TUDUNG CANTIK LABUH 2XL BERPELAPIK DAGU

Boleh pilih tudung-tudung yang anda suka, ada 8 warna pilihan yang cantik.  Tudung-tudung yang cantik comel ni ada jahitan piping dikeliling tudung. Lycradop  emboss bercorak lebih tebal dari tudung labuh biasa. Printed corak yang senada tidak menyemak kan mata memandang.

Tudung-tudung ni cantik dipakai dengan jubah polos ataupun baju kurung bercorak kerana ia nampak simple pada wanita yang suka sederhana hiasan tudungnya.

Jangan lepaskan peluang ADA FREE GIFT DENGAN PEMBELIAN SEHELAI TUDUNG EMBOSSED. KAMI YAKIN PEMAKAI TUDUNG LABUH PASTI SUKA DENGAN KOLEKSI INI.

TUDUNG LABUH UMRAH

Tudung labuh berlapik dagu sangat trend sekarang nie. Kalau dulu tudung berlapik dagu nie hanya dipakai oleh wanita yang nak pergi haji dan umrah. Tapi sekarang sangat syukur semua telah sedar bahawa dagu jugak aurat wanita yang wajib ditutup.

Tudung labuh kali ini saiz xl, labuh dari dagu 22 inci. Fabrik dari jenis lycra.

Harga RM29.00 1 PCS TIDAK TERMASUK POS.

BELIAN DUA PCS DAN KEATAS FREE POS DALAM MSIA SAHAJA YA

ordernow

SILA ISI BORANG ADA KAT ATAS TU YA.

TUDUNG MELETOP – XXL AWNING LEMBUT DAN BERLAPIK DAGU

Salam to all, welcome back.   Instant AWNING LEMBUT PAISLEY dan berlapik dagu ada stok baru..hu hu hu. Seperti biasa koleksi ini limited kepada wanita anggun yang bersaiz muka kecil to medium sahaja. Muka bolat macam akak gi tengok kat instant twist xl tu confirm meleTOP tu.

PhotoGrid_1424732093033

Ikut putaran jam kiri sekali warna biru, warna purple base hitam yang bawah warna purple manggis

HARGA SAMA – RM15.00 SHJ – SAIZ 2XL

PhotoGrid_1424689698535

WARNA BASE PUTIH – 2XL DAN BABY BLUE  – XL

HARGA SAMA – RM15.00 SHJ

PhotoGrid_1

IKUT PUTARAN JAM ATAS PURPLE GREEN – 2XL, TURQOISE GREEN – SAIZ XL

DAN PAISLEY BLACK – 2XL

RM15.00 SAHAJA

 

tudung 2xl

 

Akhirnya dapat jugak upload kat web nie, kesian kalau dah tak reti photo grid. Tudung-tudung lycra soft awning dgn lapik dagu. Corak printed paisely dan english.  Tudung saiz xl dan xxl dengan harga yang terlajak MURAH – rm15.00 sahaja. Labuh sumer bawah paras dada. MANA nak dapat harga murah dan cantik.

tudung xl

warma biru dan ungu maroon – saiz 2xl

P1040694

labuh 2xl bawah dada

RM15.00

P1040695

TUDUNG TERKINI – INSTANT TWIST XL

Tunggu malam ni kita upload instant twist xl material chiffon double layer pulak..comel meletup ya..

PhotoGrid_1424906053270-1

Instant Twist chiffon – 2 layer

ikut putaran jam atas jingga, pink belacan dan hijau lembut

RM40.00 SAHAJA

 

PhotoGrid_1424882806463

Instant Twist Chiffon – xl

ikut putaran jam, maroon, hitam dan ungu manggis

RM40.00 SEHELAI

TIDAK TERMASUK POS TAGE rm6.00 sahaja.