TUDUNG CHIFFON BUTTERFLY – SAIZ M

P1040212

CB – PURPLE LAVENDER

P1040210

CB – DEEP PINK

3 LAYER WITH AWNING

LAPISAN ATAS SEKALI – FABRIC LACE

P1040209CB – EARTH COLOUR

3 LAYER WITH AWNING

LAPISAN ATAS SEKALI – FABRIC LACE

P1040213

CB-HIJAU TEAL

3 LAYER WITH AWNING

LAPISAN ATAS SEKALI – FABRIC LACE

SAIZ MUKA SESUAI UNTUK YANG MUKA BULAT

TQ VERY MUCH – RM50.00 WITH POSTAGE 1 MALAYSIA

TUDUNG TWIST ADA LAPIK DAGU – KOLEKSI AIDILFITRI

UpmhhSwiUcBy2WT

TWIST – PRINTED HITAM PUTIH

RM59.00

5AeaXnBNIZncczV

tudung twist polos – pilihan warna tengok gambar bawah ya

Photo0199

warna maroon, merah, hitam dan perang kehijauan

RM55.00 SAHAJA

FABRIK MOIST CREPEPhoto0198

WARNA BIRU TURQOISE, DARK CHOC, KELABU, DAN UNGU GELAP

RM55.OO SHJ

FABRIK MOIST CREPE

RoyVF6hWHsOtxdw

TWIST PRINTED – CREAM PINK

RM59.00 SAHAJA

Tudung nie semuanya saiz L

Labuh melepasi dada –

admin da penat tak der idea nak mengarang banyak2 tomorrow morning we continue nanti upload lagi warna apa yang available

TUDUNG!!TUDUNG!!TUDUNG – MURAH MURAH

Aku terlebih rajin nak update tudung-tudung saiz L nie mana2 yang masih ada lagi.  Alhamdulillah dua hari nie terlaju pulak order kat online nie Ameen ya Allah. tak perlu buang masa skroll ke bawah nengok kat sini jer kalau nak cari tudung saiz L ya..Esok kita masuk lagi gambar yang tak der bukan apa aku sedikit malas pulak nak ambil gambar dapat stok terus jual jer kat tempat jualan tu.

ini tudung Saiz L tak ada lapik dagu biasa jer..

tapi best kain cotton tu ada blink-blink lagi.

P1040203

P1040205

warna coklat gelap

fabrik cotton

P1040129

biru cotton

rm40.00

P1040127

mustard cotton

rm40.00P1040123

coklat cotton

rm40.00P1040122

biru cotton – sold

rm40.00

P1040206

TUDUNG COTTON – DWI COLOUR

PINK/BLUE

SAIZ L – RM45.00 – CLEARANCE STOK PRICE

P1040208

TUDUNG BIRU DWI COLOUR

RM45.00 – SAIZ L (clearance stock)

P1040207

tudung dwi colour – mustard/chocolate

saiz xl

RM45 SAHAJA

P1030823

tudung cotton hijau – dwi colour – sold

rm40.00 saiz xl (clerance stock)

GAMBAR BAWAH NIE TUDUNG SAIZ L YANG ADA LAPIK DAGU

JANGAN KONPIUS YA..TENGOK BETUL-BETUL

Maroon corak – awning codroy soft

rm35.00

TUDUNG MAROONMaroon lycra dop dye

rm45.00

P1030999

coklat  Рmoist crepe

rm40.00

P1030992

rm40.00 – fabrik moist crepe

royale blue

P1030993

warna mustard – moist crepe

rm40.00

P1030989

rm49.00 rm45.00 – fabrik cotton

ungu abstrack  РcircleP1030988

maroon abstract – circle

rm49.00 rm45.00

tdungcottoncoklatbunga

tudung coklat floral – cotton denim – ada lapik dagu

saiz l – rm40.00 – 19inci

saiz xl – rm45.00 – 2o inci

material kasar sikit – tak nampak susuk badan

tdungcottoncoklatabstrack

tudung coklat abstract – saiz l sahaja

RM40.00 SAHAJA

FABRIK COTTON DENIM- ada lapik dagu

material kasar sikit – tak nampak susuk badan

tudungcottonkelabu

tudung kelabu floral – saiz L

rm40.00 sahaja

FABRIK COTTON DENIM- ada lapik dagu

material kasar sikit – tak nampak susuk badan

TUDUNG AWNING CODROY SAIZ L

Salam Ramadhan ya ukhti..untuk stok terbaru kita updata lagi TUDUNG PAISLEY CODROY ya..yang ini tak ada LAPIK DAGU..tapi masih lagi saiz L dengan corak-corak yang sangat mengancam kalau digayakan dengan baju atau jubah yang polos..kalau pakai jubah hitam masa raya sangatlah mengancam..Pelanggan saya suka awning codroy sebab ia masih macam awning walaupun sebenarnya awning tu jenis lembut sahaja. MODEL ambik cuti sebulan jadi gambar seperti yang anda lihat sahaja.

P1040145

warna hijau dan pink

RM30.00 SAHAJAP1040141

WARNA HIJAU + HITAM

WARNA ROYALE BLUE

rm30.00 sahajaP1040142

warna pink + coklat dan

warna biru + purple

RM30.00P1040143

WARNA BIRU TURQUISE

WARNA MERAH

RM30.00

P1040144

WARNA OREN DAN

WARNA BABY BLUE

RM30.00

FABRIK DARI JENIS LYCRA PRINTED CANTIK DAN NYAMAN

TUDUNG-TUDUNG RAYA – SAIZ L

Salam sempena coming Raya Festive kita upload tudung saiz L yang tak ada dagu mana tau kak toon semua nak match dengan baju raya kan..ada polos dan corak. jadi boleh lah nak digayakan dengan baju kurung atau jubah ker..

P1040130

tudung awning thai silk

saiz L – warna pink – SOLD

RM40.00 SAHAJA

P1040129

Warna biru

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040128

warna kelabu – SOLD

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040127

warna mustard

warna mufabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040126

warna kelabu biru – SOLD

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040125

warna merah cabe – SOLD

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040124

warna maroon – SOLD

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040123

warna dark chocolate

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040122

warna royal blue

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040121

warna maroon gelap – SOLD

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040120

awning

P1040119

warna chocolate terang

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

kalau you oulls suka pakai yang labuh bawah paras dada pilih yang

ini ya..fabrik cotton sedap sangat dipakai..kalau tak suka labuh lipat di bahu supaya ada

nampak beralun di atas dada.

PADA HARGA RM40.00 TIDAK TERMASUK POS YA.