MIKA PUN ADA OFFER JUGAK!!! – offer dah tamat harga biasa

mikaoffer4

MIKA OLIVE

mikaoffer3

MIKA PEACH

mikaoffer2

MIKA CREAMO

mikaoffer1

MIKA PINK

mikaoffer5

MIKA BLACK

UKURAN 2.00 MTR X 0.8 MTR

INNER READY

HARGA TIDAK TERMASUK POS

POS SEMENANJUNG RM7.50

POS SABAH AND SARAWAK RM9.00

TO ORDER WHATSAPP – 019-2883235

MIKA MIKA MIKA – INSTANT SHAWL LABUH

UOLLS akak nak ajak korang try tudung labuh dua muka pinless kata bebudak sekarang nie ya.

cantiknya tudung mika diberi nama. Bertambah-tambah seri pemakainya. Manakan tidak tudung mika dari fabrik satin crepe flowwy sajer bila dipakai.  Warna-warna mika sangat lembut cuweet sangat rangkaian warna lembut dan pastel. Ada dalam 5 warna asas.

Mika black, mika olive, mika peaches, mika pink dan mik creame.

mika-flare

Tudung mika ni labuh, kalau orang kecik dah jadi macam tudung 2xl. No worry tudung instant mika ada dua saiz standard dan xl.

Tudung mika saiz standard – ukuran 2.0 mtr x 0.8 mtr

Tudung mika saiz xl – ukuran 2.4 mtr x 0.8 mtr.

mika-basic

Tudung mika basic – himpunan warna hitam, creme, olive, peaches dan pink

adik dan kakak pilih sahaja mana yang berkenan ya. Off course bila saiznya panjang rm nya lebih lah sikit ya sayang. Banyak makan kain deme cakap tau deme bukan akak cakap.

Disebabkan tudung mika ini kain jenis satin crepe walaupun ia labuh ringan ajer tak memberatkan kepala anda.

Tudung mika nie datang dalam dua jenis anda boleh pilih basic atau flare. Basic macam biasalah bila pakai terus jer lekat kat muka tudung tu. Tapi mika flare tu bila dipakai sebelahnya nampak beralun ala-ala perempuan melayu terakhir sweet ler sangat.

 

mika_peaches

tudung mika basic and tudung mika flare

mika-olive-flare

Mika olive – comelkan bila dipakai

Harga tudung mika cuma rm75.00 sahaja + 7 duit pos ya (semenanjung) 11 (sabah n sarawak)

Harga tudung mika xl cuma rm85.00 + 7 duit pos (semenanjung) 11 (sabah n sarawak)

jangan segan-segan whatsapp kami ya kat 019-2883235 untuk order ya. -serius buyer only

Whatsapp – 019-2883235

whatsapp – 019-2883235