TUDUNG INSTANT TWIST KEDUT BAHU

Sesekali sarung pulak tudung sarung instant twist. Dua minit dah siap.

Tau-taulah zaman IT ni rasanya masa tu macam petir jer perginya. Sedar-sedar dah tengahari. Tak der masa nak duduk belek muka depan cermin. Kalau ada tudung sarung kan ke mudah. Setuju ke!!

Sangat comel tudung instant twist nie meletopsnya design nya. Bila pakai cantik jer letak atas bahu.

Kain moss crepe ni lembut dan selesa sangat pakai, kelabuhannya menepati akak punya specs tudung labuh. Labuh depan dan belakang nya boleh terus solat bila emergency tak perlu nak bertelekung dah.

Saya suka kedutan kat atas bahu tu sebab saya dada yang sado aha boleh lindung sikit bila pakai tudung instant twist kedut bahu nie. Kalau yang bahu kecil sikit, hanya sematkan pin tudung supaya kedut tu terletak cantik di atas bahu ya.

Ada dua jenis yang blink-blink dan biasa tak de blink.

Harga yang biasa RM40.00 – Pos dari RM7.20

Harga tudung yang ada blink-blink RM45.00 – pos dari RM7.20

wasap Kak Bariah – at 0192883235

????????????????????

Kelabu

????????????????????

Pink Fuschia

????????????????????

Biru Turqoise gelap

????????????????????

????????????????????

Pink Belacan

????????????????????

Biru Terang

????????????????????

Hijau Marin

????????????????????

Coklat

????????????????????

Jingga

wasap Kak Bariah – at 0192883235

Beli 5 helai – Pos Percuma

Warna Hitam, Creme, Coklat Gelap, Ungu dan Maroon – Dalam stok jugak

MY SHOP

Speak Your Mind

*