GAUN LABUH – FREE/PLUS SIZE

Selamat Malam rasa macam dah lama benor, idok meng upload sesuatu yang menarik dengan page ambo nie..Memandangkan hari ini kepala ku agak senget sedikit disebabkan 2 – 3 hari kepeningan yang melanda jiwa raga nie..Jadi ubat yang paling mujarab adalah terapi minda dengan bersopping. Jadi inilah hasil mahsul terapi hari ini. ..Saya sangat puas hati sedap lama mencari produk ini walaupun setengahnya dapat tengok jer..Maklumlah ala-ala comel gitu kan..

warna biru, grey
fabrik lycra – kembang tapi bila pakai akan flare
RM39.00 ajer – saiz free size.
 warna purple, red, 
fabrik lycra
RM39.00 – FREE SIZE
warna lain HITAM, DARK CHOCOLATE
This is my favourite
FABRIK COTTON – tak nipis
SAIZ L, XL, 2XL (sebab tu favourite ada size)
WARNA HITAM, KELABU, COKLAT, CHOCOLATE DENIM
RM45.00 ajer
confirm tak menyesal sebab kat luar ada yang jual sampai RM59.00

MY SHOP

Speak Your Mind

*