Tudung Paisely saiz L – ada lapik dagu – TEMPORARY OUT OF STOCKS

Lately saya adalah peminat tegar corak paisely..baju jer belum cari paisley lagi. Saya suka sebab corak ini evergreen sampai bila-bila bole h pakai, sama macam pencinta english cotton..dari zaman victoria sampai sekarang tulah dia coraknya warna jer lain..SWEET SWEET SANGAT.  Tudung yang ini saya namakan KOLEKSI NILAM berlainan sikit sebab tudung nie bahagian belakang lebih labuh dari depan hingga paraS pinggang so cover pinggang kita yang ramping tu ya. Labuh depan bawah paras dada.Photo0152

TDN MERAH HITAM

RM35.00

Photo0147

TDN – Pink

RM35.00

Photo0148

TDN JINGGA PELANGI

RM35.00

Photo0149

TDN – MAROON PELANGI

RM35.00Photo0151

ada 14 warna yang cantik-cantik sangat, awning nya pulak codroy jadi tidaklah melepek kat dahi tu..Raya ni gayakan dengan jubah arab hitam, peplum labuh plain atau baju kurung polos..Alamak terangkak beb..

P1040085

TDN – ungu orchid – sold

kombinasi warna ungu n jingga

RM35.00

P1040081

TDN – biru

kombinasi warna biru muda

RM35.00P1040082TDN – hijau

RM35.00

P1040083

TDN – Putih – SOLD

Kombinasi Hitam Putih

RM35.00P1040084

TDN – Ungu Putih

Kombinasi Warna Ungu dan Putih

Photo0136

TDN – Biru Turqoise

RM35.00

Photo0137 Photo0138

TDN – Ungu Pelangi

RM35.00

Photo0139

TDN – Hijau terang

RM35.00

Photo0140TDN – Hijau Tua

RM35.00

Photo0141

TDN BIRU – SOLD

RM35.00Photo0142TDN – Maroon Hitam

RM35.00

FABRIK LYCRA SPANDEK

Terimakasih kepada yang isi borang – mintak maaf sementara waktu stok ni da abis

kita check kalau ada lagi re-stok nanti kita update balik ya.

ataupun check lah stok tudung cotton soft awning kita masih ada lagi saiz L

terima kasih.

 

TUDUNG TWIST OMBAK RINDU – LAPIK DAGU

Salam hari ini akak nak bergaya dengan tudung baru ya.  Customade tudung, exclusive untuk saya sahaja,  kalau ada yang berminat boleh order…sebab dia exclusive maka sikit atas sahaja dari tudung twist yang lain tu..cuma rm79.00 sahaja.  Tapi kalau nak segera pilih ajerlah yang ready stock tu sebab ni ambik masa shikit no…kena queue.pizap-twist ombak rindu

Nampak macam twist biasa tapi yang ini tak payah pusing sarung jer sebab dia dah kira instant pusing ya..

awing tu codroy.. sebab tu rega dia lebih shikit.

TUDUNG LAPIK DAGU – KOLEKSI PAISLEY

Kali ini admin gunakan model original ma, genuine punya bukan patung atau emocon lagi..Musim cuti sekolah anak sedara lepak kak rumah apalagi jadi gua punya model ler.  Wajah asli without make up, mok cik tak reti nak mekap-mekapkan ntah jadi rupe apa-apa karang. Selalunya jangan harap lah nak mbik gambo dia pemalu tahap gaban. Saja-saja bagi anak-anak sumer ada self confidence, bawa gi bukak booth a to z kena buatlah dari angkat barang, menyusun hinggalah layan customer.  I want them to know and experience field work BUKAN SENANG NAK SENANG ya..anak-anak. Kalau tak sanggup di lambung ombak, sila kan belajar bersungguh-sungguh dan kejor citer-citer korang.  Mok cik dah puas duduk dalam air cond sekarang mok cik nak jadi orang biasa-biasa jer yang penting AKU GUMBIRA.

