TUDUNG LAPIK DAGU – KOLEKSI PAISLEY

Kali ini admin gunakan model original ma, genuine punya bukan patung atau emocon lagi..Musim cuti sekolah anak sedara lepak kak rumah apalagi jadi gua punya model ler.  Wajah asli without make up, mok cik tak reti nak mekap-mekapkan ntah jadi rupe apa-apa karang. Selalunya jangan harap lah nak mbik gambo dia pemalu tahap gaban. Saja-saja bagi anak-anak sumer ada self confidence, bawa gi bukak booth a to z kena buatlah dari angkat barang, menyusun hinggalah layan customer.  I want them to know and experience field work BUKAN SENANG NAK SENANG ya..anak-anak. Kalau tak sanggup di lambung ombak, sila kan belajar bersungguh-sungguh dan kejor citer-citer korang.  Mok cik dah puas duduk dalam air cond sekarang mok cik nak jadi orang biasa-biasa jer yang penting AKU GUMBIRA.

Tukar! tukar! kepada yang labuh – Gedung Pakaian Muslimah sokong usaha anda.

P1040033

Tudung Ala Ariani – Corak Paisely

saiz L – warna hitam n coklat dan biru turqoise

sold

P1040025

Tudung soft awning – Corak Paisley

Saiz L – warna biru turqoise

RESTOK – AWNING HITAM – SOLD

P1040026

Tudung Soft Awning – Corak Paisley

Saiz L – warna biru

sold

P1040027

Tudung Saiz L – Corak Tribal-

Saiz L – warna oren/jingga

SOLD

P1040028

Tudung Soft Awning – Floral

Saiz L – warna coklat gelap/kelabu

sold

tudung-tudung kami cutting bulat sedikit jadi dapat menyorokkan lengan

dan sisi tubuh kita..we have saiz xl UNTUK customer yang pakai tudung labuh boleh request, paisley masih ada cuma warna taklah serupa dengan gambar-gambar yang kita upload sebab ini limited edition ya..

P1040030

ini pulak tudung twist – warna ungu

saiz xl – rm59.00 sahaja

akan datang kita upload lagi yang twist k!!

fabrik moist crepe

 

TUDUNG LAPIK DAGU SAIZ L – RAMADHAN SPECIAL WITH FREE POST

 

P1030989TDL – UNGU GELAP SAIZ L – FABRIK COTTON

P1030988

TDL COKLAT MAROON – FABRIK COTTON – SOFT AWNING

RM49.00

P1030990TDL – TRIBAL RED SAIZ L – FABRIK LYCRA – SOLD

P1030991

TDL – UNGU ABSTRACT SAIZ L – FABRIK COTTON

HARGA RM49.00LABUH TUDUNG 20 INCI,

P1030992TDL – ROYAL SAIZ L –  restok P1030993

TDL – MUSTARD SAIZ L – FABRIK MOIST CREPEP1030994

TDL – HIJAU TANAH SAIZ L – FABRIK MOIST CREPE

dah restokP1030995

TDL – UNGU LAVENDER SAIZ L – FABRIK MOIST CREPE

P1030996TDL – MERAH SAIZ L – FABRIK MOIST CREPE

SOLD

P1030997

TDL – CREAM  SAIZ M – FABRIK COTTONP1030998

TDL – KELABU GELAP SAIZ L – MOIST CREPE

RESTOK

P1030999

TDL – COKLAT TERANG SAIZ L – FABRIK MOIST CREPEP1040001

TDL – COKLAT SAIZ L – FABRIK MOIST CREPE

RESTOK

TUDUNG MAROON

TDL – MAROON DOP DYE/MOIST CREPE

AVAILABLE

HARGA RM49.00LABUH TUDUNG 20 INCI,

MOIST CREPE – ADMIN PUNYA ISTILAH SAHAJA, FABRIK NI BUKAN LYCRA ATAUPUN COTTON TAPI AMAT SELESA DI PAKAI YA..NAK TRY

EMAIL AT – bariah@designmusleeama.com, SMS-0192883235

TUDUNG LAPIK DAGU – TERKINI SAIZ 2XL sesuai untuk umrah jugak

 WARNA MUSTARD – SOLD
WARNA SOFT BEIGE – SOLD
TL2XL – SB-Soft Beige
Renda Cream

Renda Cream

Renda Light Beige
WARNA Light  BEIGE – SOLD
TL2XL -LB-Light Beige
WARNA Putih sesuai utk gi haji dan umrah
TL2XL -LB-Light Beige
Renda Kuning Lembut
WARNA Kuning Lembut – SOLD
TL2XL -KL-Kuning Lembut
NAK TENGOK LAGI KLIK KAT LINK BAWAH NIE YA
www.telekungmusleema.blogspot.com

 

ada saiz L, XL, 2XL DAN 3XL jugak
 
or SMS saya kat 019-2883235 untuk pertanyaan
Tukar! tukar! kepada yang labuh – Gedung Pakaian Muslimah sokong usaha anda.

TUDUNG LAPIK DAGU – COTTON LYCRA DOUBLE

CANTIK KAN
suka sangat dah lama nak tudung macam ni dapat jugak
fabrik cotton lycra
saya suka fabrik nie sebab dia ringan nampak jer tebal
dan tidak ‘cling to out body’
Tudung cotton lolly
KLIK LINK KAT BAWAH NI-
www.beryshoppingsite.blogspot.com
or sms saya sahaja
sale2

TUDUNG TWIST XL – ADA LAPIK DAGU

Dah dapat blouse idaman mestilah nak ada tudung kan..Marilah tengok tudung pusing @ scallop kami yang terkini dari fabrik denim dan cotton comel macam model dia jugak tu.

tudung twist - hijau turqoise

tudung twist – hijau turqoise

Tudung twist xl - hijau tribal

Tudung twist xl – hijau tribal

Tudung twist xl - maroon paisley

Tudung twist xl – maroon paisley

Koleksi lengkap boleh anda lihat di www.telekungmusleema.blogspot.com

P1030932
ni jugak saiz xl
hijau abstract ada awning tapi tak ada lapik dagu
ALL TUDUNG TWIST ATAU SCALLOP
rm59.00 sahaja
nak tengok lagi kat www.telekungmusleema.blogspot.com