TUDUNG 2 MINIT JER

TUDUNG CHIFFON PANORA BELACAN

Fabrik Panora Crepe

Labuh Saiz L – 21 inci

Warna gabungan Dusty Pink – 1

RM55.00 SAHAJA

 

TUDUNG CHIFFON PANORA PINK

Fabrik Panora Crepe

Labuh Saiz L – 21 inci

Warna gabungan Dusty Pink – 2

RM55.00 SAHAJA

FullSizeRender (22)

Fabrik bubble crepe

Labuh Saiz Β m – 19 inci

Warna Mustard

RM50.00 SAHAJA

FullSizeRender (23)

Fabrik Chiffon Printed

Labuh Saiz m – 19 inci

floral choc

RM55.00 SAHAJA

All our collections is ready solat, with soft awning and covered face properly

interested wassap me kak baery – 0192883235

TUDUNG CHOCLATE CHIFFON

Fabrik Chiffon

Labuh Saiz 2L – 26 inci

Labuh Belakang – 39 inci

Warna Chocolate

RM55.00 SAHAJA

TUDUNG PINK DUSTY

Fabrik Chiffon

Labuh Saiz 2L – 26 inci

Labuh Belakang – 39 inci

Warna Pink

RM55.00 SAHAJA

TUDUNG CHIFFON FUSCHIA

Fabrik Chiffon

Labuh Saiz 2L – 26 inci

Labuh Belakang – 39 inci

Warna Ungu Fuschia

RM55.00 SAHAJA

TUDUNG KELABU CHIFFON

Fabrik Chiffon

Labuh Saiz 2L – 26 inci

Labuh Belakang – 39 inci

Warna Grey

RM55.00 SAHAJA

others colour – black, white and creme

All our collections is ready solat, with soft awning and covered face properly

interested wassap me kak baery – 0192883235

AINA LOOP YANG CANTIK

AINA_WOOD AINA_BLACK AINA_Gray Aina_Icy Aina_Lavender AINA_Mahogany Aina_Mustard Aina_Pink AINA_SALMON AINA_SLATE

 

*NEW COLLECTION*
πŸ’ *AINA ONE LOOP* πŸ’

*Material* : HIGH QUALITY
SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

*Ukuran* : Bidang 60′

*Saiz* : Saiz L (2.0m x 0.75cm)
Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

*Jahitan* : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

*SPESIFIKASI:*

πŸŽ—Dihiasi diamond + pearl
πŸŽ—KAIN CHIFFON LEMBUT
πŸŽ—TIDAK JARANG & TAK PANAS
πŸŽ—LABEL BESI
πŸŽ—Kelabuhan Adjustable
πŸŽ—Soft Inner attached
πŸŽ—Awning senang bentuk
πŸŽ—Pinless
πŸŽ—Inner Dalam Labuh menutupi leher.
πŸŽ—Inner jahit keliling bersama chiffon
πŸŽ—Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

wassap Kak Bariah 0192883235 UNTUK TEMPAHAN YA

RAUDHAH HEEJAB SI TAMAN SYURGA – sold out

2017-08-20-PHOTO-00019638

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

2017-08-20-PHOTO-00019642

L RM59 shj
XL RM69 shj

2017-08-20-PHOTO-00019643

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

2017-08-20-PHOTO-00019645

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Navy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Forest

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Dusty

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Coral

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Candy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Orchid

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Navy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Instant Shawl RAUDHAH 2.0 By Heejab Scarf

βœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) .
βœ… Material
Body: High Quality Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton Anti Tembam
.
Ciri-ciri lain:
βœ… Double loops – senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis.
βœ… Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF.
βœ… Tidak jarang – tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam.
βœ… Tidak panas – material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍
βœ… Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat.
βœ… Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL
βœ… Inner terbentuk elok – inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujir sirih gitu.
βœ… Inner anti tembam – innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis
βœ… Pinless – jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin.
βœ… Minima iron – materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah.
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher – tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit.
βœ… 10 pilihan warnaΒ² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. Sesuai utk cekgu2 yg nak sedondon masa perjumpaan unit beruniform: Puteri Islam, KRS, Kadet Polis dan sebagainya.
.
Harga asal
—————–
L RM63
XL RM73
.
Harga Pengenalan😱
—————————–
L RM59 shj
XL RM69 shj
.
Harga Pengenalan Sah Sehingga 20 September 2017 shj.
.
Postage:
+RM8 (sm) / +RM11 (ss)