Tukar! tukar! kepada yang labuh – Gedung Pakaian Muslimah sokong usaha anda.

P1040033

Tudung Ala Ariani – Corak Paisely

saiz L – warna hitam n coklat dan biru turqoise

sold

P1040025

Tudung soft awning – Corak Paisley

Saiz L – warna biru turqoise

RESTOK – AWNING HITAM – SOLD

P1040026

Tudung Soft Awning – Corak Paisley

Saiz L – warna biru

sold

P1040027

Tudung Saiz L – Corak Tribal-

Saiz L – warna oren/jingga

SOLD

P1040028

Tudung Soft Awning – Floral

Saiz L – warna coklat gelap/kelabu

sold

tudung-tudung kami cutting bulat sedikit jadi dapat menyorokkan lengan

dan sisi tubuh kita..we have saiz xl UNTUK customer yang pakai tudung labuh boleh request, paisley masih ada cuma warna taklah serupa dengan gambar-gambar yang kita upload sebab ini limited edition ya..

P1040030

ini pulak tudung twist – warna ungu

saiz xl – rm59.00 sahaja

akan datang kita upload lagi yang twist k!!

fabrik moist crepe

 

TUDUNG LAPIK DAGU SAIZ L – RAMADHAN SPECIAL WITH FREE POST

 

P1030989TDL – UNGU GELAP SAIZ L – FABRIK COTTON

P1030988

TDL COKLAT MAROON – FABRIK COTTON – SOFT AWNING

RM49.00

P1030990TDL – TRIBAL RED SAIZ L – FABRIK LYCRA – SOLD

P1030991

TDL – UNGU ABSTRACT SAIZ L – FABRIK COTTON

HARGA RM49.00LABUH TUDUNG 20 INCI,

P1030992TDL – ROYAL SAIZ L –  restok P1030993

TDL – MUSTARD SAIZ L – FABRIK MOIST CREPEP1030994

TDL – HIJAU TANAH SAIZ L – FABRIK MOIST CREPE

dah restokP1030995

TDL – UNGU LAVENDER SAIZ L – FABRIK MOIST CREPE

P1030996TDL – MERAH SAIZ L – FABRIK MOIST CREPE

SOLD

P1030997

TDL – CREAM  SAIZ M – FABRIK COTTONP1030998

TDL – KELABU GELAP SAIZ L – MOIST CREPE

RESTOK

P1030999

TDL – COKLAT TERANG SAIZ L – FABRIK MOIST CREPEP1040001

TDL – COKLAT SAIZ L – FABRIK MOIST CREPE

RESTOK

TUDUNG MAROON

TDL – MAROON DOP DYE/MOIST CREPE

AVAILABLE

HARGA RM49.00LABUH TUDUNG 20 INCI,

MOIST CREPE – ADMIN PUNYA ISTILAH SAHAJA, FABRIK NI BUKAN LYCRA ATAUPUN COTTON TAPI AMAT SELESA DI PAKAI YA..NAK TRY

EMAIL AT – bariah@designmusleeama.com, SMS-0192883235

TUDUNG LAPIK DAGU – TERKINI SAIZ 2XL sesuai untuk umrah jugak

 WARNA MUSTARD – SOLD
WARNA SOFT BEIGE – SOLD
TL2XL – SB-Soft Beige
Renda Cream

Renda Cream

Renda Light Beige
WARNA Light  BEIGE – SOLD
TL2XL -LB-Light Beige
WARNA Putih sesuai utk gi haji dan umrah
TL2XL -LB-Light Beige
Renda Kuning Lembut
WARNA Kuning Lembut – SOLD
TL2XL -KL-Kuning Lembut
NAK TENGOK LAGI KLIK KAT LINK BAWAH NIE YA
www.telekungmusleema.blogspot.com

 

ada saiz L, XL, 2XL DAN 3XL jugak
 
or SMS saya kat 019-2883235 untuk pertanyaan
Tukar! tukar! kepada yang labuh – Gedung Pakaian Muslimah sokong usaha anda.