TELEKUNG SULAM VIETNAM – DESIGN BARU DAH SAMPAI

TELEKUNG SULAM VIETNAM

Telekung Sulam Pink + Hijau

RM70.00

telekung biru hijau

Telekung sulam biru + Hijau

rm70.00

telekung biru turqoiese

Telekung Sulam Biru Turqoise

RM70.00

telekung kelabu

Telekung Sulam Kelabu

RM70.00telekung peach

Telekung Sulam Peach

RM70.00

SALAM TO ALL, STOK BARU KAMI DAH SAMPAI

kali ini ada kelainan dari sulaman di hujung telekung tu, kalau dulu sulam ala pucuk rebung kali ini sulaman di sekeliling telekung tu ya..dan masih dihiasi dengan taburan bunga ros timbul. Anda pasti suka jadikan hadiah pada ibu, mak mertua juga sesiapa sahaja yang anda sayangi. Telekung sepasang dengan sarung ya, harga yang tertera tidak termasuk pos.

charge pos laju – rm7.00 semenanjung

rm9.00 – sabah n sarawak..

NAK BELI ISI BORANG TEMPAHAN

TELEKUNG SULAM VIETNAM – HITAM RESTOK LAGI

lagi lagi lagi telekung sulam vietnam kami restok lagi, tima kasih banyak-banyak sebab anda suka dengan koleksi hitam nie jadi untuk anda yang sentiasa menanti kemunculan bunga-bunga baru kami bawak lagi untuk memenuhi keperluan GEDUNG MUSLIMAH ANDA TU…kali ini kami buat tambahan stok telekung hitam kelabu cepa-cepat tangkap NANTI ABI

tlkungungu13

TLHS – UNGU – 34

SAIZ DEWASA

tlkungbiru

TLHS – BIRU TURQOISE – sold

tlkunghitam11

TLHS – HITAM KELABU

tlkunghitam12

TLHS – HITAM – soldtlkungmerah14

 TLHS – PINK FUSCHIA – sold

SEMUA SAIZ DEWASA

BERMINAT SMS KER 0192883235 – BARIAH

 

TELEKUNG SULAM ORGANZA

tlkgbrown

TLSO – Bunga Kuning – RM75.00 dengan pos

yang ini kecil sikit saiznya dari telekung vietnam

kain jenis rosella – bukan cotton

tlkungbiru

TLSO – Bunga Biru  – RM75.00 dengan pos

yang ini kecil sikit saiznya dari telekung vietnam

kain jenis rosella – bukan cotton

tlkgbiruturqoise

TLSO – Bunga Turqoise – RM75.00 dengan pos

yang ini kecil sikit saiznya dari telekung vietnam

kain jenis rosella – bukan cotton

Ada customer yang comel-comel request telekung yang sesuai untuk saiz mereka. Jadi untuk tidak menghampakan kami bawa masuk telekung sulam organza. Rekaan macam yant tertera di gambar. Kain jenis rosella bukan cotton warna putih bercorak.

sale2

10% DISKAUN – NOW RM67.50 SAHAJA

TELEKUNG SULAM VIETNAM – HITAM

Stok semakin susut, kepada yang belum apa tunggu lagi ..nanti kehabisan..

TELEKUNG SULAM HITAM – VIETNAM STOK TERHAD

ATAS PERMINTAAN PELANGGAN SETIA kami bawakan lagi stok telekung hitam sulam vietnam ramai yang suka kerana saiznya lebih besar dan fabriknya nyaman sangat. SELALUNYA KAMI TAK BUAT LAMBAKAN STOKkami nak bagi PELANGGAN dengan stok bunga baru selalu.Kami restok warna KELABU, GOLD DAN PINK kepada yang terlepas SILA DEKAT DAN ORDER CEPAT-CEPAT YA.
KLIK KAT PAGE
WARNA HITAM MERAH – SOLD
WARNA HITAM GOLD SILVER – SOLD
P1030847 P1030848
WARNA HITAM GOLD – sold
telekunghitampurple
TELEKUNG HITAM PURPLE
TV-HP1
telekunghitamhijaupurple
TELEKUNG HIJAU PURPLE – sold
TV-HP02
telekunghitam-coklatTELEKUNG HITAM COKLAT – sold
TV-HC
HARGA KAMI TETAP SAMA
Harga runcit yang berpatutan RM65.00
pos laju – RM7.00 1 PSG
RM9.00 1 PSG ke sabah n sarawak ya
WARNA PUTIH JUGA SELALU ADA STOK KALAU BERMINAT YA
Sulam PInk
Sulam Pink
TV-SP01
P1030219
Sulam Biru
TV-SB-02
P1030217
Sulam Kelabu
TV-SK-03
P1030216
Sulam Biru Turqoise
TV-BT-04
P1030214
Sulam Maroon/Deep PInk
TV-SM-05
P1030212
Sulam Putih kalau tak suka colourful
TV-SP-06
KALAU TAK SUKA WARNA-WARNI BOLEH
REQUEST UNTUK SATU WARNA PUN BOLEH – macam-macam ada, request lah sahaja warna apa
INSYA ALLAH AKAN DITUNAIKAN
juga dimaklumkan kadang-kadang anggaran kami terlebih beberapa sen jadi saya minta halal sebab camane nak dipulangkan balik.  Kalau anggaran tu kurang saya akan tambah sahaja.