Untuk tempahan:

Whatsapp details anda seperti:
Nama:
Alamat:
No hp:
Warna berserta saiz:

Ketik je link ni k

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0192883235

πŸ‘‰πŸ»No Pendaftaran Perniagaan Heejab Scarf:

UT0007446-V

πŸ‘‰πŸ»Kaedah pembayaran:

CIMB BANK/ MAYBANK
.
πŸ‘‰πŸ»Terma dan syarat : Tempoh booking hanya 24 jam shj.

πŸ‘‰πŸ»Anggaran masa penghantaran:

Penghantaran dilakukan selewatnya 2 hari bekerja, selepas pembayaran diterima.

Parcel akan mengambil masa seawal 2 hari dan selewat-lewatnya 3 hari berkerja bagi semenanjung dan 4 hari berkerja bagi sabah sarawak.

 

LAGI TUDUNG SARUNG EXPRESS

express_yellow

 

yellow_chiffon

 

express_ungu

 

express_jingga

 

express-blue

 

royal_blue

SALE SALE TUDUNG LABUH JIMMY SCARVES DAN ANN CHICK – sold out

Syok ohh tudung labuh dua muka semua ada sale darlings. Sebelum raya terkulat-kulat tengok tudung labuh yang cun melecun ni melayang-layang kat fb. Nak beli budget ketat kot macam-macam nak beli. Beli biskutlah, nak beli lauklah, nak sediakan duit rayalah.

Tak kesahlah dah lepas raya pun tapi syawal masih ada, open house masih berjalan setiap hari kat akak punya kuliah-kuliah muslimat. Weekend pulak open house sana sini masih adakan. Jom kita tengok tudung-tudung labuh yang on sale ni.

Jom kita check antara ann chick dengan jimmy scarves ni awak pilihlah mana yang berkenan dihati. Saya tengah menilik-nilik tudung labuh dua muka jimmy scarves ni. Testimoni bagitau kain sama maca mika.

Kalau ada yang kempunan dengan tudung mika dulu, marilah try pulak tudung labuh dua muka si jimmy nie. Sama fabrik panora chiffon jugak tu. Koleksi jimmy ni namanya ADELIA PRINTED

si jimmyΒ offer 15% off, free pos kalau beli 3 pcs – selagi stok masih ada ya

ann chick offer 10% off, korang pilih la ya – pos kena bayar yer.

PREMIER COLLECTION 2017πŸ’ *ADELIA PRINTED* πŸ’

*Material* : HIGH QUALITY CHIFFON
SOFT AWNING (cotton lycra)

*Ukuran* : Bidang 60′

Saiz: FREE SIZE (2.1m x 0.75)

*Jahitan* : Fully Baby Seam

*SPESIFIKASI:*

🌷KAIN CHIFFON LEMBUT
🌷TIDAK JARANG & TAK PANAS
🌷CUSTOM MADE DESIGN PRINTING
🌷LABEL BESI
🌷Kelabuhan Adjustable
🌷Soft Inner attached
🌷Awning senang bentuk
🌷Pinless
🌷Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🌷Didatangkan dengan 5 corak bunga dan warna yang menarik

FREE SIZE (2.1m x 0.75cm)

*(Normal Price)*
*Harga Jualan : RM79*

Sekarang only needs rm67.15

Boleh wassap kita kat 019-2883235 – KAK BARIAH

ingat ya jimmy 15%

ann chick 10%

 

khadeejah

ANN CHICK – 10% OFFER

ADELIA_SAKURA

ADELIA HAZEL

ADELIA_PINK

SAKURA

ADELIA_PEONI

ADELIA PEONI

ADELIA_VIOLA

ADELIA VIOLA

ADELIA_BLUE

ADELIA AZALEA

Boleh wassap kita kat 019-2883235 – KAK BARIAH