KAIN ELA DAN BAJU RAYA 2018 -SOLD

Kain ela atau kain pasang untuk baju raya 2018, yang terlajak cantik sangat.

Bahan dari jenis satin ini tidaklah berat sangat ya, bila kata satin off course agak berkilatlah sikitnya.

Tapi umum tahu bahan satin senang diurus kena gosok tapi taklah keronyok macam cotton bila dipakaikan ker badan.

Kain pasang ini didatangkan dalam ukuran bidang 60″ dan 45″ just imagine you buat jubah ker atau kurung pahang atau kebarung perhhh terlajak laris lah korang raya nie ya.

Nanti buleh check kat gambar tu tau. bidang berapa dan berapa meter.

Harga sama jer 1 pasang rm60 + pos rm10 ya.

berminat do not shy shy to wassap me ok kat 0192883235.

Cepat tau nanti tailor tak nak ambik lagi nie.

bajuraya659

Warna ungu lavender

bajuraya651

Warna merah chilli

bajuraya652

Warna biru

bajuraya653

Warna hijau daun

bajuraya654

Warna mustard

bajuraya655

Warna Hitam

bajuraya656

Warna biru

bajuraya657

Warna Coklat Kayu

bajuraya658

Warna hitam

Kain pasang ini dalam ukuran 3.5 meter bidang 60

Harga rm60.00 + pos rm

 

MY SHOP

Speak Your Mind

*