SARUNG LENGAN COMEL – GEDIKS SIKIT

APA YANG GEDIKS? Mungkin itu yang difikirkan betul tak,,,orang yang memakainya tidaklah gediks pun. Si manis yang memakainya mementingkan ketrampilan sebagai muslimah yang menutup aurat dengan sempurna. Walaupun gediks tapi sarung lengan nie comel.

Sarung lengan atau si gediks ni saya reka khas untuk wanita, gadis dan muslimah yang memakai baju kurang, jubah, baju kedah atau blouse yang lubang lengannya besar. Bila angkat tangan sikit jatuh lengan baju sampai ke siku.

Kami buat sarung lengan dari fabriks yang memeri jadi sarung lengan ni boleh extend taklah mencengkam ke tangan. Orang yang lengan besar pun boleh muat. Panjang sarung lengan ini diantara 5 inci – hingga 6 inci sahaja. Hujung sarung lengan ni kami jahit crinkle (sebab tu panggil gediks) supaya nampak comel jer bila pakai sarung lengan nie kan.

Sarung lengan nie kami ada dalam pilihan warna seperti berikut:-

ada sarung lengan hitam, kelabu, coklat, coklat gelap, putih, pink, oren, hijau terang dan kuning.

sarung lengan pendek

sarung lengan pendek – contoh sahaja.

sarung lengan plain

1. coklat 2. hitam 3. coklat gelap 4. kelabu 5. mocha

 

sarunglengancolour

1. kuning, 2, hijau 3, oren 4, putih 5. cream

sarunglenganflower

limited edition untuk tangan yang kecil dan sederhana

untuk pesanan sarung lengan nie kita ada MOQ ATAU ORDER MINIMA sebab barang ni ringan sangat nanti campur duit pos harga dah jadi mahal.

Pos charges RM6.50 UNTUK 1ST 500 gm. Belian 1 – 10 psg SARUNG LENGAN pun harga pos tetap RM6.50 so anda boleh congak sendiri.

Untuk belian boleh whatsapp ker 019-2883235 SERIUS BUYER SAHAJA.

TIADA JUALAN BORONG UNTUK SARUNG LENGAN PENDEK YA. KALAU NAK JIMAT KOS AJAK KAWAN-KAWAN BELI SECARA BERJEMAAH NANTI KOS POS JADI MURAH SESANGAT YA.

TUTUPLAH AURAT KITA SESEMPURNA YANG MUNGKIN, JANGAN AMBIL RINGAN PERGELANGAN TANGAN WALAUPUN DAH PAKAI BAJU KURUNG ATAU BAJU TANGAN PANJANG

 

MY SHOP

Speak Your Mind

*