BAJU MUSLIMAH VARIASI POLKADOT

Kali ini entah mimpi apa semua stok yang sampai hijau-hijau dan polkadot..musim-musim banjir agaknya DEMAM back to nature kot. Walau bagaimanapun kalau ada berani mencari kelainan GIVE IT A TRY.  Produk kami dijamin fabrik ngetop orang tak komplen sebab fabrik kami lebih banyak campuran COTTON nya..sejuk dan nyaman sekali.  Untuk lihat lebih banyak koleksi gi lah melawat link yang dibawah tu ya..

 

P1040448

   www.musleemacasual.blogspot.com

laman ni khusus untuk koleksi muslimah polos dan murah

P1040447

 

BLOUSE MUSLIMAH – KOLEKSI AMEERA

untuk varietykan lagi blog ni saya perkenalkan koleksi blouse muslimah..baru..FISHTAIL kegilaan masa nie. cantik untuk dipadankan dengan skirt labuh kembang ataupun koleksi seluar besar. Boleh tengok kat produk kita ada few colours skirt labuh untuk dipadankan..

LIMITED ITEM SAHAJA KITA NAK CEPAT TUKAR DESIGN. DAN TIDAK MELAMBAKKAN BANYAK STOK

SAPA CEPAT DIA DAPAT.  ADA FEW COLOURS IN HOUSE YANG LAIN AKAN MENYUSUL LAGI.

ar627b-fishtail

PRINTED LYCRA FISH TAIL COMEL KAN

LABUH MACAM MINI JUBAH

rm59.00 sahaja

am97b

am97B – biru

saiz s,m,xl –  dalam stok

RM48.00 TIDAK TERMASUK POS

fabrik lycra

am97a

AM97A – MERAH HITAM

SAIZ S, M, L, XL – RM48.00

2XL – RM52.00

Fabrik lycra

aq519a

 AM78C – Biru krim

saiz s,m,l,xl – dalam stok

RM48.00 TIDAK TERMASUK POS

fabrik cotton

 

BLOUSE DAN BAJU NURSING MUSLIMAH – KOLEKSI COMEL

ai617b

motif etnik ala pua kumbu (nursing)

saiz s, m, l, xl available

RM53.00 EXCLUDING POST

am96a

purple ABSTRACT  (nursing) – saiz s,m, l, xl

rm53.00 only

ai564b

sunflower red  (NURSING) – saiz m, 2xl

RM53.00 ONLY

P1040201

MARoon cupid – saiz s, m, l, xl

RM48.00 only – excluding post

aq628a_green

green stripe – saiz s, xl sahaja

RM48.00 – EXCLUDING POST

FABRIC COTTON LYCRA

LAGI PLUS SIZE MUSLIMAH – polos dan corak

PLUS SIZE MUSLIMAH UNTUK ANDA YANG COMEL

Kadang-kadang jealous tengok orang pakai baju cantik-cantik dan trendy, kita tengok ajer lah nak pakai tak der saiz. Kalau ada pun sangatlah ringkas sahaja, lepas tu terpaksa bayar lebih pulak tu. Menyedari keperluan ini kami menampilkan blouse labuh dari fabrik cotton lycra untuk kita-kita yang bersaiz besar ini. “Kita-kita” tu termasuklah saya jugak almaklumlah saiz pun dan beralih dari angka  4++ ke angka 5++.

Nak buat camane sodap ajer, pantang nampak orang kata  tolak batu dan kayu, asalkan halal balun ajer.

Produk terbaru hanya untuk yang bersaiz 2xl, 3x dan 4xl sahaja. 2xl sesuai untuk orang yang pakai saiz 48 – 50, saiz 3xl untuk orang yang bersaiz 50 – 52, saiz 4xl sesuai untuk saiz  54.

Pilihan corak kita yang berbunga kecil supaya nampak lebih comel dan pilihan warna yang terang dan lembut.  Kalau tradisinya warna gelap digunakan untuk menyembunyikan saiz badan tapi kali ini kita lebih suka warna lembut dan terang supaya dari JAUH LAGI ORANG BOLEH NAMPAK. Kita ni wanita zaman millennium yang berani untuk menonjolkan diri betul tak? Confirm Kak Ton setuju dengan saya.

P1040198

warna hijau teal

saiz 3xl – tangan ada getah

labuh sampai lutut ya

rm45.00

P1040200

SAIZ 3XL – warna merah cream – sesuai untuk saiz 50, 52

corak floweri yang comel – ada kocek di tepi

rm53.00

kod 620d

P1040199

warna base kelabu merah

corak floweri yang comel – ada kocek di tepi

rm53.00 – fit saiz 50, 52

kod 620e – SOLD

ukuran 3xl – ikut lebar baju

bahu 42cm, dada 60cm, pinggul 67cm, labuh 93cm, pjg lengan baju – 63cm

HARGA BELUM TERMASUK POS –

rm6.00 semenanjung

rm8.00 sabah dan sarawak

PLUS SIZE MUSLIMAH – TSHIRT LABUH YANG COMEL

am72e

am72a – saiz 2xl

fabrik cotton lycra

RM48.00

SOLD

 P1040179

saiz 3xl – 620a

RM52.00

SOLD

P1040176

saiz 3xl  fit to saiz 5o, 52

620b – RM52.00

P1040177

saiz 4x – fit to saiz 52, 54

620c – RM52.00

SOLD

P1040178

saiz 2xl – fit to saiz 48

SOLD

fabrik cotton lycra – ada poket

kali stok untuk si gebu pulak ya…maklumlah orang macam kami susah nak cari stok

yang cantik-cantik ya..jadi stok yang ada limited sangat sapa nak

isi borang cepat2 ya..