LAGI PLUS SIZE MUSLIMAH – polos dan corak

PLUS SIZE MUSLIMAH UNTUK ANDA YANG COMEL

Kadang-kadang jealous tengok orang pakai baju cantik-cantik dan trendy, kita tengok ajer lah nak pakai tak der saiz. Kalau ada pun sangatlah ringkas sahaja, lepas tu terpaksa bayar lebih pulak tu. Menyedari keperluan ini kami menampilkan blouse labuh dari fabrik cotton lycra untuk kita-kita yang bersaiz besar ini. “Kita-kita” tu termasuklah saya jugak almaklumlah saiz pun dan beralih dari angka  4++ ke angka 5++.

Nak buat camane sodap ajer, pantang nampak orang kata  tolak batu dan kayu, asalkan halal balun ajer.

Produk terbaru hanya untuk yang bersaiz 2xl, 3x dan 4xl sahaja. 2xl sesuai untuk orang yang pakai saiz 48 – 50, saiz 3xl untuk orang yang bersaiz 50 – 52, saiz 4xl sesuai untuk saiz  54.

Pilihan corak kita yang berbunga kecil supaya nampak lebih comel dan pilihan warna yang terang dan lembut.  Kalau tradisinya warna gelap digunakan untuk menyembunyikan saiz badan tapi kali ini kita lebih suka warna lembut dan terang supaya dari JAUH LAGI ORANG BOLEH NAMPAK. Kita ni wanita zaman millennium yang berani untuk menonjolkan diri betul tak? Confirm Kak Ton setuju dengan saya.

P1040198

warna hijau teal

saiz 3xl – tangan ada getah

labuh sampai lutut ya

rm45.00

P1040200

SAIZ 3XL – warna merah cream – sesuai untuk saiz 50, 52

corak floweri yang comel – ada kocek di tepi

rm53.00

kod 620d

P1040199

warna base kelabu merah

corak floweri yang comel – ada kocek di tepi

rm53.00 – fit saiz 50, 52

kod 620e – SOLD

ukuran 3xl – ikut lebar baju

bahu 42cm, dada 60cm, pinggul 67cm, labuh 93cm, pjg lengan baju – 63cm

HARGA BELUM TERMASUK POS –

rm6.00 semenanjung

rm8.00 sabah dan sarawak

MY SHOP

Speak Your Mind

*