APAKATA MEREKA TENTANG MIKA

Apa kata mereka tentang Mika , biarlah gambar yang berbicara.  Mereka sumer happy dengan Mika ya.

Anda tak teringin ker nak cuba satu Mika shawl.  Jangan segan-segan whatsapp kakak ya 0192883235.  Pertanyaan anda akan dijawap sebab anda adalah keutamaan kami.

Tudung-tudung mika dan nayla kami terdiri dari koleksi basic dan flare.  Apa bezanya.

Basic bila you pakai tudung mika lekat terus kat muka cuma adjust jer lah sesikit. Tapi flare dia ada flowly sikit bila pakai ada beralun-alun gitu macam perempuan melayu terakhir gitu.

Tudung mika saiz standard – ukuran 2.0 mtr x 0.8 mtr

Tudung mika saiz xl – ukuran 2.4 mtr x 0.8 mtr.

 

mikaohmika

adjustable length

mikacun

cover more on backside

mikapink

MIKA BASIC

Suka Ler tu senyum lebar jer

MIKA CREAME

ready made inner

mika cun

 WHATSAPP 019-2883235

mika-flare

CHOOSE COLUR AND LET US KNOW

RM75 PER PC

POSTAGE RM7 – 11.00 PER PC

DO LET US KNOW – 0192883235

MISS NAYLA – TUDUNG LABUH DUA MUKA

Tudung labuh muslimah terkini instant double loo, cuma sarung jer anaknya dan kemudia sarung selendangnya. Tudung labuh muslimah ni sudah dijahit siap dengan anak tudung instant tak require pun nak pakai anak tudung maybe scarve kecil sahaja dah memadai.

Labuh tudung ni adjustable model kecil so nampak macam tudung labuh kalau saiz besar macam akak ni jadi saiz xl sahaja.

saiz – 2 mtr x 0.8 mtr – saiz standard – rm59.00

saiz – 2.2 mtr x 0.8 mtr – saiz xl – rm69.00

materialnya sangat best – dipakai

senang nak iron

selesa sangat dipakai dan ringan

img_1357-1

naylagrey

WHATSAPP – 019-2883235

UNTUK PESANAN

img_1211 img_1208

nayla mambo

WHATSAPP 019-2883235

UNTUK PESANAN

nayla collection

nayla collection

POS LAJU RM7 – SEMENANJUNG

RM9 – SABAH N SARAWAK

MIKA MIKA MIKA – INSTANT SHAWL LABUH

UOLLS akak nak ajak korang try tudung labuh dua muka pinless kata bebudak sekarang nie ya.

cantiknya tudung mika diberi nama. Bertambah-tambah seri pemakainya. Manakan tidak tudung mika dari fabrik satin crepe flowwy sajer bila dipakai.  Warna-warna mika sangat lembut cuweet sangat rangkaian warna lembut dan pastel. Ada dalam 5 warna asas.

Mika black, mika olive, mika peaches, mika pink dan mik creame.

mika-flare

Tudung mika ni labuh, kalau orang kecik dah jadi macam tudung 2xl. No worry tudung instant mika ada dua saiz standard dan xl.

Tudung mika saiz standard – ukuran 2.0 mtr x 0.8 mtr

Tudung mika saiz xl – ukuran 2.4 mtr x 0.8 mtr.

mika-basic

Tudung mika basic – himpunan warna hitam, creme, olive, peaches dan pink

adik dan kakak pilih sahaja mana yang berkenan ya. Off course bila saiznya panjang rm nya lebih lah sikit ya sayang. Banyak makan kain deme cakap tau deme bukan akak cakap.

Disebabkan tudung mika ini kain jenis satin crepe walaupun ia labuh ringan ajer tak memberatkan kepala anda.

Tudung mika nie datang dalam dua jenis anda boleh pilih basic atau flare. Basic macam biasalah bila pakai terus jer lekat kat muka tudung tu. Tapi mika flare tu bila dipakai sebelahnya nampak beralun ala-ala perempuan melayu terakhir sweet ler sangat.

