PRE-RAMADHAN KOLEKSI TUDUNG ES SCARVES

Ku dah lama tertunggu kabar darimu sayang, sekarang kau sudah muncul, memang cun-melecun tudung dua muka es scarves ni. Limited edition kabarnya ada 8,000 pcs.  Nak meh cepat berebut lah korang. Rakyat Msia yang muslim ada berjuta-juta tu mengejar tudung abstrack premium yang 8000 pcs. kalau 1 percent dari 30 juta tu berapa yer huiih tak tau ler camane korang nak dapat tudung nie yer.

Launch minggu depan sebelum kakak dan adik semua terlepas tudung es scarves abstract premium ni meh cepat place order limited colour ada 3 jer warnanya, royale blue, turqoise dan coklat.

Jangan risau tudung kita dah siap inner tau sonang sangat untuk mengelakkan rambut keluar pakailah scarved kat dalam tu, dua muka double lilit tu dah ready solat tudung ni.

Kelabuhan tudung boleh pilihlah nak STANDARD atau XL.  He he lebih kain lebihlah duitnya kan.

whatsapp kak – 0192883235

whatsapp kak – 0192883235

tudung_aisyahcoklat tudung_aisyahblue

 

ABSTRACT PREMIER

3 Design Custom Abstract Print with hot stamp stone.
✅ Didatangkan dengan 2 Size

✅ SIZE L (2.0 x 0.80m)

✅ SIZE XL (2.4 x 0.80m)

✅ Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (Flamingo Chiffon with silk screening double sided print)
PRICE :

RM79 (Retail) + pos rm8.50

whatsapp kak hajjah – 019-2883235

whatsapp kak hajjah – 019-2883235

MY SHOP

Speak Your Mind

*