PUA KUMBU ANUGERAH UNTUK BUMI KENYALANG

Akak memang suka sangat dengan corak pua kumbu, mana datang jiwa etnik nie akak pun tak perasan. Tudung labuh double loops pua kumbu ni menggunakan fabrik cotton denim.

As usual tudung es scarves always labuh depan dan belakang, untuk big sizes macam akak ni had bawah dada ala saiz xl, those yang comel lote tu dah macam labuh 2xl ya.

Tudung cotton denim memang favourite sebab kain jenis sejuk dah flowy.

As usual tudung-tudung kami ironless sebab kami ni semua bizi lady.

Labuh tudung kami maintain 2.0 mtr x 0.8 mtr.

 

 

puakumbu-a1

puakumbu-a2

puakumbu-a3

puakumbu-a4

Tudung Pua Kumbu Denim Cotton

Tudung Pua Kumbu Denim Cotton

 

Berminat dengan tudung labuh cotton pua kumbu jangan lupa pm/whatssap/call

019-2883235 – kak hajjah

only RM69 PER PC TIDAK TERMASUK POS

MY SHOP

Speak Your Mind

*