 

mika_peaches

tudung mika basic and tudung mika flare

mika-olive-flare

Mika olive – comelkan bila dipakai

Harga tudung mika cuma rm75.00 sahaja + 7 duit pos ya (semenanjung) 11 (sabah n sarawak)

Harga tudung mika xl cuma rm85.00 + 7 duit pos (semenanjung) 11 (sabah n sarawak)

jangan segan-segan whatsapp kami ya kat 019-2883235 untuk order ya. -serius buyer only

Whatsapp – 019-2883235

whatsapp – 019-2883235

TUDUNG RAYA 2016 – JOM KITA BERTWIST RAYA NIE

Tudung twist@butterfly - royal blue

Tudung twist@butterfly – royal blue

Tudung Twist - Hijau

Tudung Twist – Hijau

Tudung Twist - Pink Royal

Tudung Twist – Pink Royal

Tudung Twist - dark brown

Tudung Twist – maroon

Tudung Twist - Purple Orkid

Tudung Twist – Purple Orkid

Tudung Twist - Hijau Aqua

Tudung Twist – Hijau Aqua

Tudung twist - coklat brown

Tudung twist – coklat brown

Tudung Twist - Gold

Tudung Twist – Gold

Dah tempah baju ker atau beli siap? Orang yang boleh pakai saiz s sampai xl memang beruntung senang nak cari baju ready made kan. Bagi kami yang comel-comel nie semua ke tempah.

Dah decide tema baju kena ade tudung, so siapa yang suka tudung sarung boleh check latest koleksi kami tudung twist ya. Tapi tak payah menari twist tau, nama tudung sajer.

Kenapa dipanggil twist, sebab anda hanya perlu sarung dan pusing @ twist tulang tudung ke atas bahu dah siapkan. Seperti biasa kami fokus pada tudung saiz XL kepada penggemar tudung SAIZ Lebih kecil atau lebih besar no worries.  Kami terima juga tempahan ikut saiz anda ya.

Kelebihan tudung kami dari fabrik cotton yang stretchable dalam 1 tona warna.

Labuh tudung lebih kurang 24 inci sahaja.

Tudung ada Dagu ya…most of our tudung ada dagu

Awning tudung soft awning dengan double stitches supaya tak melepek bila di pakai.

Yang paling best tak nak gosok pun tak apa sidai jer pun dah ok

Untuk corak-corak diatas puan-puan dan adik kakak boleh jugak kalau nak order tudung sarung da shawl satu muka, dua muka atau sarung terus jer.

Kalau rasa nak tempah sedondon untuk kenduri kahwin pun kami terima tapi upon order kena bayar deposit 50% daripada harga barang ya.

 

sebarang pertanyaan atau belian whatsapp kat 019-2883235

WHATSAPP 0192883235 WHATSAPP 0192883235

Pos charges dari RM6.00 HINGGA SETERUSNYA mengikut berat dan lokasi barang anda dihantar.

 

Tudung Labuh Umrah dan Haji SAIZ XL

Dah dekat cuti sekolah ni ramai yang ambil kesempatan untuk mengerjakan umrah dengan keluarga tersayang. Ada yang ambil kesempata bawa anak-anak sekali. Alhamdullilah jika mampu itulah yang terbaik.

Yang macam kita ni meh kumpul duit dulu ya, hujung tahun kita gi umrah bersama-sama.  Seronoknya dapat lihat baitullah lagi rindu sesangat nak ke sana lagi. Moga Allah beri kemudahan pada kita semua ya.

Nak pergi umrah kenalah buat persediaan sedikit sebanyak maybe dah ada barang keperluan, tapi apa salahnya kita tambah dengan sehelai tudung dan telekung.

Kali ini kita restok balik tudung favourite sepanjang zaman tudung lycra drift untuk adik dan kakak semua ya. Koleksi warna yang comel-comel sangat.

  • Favourite semua tudung ni saiz XL, labuh dari dagu 22 – 23 inci.
  • Ada pelapik dagu yang comel
  • Awning lembut yang dijahit double stitch supaya tak kelepek bila dipakai

Kata pelanggan kita tudung ni selesa dipakai dan tidak panas, design tudung yang agak bulat tak melekap ke badan. Oleh itu bila musim umrah ramailah muslimah cari tudung xl drift nie.

Tudung Umrah Berdagu

Tudung Umrah Berdagu – Warna Kelabu Gelap dan Ungu Orkid (bawah)

Tudung Umrah Berdagu

Tudung Umrah Berdagu – warna light peach (kari), light grey (tengah) dan coklat (kanan)

RM29.00 sehelai/tidak termasuk pos

whatsapp 0192883235

Tudung xl drift

Tudung Umrah Berdagu – warna hijau lumut (kiri), hijau aqua (tengah) dan warna peach (kanan)

RM29.00 sehelai/tidak termasuk pos

postage semenanjung – rm6.00

sabah n sarawak – rm9.00

whatsapp 0192883235