INNER ANTI MIGRAIN

 

Inner grip cotton lembut terbaik, ada orang kata macam inner macam mak-mak kita pakai tu.

Macam sama tapi tak serupa ya Kak Long, inner nie dari benang cotton bukan benang bulu ya.

Memang sedap pakailah inner, dah pernah beli ker?  Cuba lah sehelai, pakai satu lepas tu korang kompem beli innni satu kodi punya. memang selesa tak rimas pun, even kalau korang jenis tak boleh pakai serkup kepala pun lepas ni korang pasti akan terus pakai punya.

Bila kita pakai tak rasa panas pun, kepala tu sebab benang dia memeri syokk oooh.  Inner awak tak akan berpusing-pusing macam inner lain yang awak selalu pakai tu.

Lagi satu kalau rasa ketat ker awak tarik-tarik bagi kembang nanti bila basuh awak perah jer nanti akan balik ke bentuk asal.

Material yang sangat super adjustable tidak akan bagi awak sakit kepala ataupun sakit telinga terkepit. Elastik sangat mak dan anak boleh share tau.

Sangat ekonomi sebab tak mudah kembang, warna memang sangat cantik-cantik lah.

Harga mampu milik semua @rm13.00 JANGAN BIMBANG KITA ADA PROMO PRICE

Apa tunggu lagi moh ler bertukar anda tak akan cari yang lain pun

 

anaktudung4

Kelabu lembut, charcoal, pink belacan dan hitam

anaktudung3

jingga, nescafe, mustard dan kelabu lembut

anaktudung1

fuscia pink, light choc, maroon dan biru

anaktudung5

hitam, green apple n dark chocl

anaktudung2

emeral green, blue black, pink belacan n soft pink

1 helai – RM13.00

3 HELAI – RM30.00

POSTAGE – DARI RM8.00

Untuk pesanan/pertanyaan boleh wassap saya ya 0192883235 – BARIAH

MY SHOP

Speak Your Mind

*