SELAMAT TAHUN BARU 2018

Masih tak terlambat lagi nak ucap Selamat Tahun Baru kat semua.

Dah siap new resolution untuk tahun 2018. Hari ini baca macam-macam komen kat fesbook. Ada yang cakap pasal azam nak kurus yang tahun berganti tahun carry forward jer.

I tak letak macam-macam target pun untuk tahun baru. My fokus now untuk lebih jaga kesihatan, kurus tu bonus.  Bukannya apa bila dah sakit semua mood terjun ke laut nak buat kerja perlahan, idea nak menulis tak ada, rasa resah gelisah selalu.

Belajar berdamai dengan takdir, tenaga dah tak banyak mana. Banyak bebel nanti orang pun menyampah jadi diam-diam sudahlah ya.

ok all done for now.  Nanti kita celoteh lagi InsyaAllah nanti kita update baru pasal tudung, tengah cari idea nak buat muka page baru nie. tapi kali ini nak cari professional yang buat dah tepu kepala nak menggodek sana sini dah.

MY SHOP

Speak Your Mind

*