TELEKUNG RAYA 2017 – LETOPS DESIGN DIA

TELEKUNG_COMEL

telekung ungu gelap dengan telekung ungu dusty

telekung_ungudusty

TELEKUNG_BIRU

telekung biru gelap dengan telekung biru laut

telekung_skyblue model

 

TELEKUNG_hijaumint

telekung hijau mint dan telekung hijau lumut

telekung_coklat model

telekung coklat gold

 

telekung_turqoise model

telekung turqoise

TELEKUNG_TURQOISE

telekung turqoise dan royale blue

 

 

telekung_softpink model

telekung_softpink

TELEKUNG_MAROON

telekung sot pink dan maroon

telekung_pink model

telekung peach

 

TELEKUNG_COKLAT

telekung dark choco

nak share sikit trending telekung raya 2017, kali ini material cotton viscose sama macam telekung arafah tu guys.

  • akak dah test material telekung ni memang lah superb berat, flowy dan tak melekat kat badan tau. warna-warna telekung nie memang tersangat cung melecung, warna-warna pastel yang memikat tau.
  • walaupun telekung cotton apart of our koleksi sesekali kita tukar channel pulak kat telekung qasreena nie ya sayang.
  • telekung nie sesuai sangat untuk wanita yang berbadan tinggi lampai dan gempal sebab kelabuhannya mencukup syarat. Taklah senteng masa rukuk.
  • kain telekung ni jenis berat so confirmed tak diterbangkan oleh angin kipas yang selalunya laju macam kipas helikopter dah ramai kan macam tu lah.
  • kain sarung telekung ni pun labuh dan jenis kain bergetah yang strecthable so dia tak lah terselak kaki atau pun rasa tercekik bila dipijak
  • jahitan muka telekung yang super der comel ya.
  • fabrik telekung cotton viscose

harga sangat berbaloi cuma rm110 – rm115 dengan pos kita ikutlah kawasan liputannya di mana ya.

so jangan tunggu-tunggu lagi bersedia awal lebih bagus, nanti nak guna duit bayar upah baju raya lagi, biskut raya lagi, langsir raya lagi. Raya jer confirmlah pakai duit gawat ker apa ada jugaklah yang nak ditukar baru tu.

Apa salahnya tukar pakaian yang nak dibawa bersujud. Kita beli telekung untuk ramadhan bukan syawal ya.

 

MY SHOP

Speak Your Mind

*