TUDUNG SARUNG EXPRESS PRINTED

Walaupun shawl manis monopoli tapi masih ramai pencinta tudung sarung nie.  Kenapa nak pakai tudung sarung?

  1. Ringkas
  2. Tak Payah Gosok
  3. Selesa nak buat kerja rumah dan kerja kat opis.
  4. Cepat nak bersiap tak payah cari pin tudung
  5. Nak solat put senang tak payah buka sarung jer telekung
  6. Nak gi exercise pun senang pakai tudung sarung,

Kali ini kami buat tudung kedut dan tudung sarung sekali.  Kalau ada yang nak labuh boleh order tudung kedut dan kalau nak sederhana labuh boleh ambik tudung sarung jer.  Walau pun shawl tu glamer giler tapi hari-hari tetap anda perlu ada tudung sarung jugak. Senang ada abang posto datang ntar barang ambik tudung sarung sauk jer buka pintu. Nak gi kuliah dah lewat lebih senang pakai tudung sarung sopan jer.

Kali ini kami buat tudung printed saiz L dan m sahaja mak hang lagi lah comel. Kedut tak nampak silap-silap 2 -3 kali pakai belum basuh lagi he he

Tak payah nak cari pin pin tudung, nak main dengan anak pun senang tak risau anak tertelan pin tudung.

Paling istimewa tudung kami dari soft awning yang tidak senang patah dan senang dibentuk.  Bonus tudung sarung kami memang ada kekek dagu. Lebih menyeluruh tutup aurat.

Tudung Ungu

Tudung Sarung Printed

Ungu

Saiz Labuh M

Muka standard

RM50.00

Tudung Biru

Tudung Sarung Printed

Biru

Saiz Labuh M

Muka standard

RM50.00

Tudung Emerald

Tudung Sarung Printed

Emeral Greed

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50,00

Tudung Sarung Jingga

Tudung Sarung Printed

Jingga

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.00

Tudung Floral

Tudung Sarung Printed

Floral

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.00

 

Tudung Merah Abstrack

Tudung Sarung Printed

Merah

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.00

 

Tudung Bunga Grey

Tudung Sarung Printed

Grey

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.000

 

TUDUNG PRINTED OVAL AKA TUDUNG CIK KEDUT

Dah lama mengidam nak buat tudung printed oval ni aka nama tudung cik kedut, Tau tak kenapa sebab kat bahu tu ada pleated. Jadi bila di pakai ada efek beralun.

Paling best tudung printed  ni tak payah digosok dah basuk sidai jer, nak masuk mesin basuh pun buleh jugak. Tapi saya cerewet sikit saya tak akan campur dengan pakaian lain bila cuci.

Tudung printed pleated ini kami buat soft awning dengan kain scuba dan ada kekek dagu. Jadi boleh bawak solat terus.

Fabrik tudung printed ni saya gunakan kain lycra yang berkualiti ya kawan-kawan. Inilah tudung yang paling sesuai kalau anda kaki travel lipat kecik-kecik tak nampak kedut tau.

Kalau dah lambat nak keluar tu capai jer tudung nie terus sauk pakai. Cuma kemaskan sikit dengan brooch kat atas bahu memang dah lawo pun.

 

TUDUNG_CIK_KEDUT1

Tudung Kot PB Emerald Green

Gabungan corak english cotton yang cute weh

warna asas tu hijau gelap ya.

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT2

Tudung Kot PA White

Corak Abstrack Hitam Putih

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT3

Tudung Kod PB Pink

Corak bunga-bunga englis rose

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT4

Tudung PB Kod Coklat

Corak Abstrack Coklat Putih

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT5

Tudung Kod PB Hot

Corak Bunga Panas

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT6

Tudung Kod PB Ungu

Corak Bunga Ungu

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT7

Tudung Kod PB Merah Hitam

Corak Hitam Merah Abstract

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

VHMH6718Tudung Kod PB Jingga

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

KEZV0443

Tudung Kod PB White

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TWUR2566

 Tudung Ko PB – Yellow

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

IMG_6883

Tudung Kod PB – Blue

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

Nk pinang tudung ni boleh wassap

https://www.wasap.my/60192883235

KHIMAR AIDILFITRI KALI INI

Raya tahun ini kita pakai Khimar labuh ni pulak lah ya. Kita buat perubahanlah kan. Kerajaan pun berubah kita ikut sahaja perkembangan.  Memang pahit dan perit untuk yang kalah, kepuasan bagi yang menang. Tapi kita kena terus move on ikut arus perdana.

Kalau selalu pakai tudung ala-ala tu moh kita bertukar. Dari shawl belit leher dengan dada terjongket tu. Kita cari yang labuh tak kesah lah nak bershawl atau bertudung labuh ataupun Khimar yang jadi pilihan korang. Yang penting tutuplah aurat sebaik-baiknya.

Tak da nak kempen apa-apa pun, cuma mengajak muslimah ke arah yang lebih baik. Marilah kita buat peningkatan dari setahun ker setahun sebab umur kita pun makin singkat, so dari tudung yang singkat tukar ke Khimar pulak.

Kali ini kami kasi anda pilihan khimar yang ada awning dan berdagu atau khimar yang plain macam tudung bawal tu.

