RAUDHAH HEEJAB SI TAMAN SYURGA

2017-08-20-PHOTO-00019638

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

2017-08-20-PHOTO-00019642

L RM59 shj
XL RM69 shj

2017-08-20-PHOTO-00019643

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

2017-08-20-PHOTO-00019645

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Navy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Forest

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Dusty

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Coral

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Candy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Tudung_Raudhah_Orchid

L RM59 shj
XL RM69 shj

Tudung_Raudhah_Navy

L RM59 shj
XL RM69 shj

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Instant Shawl RAUDHAH 2.0 By Heejab Scarf

βœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) .
βœ… Material
Body: High Quality Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton Anti Tembam
.
Ciri-ciri lain:
βœ… Double loops – senang nak pakai, 2 kali sarung, siap. Jimat masa sis.
βœ… Didatangkan dengan *METAL TAG* eksklusif HEEJAB SCARF.
βœ… Tidak jarang – tak perlu dah inner labuh lain sebelah dalam.
βœ… Tidak panas – material high quality flaminggo chiffon buatkan sis rasa selesa dalam dakapan Raudhah😍
βœ… Flowy- jatuh terletak je bila pakai, buatkan sis rasa selesa dan level of confident meningkat.
βœ… Labuh boleh dilaras- sis boleh adjust kepada saiz saiz M/L/XL/XXL
βœ… Inner terbentuk elok – inner dengan material high quality soft cotton buatkan sis tak panas dan tak melepet ke dahi. Jadi muka sis tak nampak boolat nanti. Nampak ala2 bujir sirih gitu.
βœ… Inner anti tembam – innernya direka khas utk menyorokkan pipi yg comel, in sha Allah nampak selim melim pd bahagian muka sis
βœ… Pinless – jimat masa sis, tak payah susah2 nak cari brooch atau pin.
βœ… Minima iron – materialnya yg berkualiti membuatkan sis senang nak gosok instant shawl ni, gosok sikit2 je dah nampak licin dah.
βœ… Inner dalam labuh menutupi leher – tak perlu dah pakai inner extra labuh yg lain utk tutup leher. Jimat duit.
βœ… 10 pilihan warnaΒ² yg menyerlahkan keanggunan si pemakai. Sesuai utk cekgu2 yg nak sedondon masa perjumpaan unit beruniform: Puteri Islam, KRS, Kadet Polis dan sebagainya.
.
Harga asal
—————–
L RM63
XL RM73
.
Harga Pengenalan😱
—————————–
L RM59 shj
XL RM69 shj
.
Harga Pengenalan Sah Sehingga 20 September 2017 shj.
.
Postage:
+RM8 (sm) / +RM11 (ss)

Untuk tempahan:

Whatsapp details anda seperti:
Nama:
Alamat:
No hp:
Warna berserta saiz:

Ketik je link ni k

(Kak Bariah )
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60192883235 NakRaudhah2.0

Kalau tak dapat buka link tu, terus je wasap 0192883235

πŸ‘‰πŸ»No Pendaftaran Perniagaan Heejab Scarf:

UT0007446-V

πŸ‘‰πŸ»Kaedah pembayaran:

CIMB BANK/ MAYBANK
.
πŸ‘‰πŸ»Terma dan syarat : Tempoh booking hanya 24 jam shj.

πŸ‘‰πŸ»Anggaran masa penghantaran:

Penghantaran dilakukan selewatnya 2 hari bekerja, selepas pembayaran diterima.

Parcel akan mengambil masa seawal 2 hari dan selewat-lewatnya 3 hari berkerja bagi semenanjung dan 4 hari berkerja bagi sabah sarawak.

 

MY SHOP

Speak Your Mind

*