CARDIGAN LABUH – LIMITED EDITION

Tak sangka yer ada lagi yang search cardigan labuh kat website akak nie.

recently kita adalah suka-suki keluarkan cardigan labuh under jenama sendiri, permulaan ini ada dua warna sahaja biru dan peach.

Istimewa cardigan labuh ni kami jahit dari bahan cotton yang memeri, ada corak warna senada jadi nampak ada stail sikit lah.

Cardigan labuh cotton ni labuh sampai bawah lutut.

Ada small hook kat dada tu kalau nak dikancingkan lebih mudah.

Corak pulak dari warna gold so nampak cardigan ni highlight sikit ya.

Saiz Cardigan kami muat – free size (standard S sampai L sahaja ya).

Pemiliknya sangat bertuah sebab ianya exclusive untuk anda jer tau.

 

whatsapp akak 019-2883235 akak

Cardigan Labuh Peach

Cardigan Labuh Peach

Cardigan Labuh Biru Cotton

Cardigan Labuh Biru Cotton

Saiz Free Size – S – L

Labuh 40 – 42 inci – Hingga Lutut atau Bawah Labuh

Fabric Cotton Stretchable

rm79.00 including pos 1 Malaysia

BLOUSE MUSLIMAH – AQEELA PEPLUM

By right yang ini bukanlah baju peplum pun tapi sekarang kan trend baju cantum-cantum jadi kami pun naklah jugak betul tak…tengoklah hasilnya gambar testimoni I nie blur sikit sebab ambik dari handphone cekai jer..tak de istagram ker atau keek ker..lain dari yang lain..tapi masih lagi labuh dan bersopan santun.

 

am95c

PEPB – BLACK AND WHITE ABSTRACT

YANG INI PULAK WARNA HITAM DAN PUTIH

SAIZ S,M, L, XL – RM48.00

FABRIK COTTON LYCRA

Photo0204

am95b

warna sebenar hitam dan bunga tu warna light pink

saiz s, m, l, xl available

RM48.00 TIDAK TERMASUK POS

PEPB – BLACK ROSES

Photo0203

NI CANTIK WARNA MAROON/PURPLE

pepb – maroon purple

SAIZ S,M, L – RM48.00  2XL AVAILABLE – RM52.00 SAHAJA

EXCLUDING POST CHARGES

rm6.00 – semnjung

rm8.00 – sabah n sarawak

<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-43871973-1’, ‘designmusleema.com’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>

LAGI PLUS SIZE MUSLIMAH – polos dan corak

PLUS SIZE MUSLIMAH UNTUK ANDA YANG COMEL

Kadang-kadang jealous tengok orang pakai baju cantik-cantik dan trendy, kita tengok ajer lah nak pakai tak der saiz. Kalau ada pun sangatlah ringkas sahaja, lepas tu terpaksa bayar lebih pulak tu. Menyedari keperluan ini kami menampilkan blouse labuh dari fabrik cotton lycra untuk kita-kita yang bersaiz besar ini. “Kita-kita” tu termasuklah saya jugak almaklumlah saiz pun dan beralih dari angka  4++ ke angka 5++.

Nak buat camane sodap ajer, pantang nampak orang kata  tolak batu dan kayu, asalkan halal balun ajer.

Produk terbaru hanya untuk yang bersaiz 2xl, 3x dan 4xl sahaja. 2xl sesuai untuk orang yang pakai saiz 48 – 50, saiz 3xl untuk orang yang bersaiz 50 – 52, saiz 4xl sesuai untuk saiz  54.

Pilihan corak kita yang berbunga kecil supaya nampak lebih comel dan pilihan warna yang terang dan lembut.  Kalau tradisinya warna gelap digunakan untuk menyembunyikan saiz badan tapi kali ini kita lebih suka warna lembut dan terang supaya dari JAUH LAGI ORANG BOLEH NAMPAK. Kita ni wanita zaman millennium yang berani untuk menonjolkan diri betul tak? Confirm Kak Ton setuju dengan saya.

P1040198

warna hijau teal

saiz 3xl – tangan ada getah

labuh sampai lutut ya

rm45.00

P1040200

SAIZ 3XL – warna merah cream – sesuai untuk saiz 50, 52

corak floweri yang comel – ada kocek di tepi

rm53.00

kod 620d

P1040199

warna base kelabu merah

corak floweri yang comel – ada kocek di tepi

rm53.00 – fit saiz 50, 52

kod 620e – SOLD

ukuran 3xl – ikut lebar baju

bahu 42cm, dada 60cm, pinggul 67cm, labuh 93cm, pjg lengan baju – 63cm

HARGA BELUM TERMASUK POS –

rm6.00 semenanjung

rm8.00 sabah dan sarawak

PLUS SIZE MUSLIMAH – TSHIRT LABUH YANG COMEL

am72e

am72a – saiz 2xl

fabrik cotton lycra

RM48.00

SOLD

 P1040179

saiz 3xl – 620a

RM52.00

SOLD

P1040176

saiz 3xl  fit to saiz 5o, 52

620b – RM52.00

P1040177

saiz 4x – fit to saiz 52, 54

620c – RM52.00

SOLD

P1040178

saiz 2xl – fit to saiz 48

SOLD

fabrik cotton lycra – ada poket

kali stok untuk si gebu pulak ya…maklumlah orang macam kami susah nak cari stok

yang cantik-cantik ya..jadi stok yang ada limited sangat sapa nak

isi borang cepat2 ya..

BLOUSE AQEELA BARU

aq532a

SAIZ S TO 2XL AVAILABLE – WARNA UNGU GELAP

RM48.00aq592a

SAIZ S TO 2XL – WARNA BIRU TURQOISE/BABY BLUE

RM48.00

leopard yellow

578e – leopard yellow

saiz L, 2XL AVAILABLE

RM49.00 – L, XL

RM52.00 – 2XL

leopard blue

578E – LEOPARD BLUE

SAIZ L ONLY – RM49.00

leopard paisley

SAIZ 3XL – RM52.00 – PAISLEY BLUEleopard pink

578d – saiz m, l, xl, 3xl available

rm49.00 – m – xl

rm52.00 – 3xl

fabrik lycra cotton – pakai memang cool lah..

koleksi nie cantik dipakai dengan palazzor atau skirt labuh yang ala-ala kembang tu

CUN KAK TOON