JUBAH NURSING MAWRA DAN FLORRY SEINDAH FLORA DI PAGI HARI

Penat sana sini kisah di Donald Trump, meh kita lupokan kejap apa agaknya corak dunia nie tahun depan.  Kita tidak dapat mengubah apa-apa pun kan. Lets skodeng si cantik Mawra dan si comel Florry nie.

Both is our new product muslimah yang agak kebaboom salesnya. Mendapat sambutan hangat kedua-dua jubah nie, corak jubah ini yang abstract dan flora dengan warna pastel yang sangat so sweet bak kata pelakon tu.  Ibu dara, anak dara, makcik dara memang bertambah comel bila pakai jubah mawra dan florry nie.

JUbah mawra dan florry menggunakan bahan fabrik dari jenis crepe so tidak melekat ke badan dijamin oleh pemakainya.

Unitnya kedua-dua jubah mawra dengan corak bunga penuh yang abstract dan jubah florry dengan corak bunga dikaki jubah. Mawra bersifat lebih universal orang tinggi ker orang rendah ker sumer boleh pakai. Florry lebih sesuai untuk si tinggi lampai sebab bunga dikaki kalau orang rendah kena potong unless dapat tailor yang superb boleh potong dan sambung balik.

Di samping mawra dan florry kita juga ada jubah lace yang boleh dibawa ke majlis perkahwinan kenduri kendara.  Whereby mawra dan florry boleh pakai kemana majlis pun. Florry menggunakan fabrik polos yang digabungkan dengan lace dibahagian atas jubahnya.

florrydress

florrysize-jpg

lacesize-jpg

Yang paling best sekali jubah-jubah ini nursing friendly, ada zip di depan dan ada kocek lagi tau.

Untuk adik-adik yang breastfeed sangat sesuai sekali ya. Setakat nak letak RM5 dan kunci dalam kereta tu boleh ler sangat.

Ada satu kekurangan kat sini dari segi saiz. Saiz hanya sampai 2xl so orang yang gebu gebas macam akak wajib tengok jer lah ya.

mawra-model

mawradress

Paling best sekali adalah harganya yang sangat berbaloi only RM100 you dapat beli sehelai jubah dress yang cantik.  Lagi menjimatkan dan berpatutan. Upah sehelai jubah or dress ni sekarang rm60.00. Harga kain lagi rm60 – rm80.00. jadi dah rm120 – rm140.00

Now dengan only RM100 ready to wear tak payah tunggu pun, yang penting saiz boleh ngam kan.

SAIZ S,L, XL DAN 2XL

RM100.00 DENGAN POS MALAYSIA SAHAJA

FABRIK CREPE

ORDER WHATSAPP OR SMS KAK HAJJAH – 0192883235

CEPAT BERTINDAK

STOK TIAP HARI MAKIN SUSUT KAMI TAK DER STOK BANYAK KALAU LAMBAT GIGITJARI

UKURAN:

SAIZ S – BAHU 14″, DADA 38, PINGGANG 36″, PJG DRESS 56″

SAIZ L – BAHU 14″, DADA 42″, PINGGANG 40″, PJG DRESS 56″

SAIZ XL – BAHU 16″, DADA 44″, PINGGANG 42″, PJG DRESS 57″

SAIZ XXL – BAHU 16″, DADA 46″, PINGGANG 44″, PJG DRESS 57″

MY SHOP

Speak Your Mind

*