MISS NAYLA – TUDUNG LABUH DUA MUKA

Tudung labuh muslimah terkini instant double loo, cuma sarung jer anaknya dan kemudia sarung selendangnya. Tudung labuh muslimah ni sudah dijahit siap dengan anak tudung instant tak require pun nak pakai anak tudung maybe scarve kecil sahaja dah memadai.

Labuh tudung ni adjustable model kecil so nampak macam tudung labuh kalau saiz besar macam akak ni jadi saiz xl sahaja.

saiz – 2 mtr x 0.8 mtr – saiz standard – rm59.00

saiz – 2.2 mtr x 0.8 mtr – saiz xl – rm69.00

materialnya sangat best – dipakai

senang nak iron

selesa sangat dipakai dan ringan

img_1357-1

naylagrey

WHATSAPP – 019-2883235

UNTUK PESANAN

img_1211 img_1208

nayla mambo

WHATSAPP 019-2883235

UNTUK PESANAN

nayla collection

nayla collection

POS LAJU RM7 – SEMENANJUNG

RM9 – SABAH N SARAWAK

MY SHOP

Speak Your Mind

*