TUDUNG CHIFFON UNTUK BONDA

Assalamualaikum lamanya tak menghupdate website ini.  Kali ini akak nak share tudung chiffon untuk bonda. Kenapa untuk bonda? Anakanda pun boleh juga kalau suka tudung chifon instant.

Sekarang demam shawl bermacam-macam gaya dan rupa. Mak-mak kita tak reti nak belit dan lilit, dia orang nak cepat dan ringkas sahaja. Jadi akak buatlah tudung-tudung chiffon nie.

Akak lebih tumpukan kepada tudung dua lapis chiffon atau tudung dua tingkat. Ada customer akak tak suka tudung selapis atau tudung-tudung yang memperlihatkan susuk tubuh. Untuk memenuhi citarasa dia orang akak kembalikan tudung dua lapis, tapi sekarang akak tukar awningnya kepada jenis lembut dan ditambah dagu.

chiffonhitamputih

Tudung Chiffon HItam Putih – Saiz M

chiffondustypink

Tudung Chiffon Dusty Pink – Saiz L dan M

Tudung Chffon Red - Saiz L

Tudung Chiffon Hitam Merah – Saiz L

Whatsapp akak – 019-2883235

Ramai dah muslimah selesa dengan tudung yang berdagu, kalau pakai shawl pun dia orang suka pakai anak tudung yang cover neck tu.  Akak lihat ramai wanita pakai shawl tapi shawlnya nipis nampak tengkuk.

Kak Hajjah cuma nak tegur sikit, tolong ambik berat cara bertudung kita jika memang memilih untuk bertudung. Bertudunglah dengan sempurna.  Termasuklah busana anda, jika bertudung pakailah baju yang labuh dan lengan panjang, kita wajib tutup aurat bukan tutup urat.

Kali ini Kak Hajjah buat tudung saiz m, l, xl dan 2xl upon request.  Kenapa buat saiz kecik? Memang sebelum ni Kak Hajjah buat tudung yang besar-besar tetapi Kak Hajjah perhati ramai kakak-kakak yang small size juga.  Mereka nak cari tudung yang bertutup dagu tetapi tak ada tudung saiz M dan L.

Kakak dan adik yang bertubuh kecil bila pakai tudung saiz M dan L Kak Hajjah dah labuh melepasi dada. Kita buat tudung depan dan belakang sama panjang.

Labuh tudung M – 18 – 19 inci

Labuh tudung L – 19 – 21 inci

Labuh tudung XL – 22 – 24 inci.

Labuh tudung 2XL – 24 inci – 26 inci.

WHATSAPP AKAK – 0192883235

Tudung Lycra Chiffon Black – XL

SAIZ M, L, XL

lycrachiffon

Lycra + Chiffon Keliling

Whatsapp akak – 0192883235

mosscrepepuccipink

Tudung Moss Crepe  Dusty Pink -M

IMG_9450

Tudung Pucci dari Belakang

mosscrepebiru

Tudung Moss Crepe Baby Blue -Pucci – L & M

mosscrepehijau

Tudung Lycra Floral Green – Saiz M

Tudung Chiffon Black and REd – Saiz L

MY SHOP

Speak Your Mind

*