TUDUNG CHIFFON UNTUK BONDA

Assalamualaikum lamanya tak menghupdate website ini.  Kali ini akak nak share tudung chiffon untuk bonda. Kenapa untuk bonda? Anakanda pun boleh juga kalau suka tudung chifon instant.

Sekarang demam shawl bermacam-macam gaya dan rupa. Mak-mak kita tak reti nak belit dan lilit, dia orang nak cepat dan ringkas sahaja. Jadi akak buatlah tudung-tudung chiffon nie.

Akak lebih tumpukan kepada tudung dua lapis chiffon atau tudung dua tingkat. Ada customer akak tak suka tudung selapis atau tudung-tudung yang memperlihatkan susuk tubuh. Untuk memenuhi citarasa dia orang akak kembalikan tudung dua lapis, tapi sekarang akak tukar awningnya kepada jenis lembut dan ditambah dagu.

chiffonhitamputih

Tudung Chiffon HItam Putih – Saiz M

chiffondustypink

Tudung Chiffon Dusty Pink – Saiz L dan M

Tudung Chffon Red - Saiz L

Tudung Chiffon Hitam Merah – Saiz L

Whatsapp akak – 019-2883235

Ramai dah muslimah selesa dengan tudung yang berdagu, kalau pakai shawl pun dia orang suka pakai anak tudung yang cover neck tu.  Akak lihat ramai wanita pakai shawl tapi shawlnya nipis nampak tengkuk.

Kak Hajjah cuma nak tegur sikit, tolong ambik berat cara bertudung kita jika memang memilih untuk bertudung. Bertudunglah dengan sempurna.  Termasuklah busana anda, jika bertudung pakailah baju yang labuh dan lengan panjang, kita wajib tutup aurat bukan tutup urat.

Kali ini Kak Hajjah buat tudung saiz m, l, xl dan 2xl upon request.  Kenapa buat saiz kecik? Memang sebelum ni Kak Hajjah buat tudung yang besar-besar tetapi Kak Hajjah perhati ramai kakak-kakak yang small size juga.  Mereka nak cari tudung yang bertutup dagu tetapi tak ada tudung saiz M dan L.

Kakak dan adik yang bertubuh kecil bila pakai tudung saiz M dan L Kak Hajjah dah labuh melepasi dada. Kita buat tudung depan dan belakang sama panjang.

Labuh tudung M – 18 – 19 inci

Labuh tudung L – 19 – 21 inci

Labuh tudung XL – 22 – 24 inci.

Labuh tudung 2XL – 24 inci – 26 inci.

WHATSAPP AKAK – 0192883235

Tudung Lycra Chiffon Black – XL

SAIZ M, L, XL

lycrachiffon

Lycra + Chiffon Keliling

Whatsapp akak – 0192883235

mosscrepepuccipink

Tudung Moss Crepe  Dusty Pink -M

IMG_9450

Tudung Pucci dari Belakang

mosscrepebiru

Tudung Moss Crepe Baby Blue -Pucci – L & M

mosscrepehijau

Tudung Lycra Floral Green – Saiz M

Tudung Chiffon Black and REd – Saiz L

TUDUNG CHIFFON BUTTERFLY – SAIZ M

P1040212

CB – PURPLE LAVENDER

P1040210

CB – DEEP PINK

3 LAYER WITH AWNING

LAPISAN ATAS SEKALI – FABRIC LACE

P1040209CB – EARTH COLOUR

3 LAYER WITH AWNING

LAPISAN ATAS SEKALI – FABRIC LACE

P1040213

CB-HIJAU TEAL

3 LAYER WITH AWNING

LAPISAN ATAS SEKALI – FABRIC LACE

SAIZ MUKA SESUAI UNTUK YANG MUKA BULAT

TQ VERY MUCH – RM50.00 WITH POSTAGE 1 MALAYSIA

TUDUNG!!TUDUNG!!TUDUNG – MURAH MURAH

Aku terlebih rajin nak update tudung-tudung saiz L nie mana2 yang masih ada lagi.  Alhamdulillah dua hari nie terlaju pulak order kat online nie Ameen ya Allah. tak perlu buang masa skroll ke bawah nengok kat sini jer kalau nak cari tudung saiz L ya..Esok kita masuk lagi gambar yang tak der bukan apa aku sedikit malas pulak nak ambil gambar dapat stok terus jual jer kat tempat jualan tu.

ini tudung Saiz L tak ada lapik dagu biasa jer..

tapi best kain cotton tu ada blink-blink lagi.

