Tudung Labuh Umrah dan Haji SAIZ XL

Dah dekat cuti sekolah ni ramai yang ambil kesempatan untuk mengerjakan umrah dengan keluarga tersayang. Ada yang ambil kesempata bawa anak-anak sekali. Alhamdullilah jika mampu itulah yang terbaik.

Yang macam kita ni meh kumpul duit dulu ya, hujung tahun kita gi umrah bersama-sama.  Seronoknya dapat lihat baitullah lagi rindu sesangat nak ke sana lagi. Moga Allah beri kemudahan pada kita semua ya.

Nak pergi umrah kenalah buat persediaan sedikit sebanyak maybe dah ada barang keperluan, tapi apa salahnya kita tambah dengan sehelai tudung dan telekung.

Kali ini kita restok balik tudung favourite sepanjang zaman tudung lycra drift untuk adik dan kakak semua ya. Koleksi warna yang comel-comel sangat.

  • Favourite semua tudung ni saiz XL, labuh dari dagu 22 – 23 inci.
  • Ada pelapik dagu yang comel
  • Awning lembut yang dijahit double stitch supaya tak kelepek bila dipakai

Kata pelanggan kita tudung ni selesa dipakai dan tidak panas, design tudung yang agak bulat tak melekap ke badan. Oleh itu bila musim umrah ramailah muslimah cari tudung xl drift nie.

Tudung Umrah Berdagu

Tudung Umrah Berdagu – Warna Kelabu Gelap dan Ungu Orkid (bawah)

Tudung Umrah Berdagu

Tudung Umrah Berdagu – warna light peach (kari), light grey (tengah) dan coklat (kanan)

RM29.00 sehelai/tidak termasuk pos

whatsapp 0192883235

Tudung xl drift

Tudung Umrah Berdagu – warna hijau lumut (kiri), hijau aqua (tengah) dan warna peach (kanan)

RM29.00 sehelai/tidak termasuk pos

postage semenanjung – rm6.00

sabah n sarawak – rm9.00

whatsapp 0192883235

TUDUNG LABUH MOIST CREPE UNTUK UMRAH

Salam rindu dah nak mengupload sebagai pembukaan kita share dulu stok tudung-tudung baru ya.  Kali ini stock moist crepe suka sangat dengan kain moist crepe dia pun strecth jugak macam lycra tapi tak lah melekap sangat macam lycra tu.  Lagi satu kain moist crepe ni ringan selesa di pakai.

Tudung labuh kami ni bersaiz XL lebih labuh dari tudung-tudung labuh di pasaran.  Untuk memberi lebih effek kita dah berjaya memujuk model part time untuk menggayakan tudung-tudung labuh nie.

Ciri-ciri utama tudung kami:-

1. soft awning – tidak patah, senang untuk sujud

2. berlapik dagu – dagu jugak adalah aurat

3. Labuh sesuai untuk solat terus asalkan pakaian menetapi syariat dan sesuai untuk solat.

IMG_5206 IMG_5205

Untuk paparan warna lebih banyak boleh lihat seluruh warna di website kita  yang tertera di atas gambr atau klik sahaja gambar tu.

Harga sangat ekonomi hanya RM45.00 SAHAJA, TIDAK TERMASUK POS.

Beli dua helai FREE POS dalam Malaysia sahaja.

Untuk pesanan whatsapps kami di – 019-2883235

 

 

VIDEO CLIP TUDUNG LABUH EMBOSSED

TUDUNG CANTIK LABUH 2XL BERPELAPIK DAGU

Boleh pilih tudung-tudung yang anda suka, ada 8 warna pilihan yang cantik.  Tudung-tudung yang cantik comel ni ada jahitan piping dikeliling tudung. Lycradop  emboss bercorak lebih tebal dari tudung labuh biasa. Printed corak yang senada tidak menyemak kan mata memandang.

Tudung-tudung ni cantik dipakai dengan jubah polos ataupun baju kurung bercorak kerana ia nampak simple pada wanita yang suka sederhana hiasan tudungnya.

Jangan lepaskan peluang ADA FREE GIFT DENGAN PEMBELIAN SEHELAI TUDUNG EMBOSSED. KAMI YAKIN PEMAKAI TUDUNG LABUH PASTI SUKA DENGAN KOLEKSI INI.

TUDUNG LABUH UMRAH

Tudung labuh berlapik dagu sangat trend sekarang nie. Kalau dulu tudung berlapik dagu nie hanya dipakai oleh wanita yang nak pergi haji dan umrah. Tapi sekarang sangat syukur semua telah sedar bahawa dagu jugak aurat wanita yang wajib ditutup.

Tudung labuh kali ini saiz xl, labuh dari dagu 22 inci. Fabrik dari jenis lycra.

Harga RM29.00 1 PCS TIDAK TERMASUK POS.

BELIAN DUA PCS DAN KEATAS FREE POS DALAM MSIA SAHAJA YA

ordernow

SILA ISI BORANG ADA KAT ATAS TU YA.