Khimar Chiffon Kelabu

Khimar Chiffon Kelabu

Contoh ada awning dan dagu ya

Labuh depan 25 inci

Labuh belakang 40 inci

RM65.00 SAHAJA 1MALAYSIA

3 PCS – RM180.00 DAN POS PERCUMA

LIMITED TO 50 PCS SAHAJA

Khimar Chiffon Awning

Khimar Chiffon Awning – warna hijau dan biru turqoise

Labuh depan 25 inci

Labuh belakang 40 inci

RM65.00 SAHAJA

Khimar Chiffon Berdagu

Khimar Chiffon Awning – warna kelabu dan dusty purple

Labuh depan 25 inci

Labuh belakang 40 inci

RM65.00 SAHAJA

khimar-piping

Khimar Chiffon Awning – Warna Purple dan pink

Labuh depan 25 inci

Labuh belakang 40 inci

RM65.00 SAHAJA

3 PCS – RM165.00 DAN POS PERCUMA 1MALAYSIA

LIMITED TO 50 PCS SAHAJA

BERKENAN NAK PAKAI KHIMAR RAYA SILA WASSAP

KAK BARIAH YA – 019-2883235

KHIMAR

KHIMAR BAWAL

WARNA DALAM STOK

KHIMAR PUTIH,

KHIMAR HITAM,

KHIMAR KELABU

 KHIMAR CHOCOLATE GELAP

KHIMAR BROWN

KHIMAR MAROON

KHIMAR UNGU

KHIMAR UNGU GELAP

KHIMAR BIRU GELAP

KHIMAR HIJAU GELAP

DAN KHIMAR PEACH

RM75.00 SEHELAI

3PCS – RM190.00 free pos 1Malaysia

MODEL

MODEL KHIMAR BAWAL

BERKENAN NAK PAKAI KHIMAR RAYA SILA WASSAP

KAK BARIAH YA – 019-2883235

RAUDHAH HEEJAB SI TAMAN SYURGA – sold out

2017-08-20-PHOTO-00019638

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

2017-08-20-PHOTO-00019642

L RM59 shj
XL RM69 shj

2017-08-20-PHOTO-00019643

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

2017-08-20-PHOTO-00019645

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Navy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Forest

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Dusty

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Coral

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Candy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Orchid

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Navy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Instant Shawl RAUDHAH 2.0 By Heejab Scarf

2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) .
Material
Body: High Quality Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton Anti Tembam
.
Ciri-ciri lain:
Double loops – senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis.
Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF.
Tidak jarang – tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam.
Tidak panas – material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍
Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat.
Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL
Inner terbentuk elok – inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujir sirih gitu.
Inner anti tembam – innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis
Pinless – jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin.
Minima iron – materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah.
Inner dalam labuh menutupi leher – tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit.
10 pilihan warna² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. Sesuai utk cekgu2 yg nak sedondon masa perjumpaan unit beruniform: Puteri Islam, KRS, Kadet Polis dan sebagainya.
.
Harga asal
—————–
L RM63
XL RM73
.
Harga Pengenalan😱
—————————–
L RM59 shj
XL RM69 shj
.
Harga Pengenalan Sah Sehingga 20 September 2017 shj.
.
Postage:
+RM8 (sm) / +RM11 (ss)

Untuk tempahan:

Whatsapp details anda seperti:
Nama:
Alamat:
No hp:
Warna berserta saiz:

Ketik je link ni k

(Kak Bariah )
👉🏻www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0192883235

👉🏻No Pendaftaran Perniagaan Heejab Scarf:

UT0007446-V

👉🏻Kaedah pembayaran:

CIMB BANK/ MAYBANK
.
👉🏻Terma dan syarat : Tempoh booking hanya 24 jam shj.

👉🏻Anggaran masa penghantaran:

Penghantaran dilakukan selewatnya 2 hari bekerja, selepas pembayaran diterima.

Parcel akan mengambil masa seawal 2 hari dan selewat-lewatnya 3 hari berkerja bagi semenanjung dan 4 hari berkerja bagi sabah sarawak.

 

TUDUNG INSTANT TWIST KEDUT BAHU

Sesekali sarung pulak tudung sarung instant twist. Dua minit dah siap.

Tau-taulah zaman IT ni rasanya masa tu macam petir jer perginya. Sedar-sedar dah tengahari. Tak der masa nak duduk belek muka depan cermin. Kalau ada tudung sarung kan ke mudah. Setuju ke!!

Sangat comel tudung instant twist nie meletopsnya design nya. Bila pakai cantik jer letak atas bahu.

Kain moss crepe ni lembut dan selesa sangat pakai, kelabuhannya menepati akak punya specs tudung labuh. Labuh depan dan belakang nya boleh terus solat bila emergency tak perlu nak bertelekung dah.

Saya suka kedutan kat atas bahu tu sebab saya dada yang sado aha boleh lindung sikit bila pakai tudung instant twist kedut bahu nie. Kalau yang bahu kecil sikit, hanya sematkan pin tudung supaya kedut tu terletak cantik di atas bahu ya.

Ada dua jenis yang blink-blink dan biasa tak de blink.

Harga yang biasa RM40.00 – Pos dari RM7.20

Harga tudung yang ada blink-blink RM45.00 – pos dari RM7.20

wasap Kak Bariah – at 0192883235

????????????????????

Kelabu

????????????????????

Pink Fuschia

????????????????????

Biru Turqoise gelap

????????????????????

????????????????????

Pink Belacan

????????????????????

Biru Terang

????????????????????

Hijau Marin

????????????????????

Coklat

????????????????????

Jingga

wasap Kak Bariah – at 0192883235

Beli 5 helai – Pos Percuma

Warna Hitam, Creme, Coklat Gelap, Ungu dan Maroon – Dalam stok jugak