TUDUNG LABUH MOIST CREPE UNTUK UMRAH

Salam rindu dah nak mengupload sebagai pembukaan kita share dulu stok tudung-tudung baru ya.  Kali ini stock moist crepe suka sangat dengan kain moist crepe dia pun strecth jugak macam lycra tapi tak lah melekap sangat macam lycra tu.  Lagi satu kain moist crepe ni ringan selesa di pakai.

Tudung labuh kami ni bersaiz XL lebih labuh dari tudung-tudung labuh di pasaran.  Untuk memberi lebih effek kita dah berjaya memujuk model part time untuk menggayakan tudung-tudung labuh nie.

Ciri-ciri utama tudung kami:-

1. soft awning – tidak patah, senang untuk sujud

2. berlapik dagu – dagu jugak adalah aurat

3. Labuh sesuai untuk solat terus asalkan pakaian menetapi syariat dan sesuai untuk solat.

IMG_5206 IMG_5205

Untuk paparan warna lebih banyak boleh lihat seluruh warna di website kita  yang tertera di atas gambr atau klik sahaja gambar tu.

Harga sangat ekonomi hanya RM45.00 SAHAJA, TIDAK TERMASUK POS.

Beli dua helai FREE POS dalam Malaysia sahaja.

Untuk pesanan whatsapps kami di – 019-2883235

 

 

VIDEO CLIP TUDUNG LABUH EMBOSSED

TUDUNG CANTIK LABUH 2XL BERPELAPIK DAGU

Boleh pilih tudung-tudung yang anda suka, ada 8 warna pilihan yang cantik.  Tudung-tudung yang cantik comel ni ada jahitan piping dikeliling tudung. Lycradop  emboss bercorak lebih tebal dari tudung labuh biasa. Printed corak yang senada tidak menyemak kan mata memandang.

Tudung-tudung ni cantik dipakai dengan jubah polos ataupun baju kurung bercorak kerana ia nampak simple pada wanita yang suka sederhana hiasan tudungnya.

Jangan lepaskan peluang ADA FREE GIFT DENGAN PEMBELIAN SEHELAI TUDUNG EMBOSSED. KAMI YAKIN PEMAKAI TUDUNG LABUH PASTI SUKA DENGAN KOLEKSI INI.

TUDUNG LABUH UMRAH

Tudung labuh berlapik dagu sangat trend sekarang nie. Kalau dulu tudung berlapik dagu nie hanya dipakai oleh wanita yang nak pergi haji dan umrah. Tapi sekarang sangat syukur semua telah sedar bahawa dagu jugak aurat wanita yang wajib ditutup.

Tudung labuh kali ini saiz xl, labuh dari dagu 22 inci. Fabrik dari jenis lycra.

Harga RM29.00 1 PCS TIDAK TERMASUK POS.

BELIAN DUA PCS DAN KEATAS FREE POS DALAM MSIA SAHAJA YA

ordernow

SILA ISI BORANG ADA KAT ATAS TU YA.

TUDUNG MELETOP – XXL AWNING LEMBUT DAN BERLAPIK DAGU

Salam to all, welcome back.   Instant AWNING LEMBUT PAISLEY dan berlapik dagu ada stok baru..hu hu hu. Seperti biasa koleksi ini limited kepada wanita anggun yang bersaiz muka kecil to medium sahaja. Muka bolat macam akak gi tengok kat instant twist xl tu confirm meleTOP tu.

PhotoGrid_1424732093033

Ikut putaran jam kiri sekali warna biru, warna purple base hitam yang bawah warna purple manggis

HARGA SAMA – RM15.00 SHJ – SAIZ 2XL

PhotoGrid_1424689698535

WARNA BASE PUTIH – 2XL DAN BABY BLUE  – XL

HARGA SAMA – RM15.00 SHJ

PhotoGrid_1

IKUT PUTARAN JAM ATAS PURPLE GREEN – 2XL, TURQOISE GREEN – SAIZ XL

DAN PAISLEY BLACK – 2XL

RM15.00 SAHAJA