TELEKUNG SOLAT RAYA 2019

Dah masuk hari ke 15 puasa, kita dah masuk fasa kedua apa yang kita dah buat setakat ini. Sekadar mengingat diri sendiri jangan kita leka dalam keseronokan ya. Tahun depan belum tentu jumpa Ramadhan lagi.

 Biasanya fasa kedua ni masing-masing dah sibuk buat persiapan untuk Raya dah tu. Betul Kan, jangan tak mengaku tu.
Masa ini jugak kakak dan abang yang nak gi haji dah dag dig dug tu buat persiapan mencari apa lagi yang tak cukupnya.
Benda yang tidak akan dilupakan dah jadi acara wajib sama macam baju adalah telekung ya tak? Telekung solat tiap-tiap tahun bertukar. Kompemlah tu. Tahun lepas telekung siti khatijah, tahun ni telekung aleena pulak.
Bosan cari pulak telekung vietnam copy SK katanya, ikutlah ada bajer tukar jer. Apa salahnya telekung aja pun betul tak. Yang lain tiap-tiap bulan kita tukar tak salah pun.

Nak tanya dah ada telekung solat yang berkenan ker? Sempena festival ibadah ni kami pun ada jugak jual telekung solat tambahan bulan May nie ada macam hari istimewa ada hari ibu, hari guru dan hari lahir tu confirmlah ada pun.

Kali ini kami bawa untuk anda telekung sulam viscose cotton yang comel sangat rendanya bidang telekung dan kain jugak besar tu. Tapi kalau extra besar sangat saiz 4xl – 5xl rasanya kain tu sendatlah sikit.
Kain viscose ni perlukan sedikit kerajinan ya silalah gosok selepas dicuci once uou dah gosok nampak gebu mak aii. jadi pilihan sebab kainya sejuk. Kita kan sekarang dalam fasa yang panas jugak kan.

Labuh telekung depan 46 inci, labuh belakang 54 inci

ukur lilit kain 58 inci

Labuh Kain  46 inci

muka bergetah

Telekung Viscose Kelabu

RM160 Sepasang

 

Telekung Viscose Kelabu

RM160 Sepasang

 

Telekung Viscose Putih

RM160 SEPASANG

Telekung Viscose Biru

RM160 SEPASANG

 Telekung Viscose Light Brown

RM160.00 SEPASANG

BERMINAT MEH WASSAP 0192883235KAK HAJJAH YA

 BULAN RAMADHAN 2019 SAHAJA ADA FREE POS YA.

SABAH DAN SARAWAK CUMA RM5.00 TAMBAH

MY SHOP

Speak Your Mind

*