P1040203

P1040205

warna coklat gelap

fabrik cotton

P1040129

biru cotton

rm40.00

P1040127

mustard cotton

rm40.00P1040123

coklat cotton

rm40.00P1040122

biru cotton – sold

rm40.00

P1040206

TUDUNG COTTON – DWI COLOUR

PINK/BLUE

SAIZ L – RM45.00 – CLEARANCE STOK PRICE

P1040208

TUDUNG BIRU DWI COLOUR

RM45.00 – SAIZ L (clearance stock)

P1040207

tudung dwi colour – mustard/chocolate

saiz xl

RM45 SAHAJA

P1030823

tudung cotton hijau – dwi colour – sold

rm40.00 saiz xl (clerance stock)

GAMBAR BAWAH NIE TUDUNG SAIZ L YANG ADA LAPIK DAGU

JANGAN KONPIUS YA..TENGOK BETUL-BETUL

Maroon corak – awning codroy soft

rm35.00

TUDUNG MAROONMaroon lycra dop dye

rm45.00

P1030999

coklat  – moist crepe

rm40.00

P1030992

rm40.00 – fabrik moist crepe

royale blue

P1030993

warna mustard – moist crepe

rm40.00

P1030989

rm49.00 rm45.00 – fabrik cotton

ungu abstrack  – circleP1030988

maroon abstract – circle

rm49.00 rm45.00

tdungcottoncoklatbunga

tudung coklat floral – cotton denim – ada lapik dagu

saiz l – rm40.00 – 19inci

saiz xl – rm45.00 – 2o inci

material kasar sikit – tak nampak susuk badan

tdungcottoncoklatabstrack

tudung coklat abstract – saiz l sahaja

RM40.00 SAHAJA

FABRIK COTTON DENIM- ada lapik dagu

material kasar sikit – tak nampak susuk badan

tudungcottonkelabu

tudung kelabu floral – saiz L

rm40.00 sahaja

FABRIK COTTON DENIM- ada lapik dagu

material kasar sikit – tak nampak susuk badan

TUDUNG-TUDUNG RAYA – SAIZ L

Salam sempena coming Raya Festive kita upload tudung saiz L yang tak ada dagu mana tau kak toon semua nak match dengan baju raya kan..ada polos dan corak. jadi boleh lah nak digayakan dengan baju kurung atau jubah ker..

P1040130

tudung awning thai silk

saiz L – warna pink – SOLD

RM40.00 SAHAJA

P1040129

Warna biru

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040128

warna kelabu – SOLD

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040127

warna mustard

warna mufabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040126

warna kelabu biru – SOLD

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040125

warna merah cabe – SOLD

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040124

warna maroon – SOLD

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040123

warna dark chocolate

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040122

warna royal blue

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040121

warna maroon gelap – SOLD

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

P1040120

awning

P1040119

warna chocolate terang

fabrik cotton – saiz L awning thai silk

kalau you oulls suka pakai yang labuh bawah paras dada pilih yang

ini ya..fabrik cotton sedap sangat dipakai..kalau tak suka labuh lipat di bahu supaya ada

nampak beralun di atas dada.

PADA HARGA RM40.00 TIDAK TERMASUK POS YA.

Tudung Paisely saiz L – ada lapik dagu – TEMPORARY OUT OF STOCKS

Lately saya adalah peminat tegar corak paisely..baju jer belum cari paisley lagi. Saya suka sebab corak ini evergreen sampai bila-bila bole h pakai, sama macam pencinta english cotton..dari zaman victoria sampai sekarang tulah dia coraknya warna jer lain..SWEET SWEET SANGAT.  Tudung yang ini saya namakan KOLEKSI NILAM berlainan sikit sebab tudung nie bahagian belakang lebih labuh dari depan hingga paraS pinggang so cover pinggang kita yang ramping tu ya. Labuh depan bawah paras dada.Photo0152

TDN MERAH HITAM

RM35.00

Photo0147

TDN – Pink

RM35.00

Photo0148

TDN JINGGA PELANGI

RM35.00

Photo0149

TDN – MAROON PELANGI

RM35.00Photo0151

ada 14 warna yang cantik-cantik sangat, awning nya pulak codroy jadi tidaklah melepek kat dahi tu..Raya ni gayakan dengan jubah arab hitam, peplum labuh plain atau baju kurung polos..Alamak terangkak beb..

P1040085

TDN – ungu orchid – sold

kombinasi warna ungu n jingga

RM35.00

P1040081

TDN – biru

kombinasi warna biru muda

RM35.00P1040082TDN – hijau

RM35.00

P1040083

TDN – Putih – SOLD

Kombinasi Hitam Putih

RM35.00P1040084

TDN – Ungu Putih

Kombinasi Warna Ungu dan Putih

Photo0136

TDN – Biru Turqoise

RM35.00

Photo0137 Photo0138

TDN – Ungu Pelangi

RM35.00

Photo0139

TDN – Hijau terang

RM35.00

Photo0140TDN – Hijau Tua

RM35.00

Photo0141

TDN BIRU – SOLD

RM35.00Photo0142TDN – Maroon Hitam

RM35.00

FABRIK LYCRA SPANDEK

Terimakasih kepada yang isi borang – mintak maaf sementara waktu stok ni da abis

kita check kalau ada lagi re-stok nanti kita update balik ya.

ataupun check lah stok tudung cotton soft awning kita masih ada lagi saiz L

terima kasih.