SALE SALE TUDUNG LABUH JIMMY SCARVES DAN ANN CHICK

Syok ohh tudung labuh dua muka semua ada sale darlings. Sebelum raya terkulat-kulat tengok tudung labuh yang cun melecun ni melayang-layang kat fb. Nak beli budget ketat kot macam-macam nak beli. Beli biskutlah, nak beli lauklah, nak sediakan duit rayalah.

Tak kesahlah dah lepas raya pun tapi syawal masih ada, open house masih berjalan setiap hari kat akak punya kuliah-kuliah muslimat. Weekend pulak open house sana sini masih adakan. Jom kita tengok tudung-tudung labuh yang on sale ni.

Jom kita check antara ann chick dengan jimmy scarves ni awak pilihlah mana yang berkenan dihati. Saya tengah menilik-nilik tudung labuh dua muka jimmy scarves ni. Testimoni bagitau kain sama maca mika.

Kalau ada yang kempunan dengan tudung mika dulu, marilah try pulak tudung labuh dua muka si jimmy nie. Sama fabrik panora chiffon jugak tu. Koleksi jimmy ni namanya ADELIA PRINTED

si jimmyΒ offer 15% off, free pos kalau beli 3 pcs – selagi stok masih ada ya

ann chick offer 10% off, korang pilih la ya – pos kena bayar yer.

PREMIER COLLECTION 2017πŸ’ *ADELIA PRINTED* πŸ’

*Material* : HIGH QUALITY CHIFFON
SOFT AWNING (cotton lycra)

*Ukuran* : Bidang 60′

Saiz: FREE SIZE (2.1m x 0.75)

*Jahitan* : Fully Baby Seam

*SPESIFIKASI:*

🌷KAIN CHIFFON LEMBUT
🌷TIDAK JARANG & TAK PANAS
🌷CUSTOM MADE DESIGN PRINTING
🌷LABEL BESI
🌷Kelabuhan Adjustable
🌷Soft Inner attached
🌷Awning senang bentuk
🌷Pinless
🌷Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🌷Didatangkan dengan 5 corak bunga dan warna yang menarik

FREE SIZE (2.1m x 0.75cm)

*(Normal Price)*
*Harga Jualan : RM79*

Sekarang only needs rm67.15

Boleh wassap kita kat 019-2883235 – KAK BARIAH

ingat ya jimmy 15%

ann chick 10%

 

khadeejah

ANN CHICK – 10% OFFER

ADELIA_SAKURA

ADELIA HAZEL

ADELIA_PINK

SAKURA

ADELIA_PEONI

ADELIA PEONI

ADELIA_VIOLA

ADELIA VIOLA

ADELIA_BLUE

ADELIA AZALEA

Boleh wassap kita kat 019-2883235 – KAK BARIAH

MY SHOP

Speak Your Mind

*