TELEKUNG SOLAT RAYA 2019

Dah masuk hari ke 15 puasa, kita dah masuk fasa kedua apa yang kita dah buat setakat ini. Sekadar mengingat diri sendiri jangan kita leka dalam keseronokan ya. Tahun depan belum tentu jumpa Ramadhan lagi.

 Biasanya fasa kedua ni masing-masing dah sibuk buat persiapan untuk Raya dah tu. Betul Kan, jangan tak mengaku tu.
Masa ini jugak kakak dan abang yang nak gi haji dah dag dig dug tu buat persiapan mencari apa lagi yang tak cukupnya.
Benda yang tidak akan dilupakan dah jadi acara wajib sama macam baju adalah telekung ya tak? Telekung solat tiap-tiap tahun bertukar. Kompemlah tu. Tahun lepas telekung siti khatijah, tahun ni telekung aleena pulak.
Bosan cari pulak telekung vietnam copy SK katanya, ikutlah ada bajer tukar jer. Apa salahnya telekung aja pun betul tak. Yang lain tiap-tiap bulan kita tukar tak salah pun.

Nak tanya dah ada telekung solat yang berkenan ker? Sempena festival ibadah ni kami pun ada jugak jual telekung solat tambahan bulan May nie ada macam hari istimewa ada hari ibu, hari guru dan hari lahir tu confirmlah ada pun.

Kali ini kami bawa untuk anda telekung sulam viscose cotton yang comel sangat rendanya bidang telekung dan kain jugak besar tu. Tapi kalau extra besar sangat saiz 4xl – 5xl rasanya kain tu sendatlah sikit.
Kain viscose ni perlukan sedikit kerajinan ya silalah gosok selepas dicuci once uou dah gosok nampak gebu mak aii. jadi pilihan sebab kainya sejuk. Kita kan sekarang dalam fasa yang panas jugak kan.

Labuh telekung depan 46 inci, labuh belakang 54 inci

ukur lilit kain 58 inci

Labuh Kain  46 inci

muka bergetah

Telekung Viscose Kelabu

RM160 Sepasang

 

Telekung Viscose Kelabu

RM160 Sepasang

 

Telekung Viscose Putih

RM160 SEPASANG

Telekung Viscose Biru

RM160 SEPASANG

 Telekung Viscose Light Brown

RM160.00 SEPASANG

BERMINAT MEH WASSAP 0192883235KAK HAJJAH YA

 BULAN RAMADHAN 2019 SAHAJA ADA FREE POS YA.

SABAH DAN SARAWAK CUMA RM5.00 TAMBAH

TELEKUNG VIETNAM HITAM – DESIGN MELETOPS LAGI

P1040099

NAH INI DIA BUNGA 36 YANG COMEL-COMEL BELAKA

KLIK KAT www.telekungmusleema.blogspot.com

ada warna hitam kelabu, pink, hijau dan purple

CANTIK KAK TON

P1040167

BUNGA PURPLE

P1040164

BUNGA KELABU

P1040165

BUNGA HIJAU

 

LAGI GAMBAR TELEKUNG SULAM VIETNAM

Tak berkesempatan nak upload sebab belum upload lagi kita dah jual kat pelanggan..

P1040146

b33 – pinkish

rm100

gambar bhg depan sulaman bunga start di bahagian kepala kiri dan kanan

comel gitu

P1040147

gambar belakang

P1040148

fokus gambar bunga dari dekat

P1040149

b33 – silver

untuk yang suka ringkas tapi tetap menawan

rm100 dengan posP1040150

P1040151

gambar dekat bunga silver

LAGI TELEKUNG VIETNAM

Telekung sulam - bunga 33

teruja kan tengok design baru nie nak bunga keliling ada nak yang menegak pun ada.

dari kiri bunga purple (menegak), bunga biru, bunga brown dan bunga putih.

cuma RM100 dengan delivery 1 malaysia murah tau.

kalau tak puas klik kat www.telekungmusleema.blogspot.com

TELEKUNG OH TELEKUNG – telekung sulam vietnam

opps terlupa sejak berhijrah ke wordpress banyak ghupenya link yang dah terputus sambungan jer..ok sekarang saya nak upload balik gambar stok telekung vietnam nie..ya..mana tau ada yang berkenan dah nak masuk RAMADHAN boleh pakai telekung baru nak gi solat tarawih ya..jangan tunggu nak solat aidilfitri sahaja.  Jadikan sedekah atau hadian untuk sahabat handai menjelang Ramadhan..pahala berganda menanti anda ya..Ok later-later kita share citer pahala Ramadhan sekarang kita nengok telekung lah dulu.

 

P1030220TSV – pink + hijau comel

RM65.00 SAHAJA

KAIN SEJUK, BIDANG BESAR (Saiz Malaysia)

P1030212

TSV – Warna Putih

RM65.00

P1030214

TSV – pink hijau

RM65.00

P1030215

TSV – Biru + Hijau

RM65.00P1030218

TSV – KELABU

RM65.00P1030219

TSV – BIRU + HIJAU

UNTUK YANG SATU WARNA SAHAJA ..SANGAT BANYAK BAGI TAU AJER NAK WARNA APA

GAMBAR-GAMBAR DI BAWAH INI STOK BUNGA KELILING

LIMITED EDITION YA

P1040089

TSVBK – BUNGA PINK – GAMBAR DEKAT

CORAK KELILING BAWAH TELEKUNG

P1040086

TSVBK – HIJAU PURPLEP1040087

TSVBK – BIRUP1040088

TSVBK – PINK

HARGA RM70.00 SAHAJA

KAIN POLY YANG SEJUK

BIDANG SAIZ ORANG MALAYSIA SESUAI UNTUK

TINGGI 5 KAKI LEBIH

KALAU YANG SAIZ KECIK KITA SUGGEST CHECK STOK TELEKUNG ORGANZA TU