok terbaru designmusleema nie. Nampaklah kelainan sedikit ya.
Jubah hijau dan coklat nie cuma boleh untuk saiz s dan m sahaja, kain jenis lycra, tuan rumah pun teringin tapi tak der saiz so lupakan ajerlah ya.
jubah hijau + coklat RM90.00 – SOLD
AMeera yellow ni boleh berfungsi untuk nursing jugak ya.
ameera blue – S, xl sahaja
untuk kod boleh refer dekat entry dibawah ya,